Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Το έφτιαξες μήπως;
-
Καλησπέρα σας.
Έχω στα χέρια μου ένα Redmi Note 4 (με τον Mediatek) που δεν ανοίγει. Κάνει συνεχώς επανεκκίνηση, δείχνει το logo, και φτου κι απ' την αρχή. Υπάρχει τρόπος να σωθούν τα αρχεία;
Να σημειώσω ότι μπαίνει σε fastboot mode, αλλά όχι σε recovery.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
στειλε καμιά πληροφορία για το ποια έκδοση φοράει... Είσαι με ελληνική; Μήπως κλείδωσε; Προσπάθησε ο κάτοχος να κάνει κάτι; Έχεις στοιχεία λογαριασμού mi για ξεκλείδωμα;
-
Δυστυχώς δεν γνωρίζω τίποτα απ' όλα αυτά. Σίγουρα δεν είχε την ελληνική, λογικά global όπως αγοράστηκε από το κατάστημα. Ο κάτοχος είναι ηλικιωμένο άτομο και δεν προσπάθησε να κάνει τίποτα περίεργο. Απλώς το κινητό έκλεισε λόγω μπαταρίας (υποθέτω) και δεν άνοιξε ποτέ. Όταν το συνδέουμε να φορτίσει, ξεκινάει να κάνει συνεχόμενες επανεκκινήσεις. Επίσης, δεν έχει συνδεθεί με λογαριασμό mi.
-
Κλείσε το , βάλε το στην μπρίζα κανένα εξάωρο , εάν δεν επανέλθει ξαναγράφεις.
-
Αν είναι ξεκλειδωτο και μπαίνει σε fastboot τότε με miflash και clean save user data ίσως ανοίξει. Πρώτα πρίζα και μετά όλα τα άλλα. Επίσης μπορείς μέσω sp flashtools να φλασαρεις το recovery ξανά. Η το boot μόνο και το system.
-
Ευχαριστώ για τις προτάσεις, θα δοκιμάσω.
Όταν το βάζω στην πρίζα, παρότι είναι κλειστό, ξεκινάει να ανοίγει και να κλείνει πάλι. Δονείται, βγάζει το logo, κλείνει, και πάλι απ' την αρχή. -
Καλησπέρα και πάλι, είμαι κάτοχος redmi note 4,και πριν λίγες μέρες μου ήρθε ένα μικρό σχετικά update και μπήκε η miui9, μετά από λίγες μέρες αφού εγκατάσταθηκε, το wifi του σπιτιού μια χάνεται και μια συνδέετακ στο κινητό, παρατηρώ ότι βάζω να συνθέθει, πηγαίνει μέχρι την αποθήκευση ΙΡ και μετά απλά φαίνεται σαν το κινητό να το πετάει έξω. Έχω κάνει στις ρυθμίσεις να είναι πάντα ανοικτό το wifi. Εάν μπορεί κάποιος Να με βοηθήσει, συμβαίνει μόνο με το wifi του σπιτιού
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Δοκίμασε να σβήσεις την καταχώρηση του αποθηκευμένου WiFi και να την ξαναφτιάξεις. Κάνε επίσης και μια επανεκκίνηση του router, αν δεν έχεις κάνει.
-
Καλησπέρα,
Ανοιγω ενα-πονομενο μαλλον-θεμα σχετικο με την καταναλωση της μπαταριας απο το cell standby.
επισυνάπτω φωτό από το gsam.
το κινητό τρεχει την 8.5.3.0 που ειναι και η τελευταια.
Υπαρχει θεμα μπαταριας? -
Ο/H Sakkas Takis έγραψε:
Αν φλασαρω πανω σε Global Stable Την Γλοβαλ dev θα χαθει το twrp και θα κλειδωσει το τηλεφωνο ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα