Στο ξεκλείδωμα όχι αλλά στο φλασάρισμα μετά ναι.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
Ο/H mcos82s έγραψε:
Καλημερα σας!
Θα θελα να μαθω πως δουλευει γενικα το adobe flash player στο κινητο; Και δευτερο, τι διαφορές εχοουν το marshmallow 6 ή nougat 7 με το miui 9; Τελος, στο nikel θα ερθει σιγουρα ή όχι αναβαθμιση για nougat;
Σας ευχαριστω θερμα!
Οι διαφορές τώρα του Nougat με το MM είναι αρκετές στα χαρτιά, οι περισσότερες όμως απευθύνονται σε δημιουργούς εφαρμογών (developers). Επί της ουσίας η πιο σημαντική αλλαγή είναι η native υποστήριξη split screen και κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις/ευκολίες στην απεικόνιση των ειδοποιήσεων. Γενικά τίποτα που δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό.
Τέλος στο nikel πράγματι, σίγουρα ΔΕΝ θα έρθει αναβάθμιση για Nougat. -
Καλησπέρα είμαι κάτοχος του Redmi note 4 και πριν λιγες μερες εγκατασταθηκε η miui 9.0.3.0 Σταθερη. Σημερα λοιπον υπάρχει ενα προβλημα με το wifi. Συνδεομαι στο wifi του σπιτιου κανονικα και καποιες στιγμες αποσυνδεεται μονο του, ξανασυνδεεται και μετα παλι ειναι παλι εκτος συνδεσης , και ολα αυτα σε εμβελεια απο το modem μικροτερη απο το 1 μετρο. Καθομουν διπλα να το ελεγχΩ.
Εαν μπορει καποιος να μ βοηθησει.
Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. -
Πως γίνεται να έχεις το νίκελ και να έχεις πάρει miui 9?
Συγνώμη για την άσχετη ερώτηση.
Τσεκαρε μήπως έχεις ενεργοποιήσει να κλείνει το wifi οταν κλείνει η οθόνη. -
Η official global beta έχουν πάρει MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum η china beta rom MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum και εδώ η XTRV beta, XTRV ArΩma xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-Redmi-Note-4/#files
@Stavros75 -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Η official global beta έχουν πάρει MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum η china beta rom MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum και εδώ η XTRV beta, XTRV ArΩma xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-Redmi-Note-4/#files
@Stavros75
-
Με ποια είσαι τώρα?
-
-
-
Έχεις ξεκλείδωτο bootloader ή όχι? Νομίζω ότι μπορείς να δοκιμάσεις να κατεβάσεις την rom από εδώ MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum την developer στο πράσινο πλαίσιο (Download full rom) μέσω του πλοηγού της συσκευής. Όταν ολοκληρωθεί η λήψη θα πας στην Εφαρμογή Ενημερώσεις - πάνω δεξιά στις τρεις τελείες εσύ πας Επιλογή πακέτου ενημέρωσης. Την rom θα την βρεις στον φάκελο download rom, την τσεκάρεις και πιθανόν θα ξεκινήσει η αναβάθμιση. Εγώ σε δυο Redmi3s και Redmi3 τα κατάφερα τώρα δεν ξέρω τι παίζει.
Αν γράψει αποτυχία ξεκλείδωμα και με fastboot rom. Ας μας το πει και κάποιος άλλος
Να έχεις ανοιχτό το wifi για να γίνει η αποκρυπτογράφηση της rom. Πριν κάνεις οποσδήποτε μεταφορά αρχείων, εικόνες, επαφές σε υπολογιστή κάνει back up -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα