@Krasdimi Καρντάση βιάζεσαι έχω δώσει απάντηση για αυτό δες πιο πάνω, μην ανησυχείς ο οδηγός έχει 100% επιτυχία αποδεδειγμένα με προσωπικές μαρτυρίες μελών μας στο forum.
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ
- Οδηγός
- Σημαντικό
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
@Krasdimi Καρντάση βιάζεσαι έχω δώσει απάντηση για αυτό δες πιο πάνω, μην ανησυχείς ο οδηγός έχει 100% επιτυχία αποδεδειγμένα με προσωπικές μαρτυρίες μελών μας στο forum.
Και αν στο ερώτημα αν πρέπει να είναι κλειδωμένη η οθόνη με Δακτυλικό/Κωδικό η απάντηση είναι ΟΧΙ, μήπως πρέπει να συμπληρωθεί ο οδηγός με αυτήν την παρατήρηση;
Και βέβαια παραμένει το δίλλημα: Find Device ή Δακτυλικό;
Εγώ ψηφίζω ΔακτυλικόὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Την συσκευή την είχα κλειδωμένη με δαχτυλικό και pin. Την sim την έχω χωρίς pin. Αν κάνεις wipe data διαγράφετε το pin της συσκευής (και το αποτύπωμα). Η sim δεν έχει σημασία. Το πρώτο πράγμα που θα κάνει κάποιος θα είναι factory reset και να πετάξει την sim. Εξάλλου ποιο το νόημα να χρησιμοποιήσει κάποιος την sim σου. Για να πιάσει κουβέντα με την θεία στο σικάγο ή απλά να κατεβάσει χωρίς λόγο δεδομένα για να σε χρεώσει (αν έχεις σύνδεση και αν δεν την ακυρώσεις με το που την χάσεις). Μόνο σε μία περίπτωση φαντάζομαι μπορεί να μην δουλέψει ο οδηγός και δε χρειάζεται να την αναφέρουμε νομίζω.
-
Απλά να πω 2 πραγματάκια προς γνώση και συμμόρφωση.
Δεν πρόκειται να μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες για θέματα ασφαλείας συσκευών, και πως γίνεται τι, για ευνόητους λόγους (που όλοι πιστεύω καταλαβαίνουμε).
1) Όπως σωστά έχει ειπωθεί, το lock screen PIN, pattern (το fingerprint δεν το βάζω καν στην εξίσωση καθώς δεν αποτελεί κύριο τρόπο κλειδώματος αλλά απαιτεί κάποιον από τους 2 προηγούμενους) κτλ είναι χρήσιμα ΜΟΝΟ στην περίπτωση συσκευής με κλειδωμένο bootloader και αυτό ΜΟΝΟ με την προϋπόθεση ότι κάποιος δεν γνωρίζει/δεν θα ψάξει πως να ξεκλειδώσει ανεπίσημα (αν γίνεται) και να φλασάρει recovery. Αν έχετε TWRP στην συσκευή (που αρκετοί από εμάς έχουν), οι παραπάνω μέθοδοι κλειδώματος έχουν φύγει αέρα (δεν χρειάζεται καν FC).
2) Διάβασα ότι κάποιοι δεν κλειδώνουν τη SIM κάρτα τους. Λάθος τραγικό. Μια ξεκλείδωτη κάρτα SIM που επιτρέπει την εύρεση του αριθμού της και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλη συσκευή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γίνει reset ένα Mi Account και άπαξ και συμβεί αυτό και κάποιος αποκτήσει πρόσβαση στο Mi Account του χρήστη, νομίζω καταλαβαίνουμε όλοι ότι το παιχνίδι τελείωσε. Πάντα μπλοκάρουμε τη SIM όσο πιο γρήγορα γίνεται, σε περίπτωση απώλειας/κλοπής. -
Ο/H BanditGR έγραψε:
... Αν έχετε TWRP στην συσκευή (που αρκετοί από εμάς έχουν), οι παραπάνω μέθοδοι κλειδώματος έχουν φύγει αέρα (δεν χρειάζεται καν FC)....
FC εννοείς Factory Reset;Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ναι.
-
σ ευχαριστουμε πολυ για τον οδηγο!! ειναι πραγματικα πολυ χρησιμος!! επισης δεν ειχα ιδεα οτι πρεπει να μαστε στο 100% του προφιλ μας για να εχουμε το κεφαλι αμς ησυχο
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Απλά να πω 2 πραγματάκια προς γνώση και συμμόρφωση.
Δεν πρόκειται να μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες για θέματα ασφαλείας συσκευών, και πως γίνεται τι, για ευνόητους λόγους (που όλοι πιστεύω καταλαβαίνουμε).
1) Όπως σωστά έχει ειπωθεί, το lock screen PIN, pattern (το fingerprint δεν το βάζω καν στην εξίσωση καθώς δεν αποτελεί κύριο τρόπο κλειδώματος αλλά απαιτεί κάποιον από τους 2 προηγούμενους) κτλ είναι χρήσιμα ΜΟΝΟ στην περίπτωση συσκευής με κλειδωμένο bootloader και αυτό ΜΟΝΟ με την προϋπόθεση ότι κάποιος δεν γνωρίζει/δεν θα ψάξει πως να ξεκλειδώσει ανεπίσημα (αν γίνεται) και να φλασάρει recovery. Αν έχετε TWRP στην συσκευή (που αρκετοί από εμάς έχουν), οι παραπάνω μέθοδοι κλειδώματος έχουν φύγει αέρα (δεν χρειάζεται καν FC).
2) Διάβασα ότι κάποιοι δεν κλειδώνουν τη SIM κάρτα τους. Λάθος τραγικό. Μια ξεκλείδωτη κάρτα SIM που επιτρέπει την εύρεση του αριθμού της και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλη συσκευή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γίνει reset ένα Mi Account και άπαξ και συμβεί αυτό και κάποιος αποκτήσει πρόσβαση στο Mi Account του χρήστη, νομίζω καταλαβαίνουμε όλοι ότι το παιχνίδι τελείωσε. Πάντα μπλοκάρουμε τη SIM όσο πιο γρήγορα γίνεται, σε περίπτωση απώλειας/κλοπής.
Δεν χάνει το account με FC. Για την sim OK ...
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Δεν είπα ποτέ ότι χάνεται συνδεδεμένο Mi account με FC.
-
φιλος πηγε για σκι... αφησε ανοιχτη τη τσεπη.. ξεχασε να κλεισει το φερμουαρ... κ καπου του επεσε το κινητο.....
πως μπορει να "αποσυνδεσει" τον λογαριασμο του με το παρον κινητο... ωστε να τον χρησιμοποιησει αργοτερα σε επομενο?? -
Δεν έχει θέμα, απλά τον βάζει και στο επόμενο κινητό.
Δεν κατάφερε να το εντοπίσει από το: mi cloud ---> find device ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες