Πάμε να το πούμε για μια τελευταία φορά. Το 90% των stable ROM σε αυτή τη συσκευή είναι αποτυχία. Οι καλύτερες "stable" είναι οι developer αν και οι 2-3 τελευταίες είχαν θέματα (και γι' αυτό έχει θέματα και η 10.2, γιατί στηρίζεται σε αυτές). Η 8.12.6 αν θυμάμαι καλά ήταν η τελευταία ROM της προκοπής για την συσκευή.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ευχαριστώ πολύ BanditGR
Συγνώμη για την επανάληψη του θέματος αλλά δεν έχω επαφή τελευταία με το φόρουμ και δεν παρακολουθώ τις συζητήσεις....
Να είσαι καλά. -
-
Δεν σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις αυτό το νούμερο στο τηλέφωνο σου κατά τη διαδικασία της σύζευξης;
-
amavroudis, δεν την δίνει ή τουλάχιστον δεν την βλέπω εγώ
-
-
amavroudis ευχαριστώ !
Πριν καιρό συνδεόμουν, αλλά μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις δεν μπορώ !
Μήπως γνωρίζει κάποιος άλλος κάτι ?? -
Καλημέρα σας! Σας έχω στείλει δύο φωτό για πληροφορίες! Για την πρώτη, ενώ εχω κάνει αναβάθμιση από το πρόσφατο email σε developer και όχι stable! Τι γίνεται; Και την δεύτερη, πώς φεύγει το ενοχλητικό μήνυμα;
Σας ευχαριστώ και καλή συνέχεια να έχετε! -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Πάμε να το πούμε για μια τελευταία φορά. Το 90% των stable ROM σε αυτή τη συσκευή είναι αποτυχία. Οι καλύτερες "stable" είναι οι developer αν και οι 2-3 τελευταίες είχαν θέματα (και γι' αυτό έχει θέματα και η 10.2, γιατί στηρίζεται σε αυτές). Η 8.12.6 αν θυμάμαι καλά ήταν η τελευταία ROM της προκοπής για την συσκευή.
-
Βέβαια. Βάζεις οδηγούς στον υπολογιστή σου και περνάς παλιότερη με αυτόν τον οδηγό
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
Χάνεις αρχεία και ρυθμίσεις βέβαια. Σώσε τα στον υπολογιστή σου. -
Καλησπέρα, εχει αλλάξει κάποιος μπαταρία λόγο πτώσης απόδοσης; σε πόσο διάστημα από την αγορά του;
Το έχω 2+ χρόνια και έχει εμφανή σημάδια κόπωσης.
Έχετε κάποια να προτείνετε; -
Το θέμα δεν είναι τι μπαταρία θα βάλεις αλλά πως θα την βάλεις.
Αν πιάνουν τα χεράκια σου καλώς αλλιώς πήγαινετο σε κάποιο κατάστημα που έχει τα κατάλληλα εργαλεία και προσωπικό.
Μερικές φορές θέλουμε να γλυώσουμε 10€ και μετά πληρώνουμε πολλαπλάσια.
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα