Το find my device είναι από της πρώτες ενέργειες που κάνουμε και της βγάζει συνέχεια η μπάρα επάνω μόλις περάσεις το Mi Account Κάνε κλείδωμα συσκευής τότε φίλε μου και τέλος. @8@nos αν έχει κάνει παρακάμψει του mi account και πέρασε δικό του πάλι τέλος για την συσκευή σου
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ
- Οδηγός
- Σημαντικό
-
-
Βρε όντως είναι από τις πρώτες ενέργειες που κάνουμε αλλά σου δίνεται και επιλογή να μην το ενεργοποιήσεις. Να φανταστώ εννοείς ότι ο φίλος το έχει ενεργοποιήσει αλλά δεν το είχε καταλάβει?
Ναι φυσικά αν έχει βάλει δικό του Mi account τέλος η συσκευή σου, τουλάχιστον με τις δικές μας μεθόδους, γι'αυτό είπα χαριτολογώντας για την NSAOpen-source is the future -
@8@nos Άσε να μας πει ο ίδιος με το μου είπες σου είπα δεν γίνεται δουλειά έτσι, ας μας εξηγήσει ακριβώς δεν έχω το κληρονομικό χάρισμα του μάντη.
-
Το τηλέφωνο βρίσκεται ήδη στο Πακιστάν. Δεν είναι και τυχαία η χώρα νομίζω αν σκεφτούμε πως προωθούνται αρκετά από τα κλεμμένα κινητά εδώ στην Ελλάδα...
-
Για ιντερπόλ δηλαδή το θέμαOpen-source is the future
-
Παιδιά σύμφωνα με τον οδηγό θα πρέπει να βλέπει της κάρτες sim επομένως περισσότερο βλέπω πρόβλημα με τους server πάρα Πακιστάν
-
Κάρτες sim θα πρέπει να βλέπεις εάν βάλουν μέσα κάρτες sim, πολύ πιθανό να το δουλεύουν μόνο με wifi προς το παρών και για αυτό να δίνει περιοχή
-
πάει κ το δικό μου redmi note4 μετά από 4 μέρες στίγμα στην αλβανια. ισχύει το ίδιο για κλείδωμα imei? Δεν θέλω να το χαρουν με τίποτα!!
-
@tsioualanious Ναι μπορείς να το κλειδώσεις, δώσε περισσότερες πληροφορίες για την συσκευή σου το ιστορικό και αν βλέπεις την αλλαγή της κάρτας sim σου ?
-
Ο/H tsioualanious έγραψε:
πάει κ το δικό μου redmi note4 μετά από 4 μέρες στίγμα στην αλβανια. ισχύει το ίδιο για κλείδωμα imei? Δεν θέλω να το χαρουν με τίποτα!!
-
Δεν είναι τόσο απλό πρέπει να υπάρχει και η κατάλληλη τεχνογνωσία για να γίνει αυτό
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Κάρτες sim θα πρέπει να βλέπεις εάν βάλουν μέσα κάρτες sim, πολύ πιθανό να το δουλεύουν μόνο με wifi προς το παρών και για αυτό να δίνει περιοχή
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@theopan Όπως έχει πει ο @derveni εδώ 99% δεν είναι επαγγελματίες κλέφτες άρα λογικά δεν έχουν και τη τεχνογνωσία για ν'αλλάξουν IMEI άρα φίλε @tsioualanious κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις λογικά πολύ λίγες οι πιθανότητες να το χαρούν αλλά και πάλι δεν αξίζει να το παρατήσεις και να μην κάνεις τίποτα, έτσι για το γαμώτοOpen-source is the future
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες