Οκ Εγώ το έχω κάνει. Πολλές φορές γιαυτό λέω. Ας γίνει όπως λες.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H LocoDiceGR έγραψε:
Την εβαλα αμεσως ναι..στα Fixed εγραφε για το προβλημα της μπαταριας, οτι τελειωνει πιο γρηγορα ακομα και αν ειναι idle..
Γενικα μεγαλο το changelog δεν το περιμενα...μεχρι στιγμης ολα καλα παντως...
Οποτε να περιμενω και αλλο update συντομα? λολ
-
καλημερα σε ολους
ερωτηση σημαντικη που αφορα τις επαφες
υπαρχει καποιο θεμα μηπως με τη google? διοτι δε μου συγχρονιζει τις επαφες..
εκανα καταργηση λογαριασμου κ εκ νεου εισαγωγη ξανα τον λογαριασμο... κ πλεον δε μου εμφανιζει τις επαφες ως στοιχειο συγχρονισμου... φοραω την 8,3,1 arwma
υγ1. μου εχει μονο ως επιλογη τα στοιχεια ατομων, με ενα θαυμαστικο μεσα σε παρενθεση..
υγ2. ολα τα υπολοιπα , chrome, ημερολογιο κλπ συγχρονιζονται κανονικα -
Για να αλλάξουμε από Developper σε Stable ROM (αναφέρομαι σε XTRV) ποια είναι η διαδικασία στο TWRP ώστε να 'καθαρίσει' όλη η Internal μνήμη του κινητού;
Η ROM θα γίνει εγκατάσταση από κάρτα μνήμης. -
Ο/H geortzan έγραψε:
Για να αλλάξουμε από Developper σε Stable ROM (αναφέρομαι σε XTRV) ποια είναι η διαδικασία στο TWRP ώστε να 'καθαρίσει' όλη η Internal μνήμη του κινητού;
Η ROM θα γίνει εγκατάσταση από κάρτα μνήμης.
Ή εναλλακτικά από το menu των Wipe - Advanced επιλέγεις - Wipe Cache - Wipe Dalvik/Art Cache - Wipe Data και είσαι οκ. -
Ο/H geortzan έγραψε:
όλη η Internal μνήμη
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H geortzan έγραψε:
Η ROM θα γίνει εγκατάσταση από κάρτα μνήμης.
Ή εναλλακτικά από το menu των Wipe - Advanced επιλέγεις - Wipe Cache - Wipe Dalvik/Art Cache - Wipe Data και είσαι οκ.
Μετά το install κάνουμε κάτι ή απλά reboot και συνεχίζουμε το σετάρισμα του κινητού; -
Συνεχίζεις με εγκατάσταση, σεταρισμα όπως αναφέρεις.
-
Όταν θα βγει η επόμενη XTRV Stable, θα την περάσουμε από πάνω απ' την 9.2.1.0 ή θα θέλει Factory Reset;
-
Αν η νέα είναι με global source φαντάζομαι θα χρειαστεί fr. Περιμένουμε οδηγίες...
-
Ο/H geortzan έγραψε:
Όταν θα βγει η επόμενη XTRV Stable, θα την περάσουμε από πάνω απ' την 9.2.1.0 ή θα θέλει Factory Reset;
-
σε ενός γνωστού μου, περάστηκε χωρίς fr και δε μ' έχει πάρει τηλ για να με ζαλίσει για το οτιδήποτε...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα