Διαφήμιση

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

• Οδηγός
  • Σημαντικό
  • Λοιπόν εάν έχεις μέσα στην συσκευή σου ενεργό email και είχες δώσει και δικαίωμα εύρεσης συσκευής τρέξε το find my device της google με το email σου και τον κωδικό του mail σου και όχι την εφαρμογή της miui

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Ο/H takisfrag έγραψε:

Λοιπόν εάν έχεις μέσα στην συσκευή σου ενεργό email και είχες δώσει και δικαίωμα εύρεσης συσκευής τρέξε το find my device της google με το email σου και τον κωδικό του mail σου και όχι την εφαρμογή της miui

Το έχω κάνει ήδη αλλά δε μου βγαζει κάτι καθώς θα πρέπει να είναι ανοικτό το κινητό και επιπλέον το gps.
  • ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

Κρίμα και αυτό θα σου έδειχνε με μεγαλύτερη ακρίβεια , από την άλλη πολύ περίεργο να μην έχουν πειράξει ακόμα το κινητό τόσο καιρό !!! :rolleyes: :rolleyes:

• Διαφήμιση
  • Αχρειαστος ν ναι @derveni αλλά πολύ καλός και κατατοπιστικός!! :thumbsup:

=============== Ιουν 29th 2017, 8:57pm ===============
    κΚαλησπέρα στην παρέα. Απλώς θα ήθελα να σας κρατήσω ενήμερους. Δυστυχώς δεν έχω κάποια εξέλιξη θετική η αρνητική. Έχει δηλωθεί η απώλεια στην αστυνομια, όχι όμως και στην COSMOTE. Στο Mi cloud δεν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση και δείχνει το κινητό παντα στην ιδια θέση offline και disabled με νούμερο τηλεφώνου το δικό μου πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει μπει άλλη κάρτα. Μάλλον το χασαμε το κορμι πατριώτες!!! ;(

Ο/H tsioup έγραψε:

Κρίμα ρε @tsioup.. Ελπίζω ν το βρεις!! :(
  • Η λειτουργία έυρεσης συσκευής μέσω το mi cloud -όταν είμαι στο σπίτι μου που το ελέγχω- με βγάζει πάντα 1+ χιλιόμετρο από την πραγματική μου θέση στο ίδιο ακριβώς σημείο. Γιατί συμβαίνει αυτό; Μήπως χρησιμοποιεί την θέση της κεραίας στην οποία συνδέομαι αντί του gps;

Υ.Γ. Η εύρεση μέσω της Google με δείχνει με ακρίβεια στην σωστή θέση.
  • Ο/H theopan έγραψε:

Η λειτουργία έυρεσης συσκευής μέσω το mi cloud -όταν είμαι στο σπίτι μου που το ελέγχω- με βγάζει πάντα 1+ χιλιόμετρο από την πραγματική μου θέση στο ίδιο ακριβώς σημείο. Γιατί συμβαίνει αυτό; Μήπως χρησιμοποιεί την θέση της κεραίας στην οποία συνδέομαι αντί του gps;

Υ.Γ. Η εύρεση μέσω της Google με δείχνει με ακρίβεια στην σωστή θέση.
    Κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς ποια θέση χρησιμοποιεί, ενδεχομένως να είναι και της κεραίας. Είναι bug του find device που υφίσταται εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο.
  • Διαφήμιση
  • Κ σε μένα συμβαίνει αυτό! Το δοκίμασα σήμερα ν δω.. Τουλάχιστον ένα χιλιόμετρο μακριά αλλά στην ίδια θέση με εκεί που με είχε δείξει όταν το είχα πρωτοδοκιμασει. Δν το χα σκεφτεί αυτό μ την κεραία, μπορεί ν ναι κ έτσι.. :huh:
  • @theopan @dimitra1417 Σωστά μιλάει ο @BanditGR υπάρχει πρόβλημα σε αυτό έχει απόκλιση μεγάλη εδώ και ένα χρόνο, και δεν βλέπω να το διορθώνουν.
  • Ο/H derveni έγραψε:

@theopan @dimitra1417 Σωστά μιλάει ο @BanditGR υπάρχει πρόβλημα σε αυτό έχει απόκλιση μεγάλη εδώ και ένα χρόνο, και δεν βλέπω να το διορθώνουν.
    Ευτυχώς δηλαδή που πέρα από το find device, μπορείς πάντα να εντοπίσεις με ακρίβεια τη θέση της συσκευής (εφόσον φυσικά είναι ενεργοποιημένο και το GPS) από το android device manager του Google. Με την προϋπόθεση φυσικά ότι έχεις συνδέσει google account στη συσκευή (που το 99.9% από εμάς συνδέουμε).
  • Το κακό με την ευρεση της συσκευής μέσω android device manager είναι ότι πρέπει να είναι ανοιχτό το GPS στη συσκευή που λογικά όταν κλαπεί ένα τηλέφωνο το πρωτο που θα γίνει είναι να απενεργοποιηθεί. Τώρα όσον αφορά το Mi cloud η τοποθεσία είναι λάθος και δε μπορώ να καταλάβω τι δείχνει. Πήρα καινούργιο κινητό (redmi note 4) και την συσκευή την δείχνει ότι είναι στο ίδιο σημείο (με διαφορά μερικών μέτρων). Οπότε δε ξέρω τι γίνετε. Εκτός εαν έχω ξεχάσει το παλιό μου κινητό σε καμιά τσέπη !!!
    Κάτι που δεν έχω προλάβει ναδοκιμάσω στην καινούργια συσκευή είναι να τις αλλάξω sim (νούμερο τηλεφώνου) για να δώ εάν θα αποκριθεί το Mi cloud.
  • Διαφήμιση
  • τελικα αχρηστο το find device της Miui?

Kαι μενα με δειχνει 1 χιλιομετρο μακρια,μαλλον βλεπει σε ποια κεραια ειμαι συνδεδεμενος.

Εχω ψαξει ωρες στα forum για fix και δεν εχω βρει.Στο μεταξυ οι αναφορες για το ιδιο προβλημα ειναι χιλιαδες και απο ολο τον πλανητη.

Μας τα χαλαει σε μερικα η xiaomi,και αυτο και το bug με τον ηχο στο video recording παιζουν 1-2 χρονια και δεν τα φτιαχνει..