Είναι πολύ χρήσιμο γιατί σου εμφανίζει τον αριθμό της κάρτας sim που θα βάλει αυτός που το βρήκε- έκλεψε οπότε τον έχεις ...δέσει. Ο αριθμός είναι που σε ενδιαφέρει για να τον ταυτοποιήσεις και αν δεν σου το παραδώσει κάνεις τις ενέργειες που αναφέρονται στην αρχή του νήματος και μετά δεν έχει επιστροφή πάει αυτεπάγγελτα!
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ
- Οδηγός
- Σημαντικό
-
-
Ο/H thanos485 έγραψε:
Είναι πολύ χρήσιμο γιατί σου εμφανίζει τον αριθμό της κάρτας sim που θα βάλει αυτός που το βρήκε- έκλεψε οπότε τον έχεις ...δέσει. Ο αριθμός είναι που σε ενδιαφέρει για να τον ταυτοποιήσεις και αν δεν σου το παραδώσει κάνεις τις ενέργειες που αναφέρονται στην αρχή του νήματος και μετά δεν έχει επιστροφή πάει αυτεπάγγελτα!
-
Ο/H derveni έγραψε:
Ο/H thanos485 έγραψε:
Και απο περιεργεια..πως σας το εδωσε πισω?Συναντησατε τον ιδιο η σας το αφησε καπου? Κλοπη ηταν η απλα το βρηκε και το κρατησε? -
@azuli Με της οδηγίες της δικές μου και την πειθώ του @thanos485 για να μην φτάσει στα κρατητήρια το παρέδωσε, Ανάγκα και Θεοί πείθονται
-
Ο/H derveni έγραψε:
@azuli Με της οδηγίες της δικές μου και την πειθώ του @thanos485 για να μην φτάσει στα κρατητήρια το παρέδωσε, Ανάγκα και Θεοί πείθονται
-
Πρόσωπο με πρόσωπο με αυτόν που το βρήκε ήρθε ναι
-
Freeze λέω...put the kinit down slowly δηλαδήOpen-source is the future
-
Μας το παρέδωσε στην πόρτα του και μας είπε να του δώσουμε την κάρτα του! Ούτε αυτή δεν μπορούσε να βγάλει μετά το τηλεφώνημα!!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H thanos485 έγραψε:
Μας το παρέδωσε στην πόρτα του και μας είπε να του δώσουμε την κάρτα του! Ούτε αυτή δεν μπορούσε να βγάλει μετά το τηλεφώνημα!!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ γατούλη δεν θα έδινε δεύτερη ευκαιρία. Πριν μήνες στο γήπεδο της Τούμπας βρήκα στα μισά του πρώτου ημιχρόνου ένα iphone 7. Το παρέδωσα στον ιδιοκτήτη του. Πήρε τηλέφωνο απάντησα και ήταν του γιο του. Αν είσαι μακρυχέρης λες πως σε κάθισε η στραβή.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ήταν μόλις 15 χρονών και θα ήταν κρίμα να λερωσει το μητρώο του. Άλλωστε λάθη έχουμε κάνει όλοι μας
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες