την καρτα την ειχα κλειδωσει. τωρα ειναι disable. το κινητο βρισκεται στην κοριτσα κ δεν φαινεται να εχει βαλει αλλη καρτα. το wipe timeout τι σημαινει απ τα νευρα μου τα πατησα ολα και στο mi accound κ στο google.
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ
- Οδηγός
- Σημαντικό
-
-
Έστειλες εντολή wipe στο τηλέφωνο σου και δεν έφτασε ποτέ. Αυτό σημαίνει.
-
Ο/H 8@nos έγραψε:
@theopan Όπως έχει πει ο @derveni εδώ 99% δεν είναι επαγγελματίες κλέφτες άρα λογικά δεν έχουν και τη τεχνογνωσία για ν'αλλάξουν IMEI άρα φίλε @tsioualanious κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις λογικά πολύ λίγες οι πιθανότητες να το χαρούν αλλά και πάλι δεν αξίζει να το παρατήσεις και να μην κάνεις τίποτα, έτσι για το γαμώτο
-
Εξαρτάται, δεν είναι σίγουρο ότι έχουν τη τεχνογνωσία, πιστεύω οι περισσότεροι δεν έχουν απλά τα αγοράζουν σε καλή τιμή και ως εκεί, επαγγελματίας δεν θα μπει σε αυτή τη διαδικασία για ένα xiaomi και ιδιαίτερα για redmi, εκτός αν το θέλει για ανταλλακτικά
Άσε που αφού ο κλέφτης δεν την έχει περνάνε αρκετές μέρες χωρίς να γίνεται τίποτα, οπότε αν το παρακολουθείς συνέχεια μπορεί να βγει κάποια άκρη έστω και στα χέρια του κλεπταποδόχου.
Open-source is the future -
Σαν να μας αντιγράφουν βλέπω πολλά κοινά με τον οδηγό μας ------> Σας έκλεψαν το κινητό; Δείτε τι πρέπει να κάνετε
-
καλησπερα σε ολους . παθων και εγω απο την τριτη. θα σας εξιστορησω μινι το στορυ της απωλειας του redmi note 3 pro μου. οποιαδηποτε συμβουλη σας θα με βοηθουσε αρκετα.
διαμενω μονιμα στη γερμανια και λογω σοβαρου προβληματος υγειας του πατερα μου κατεβηκα στην ελλαδα (αθηνα) στις 30 απριλιου ( οδικως ) γιατι δεν εβρισκα συντομα εισιτηρια αεροπορικως.δοξα τον θεο ολα πηγαν καλα με την υγεια του πατερα μου και στις 15 μαιου τριτη ξεκινησα με την γυναικα μου το ταξιδι της επιστροφης. επειδη οπως καταλαβαινετε το κεφαλι μου ηταν καζανι απο το τρεξιμο στα νοσοκομεια + το στρες ολο αυτο το διαστημα κανοντας μια σταση με τη γυναικα μου στα σεα μεγαρων για καφε και φαγητο της διαδρομης ( πηγαιναμε προς ηγουμενιτσα για να παρουμε καραβι για ανκονα) εφοσον πηραμε τους καφεδες κλπ αφησα απο χαζομαρα μου το κινιτο στην οροφη του αυτοκινητου με συνεπεια να ξεχαστω και να ξεκινησω. αυτο οπως υπολογισα (εκ των υστερων) γτ με το που ξεκινησαμε στα πρωτα 200 μετρα σχεδον ακουσαμε ενα χτυπο αλλα η γυναικα μου ειπε πως καμια πετρα θα ταν μωρε (γινονται εργα σε εκεινο το σημειο )να φυγει καπου στην εξοδο απο τα σεα μεγαρων προφανως στο δρομο. εγω καταλαβα την απωλεια οταν ειχαμε ηδη φτασει ηγουμενιτσα μιας και εγω ημουν ο οδηγος και οταν οδηγαω δεν ασχολουμε ποτε με το κινητο. μετα λιγα με τα πολλα και εχωντας ατελειωτα χλμ μπροστα μας εφτασα σημερα πεμπτη στη γερμανια.στη διαδρομη καλεσαμε επανελειμενα το κινητο, χτυπαγε μεχρι και χθες χωρις καμια απαντηση. σημερα φτανοντας στο σπιτι μεσω του find my device κλπ βλεπω πως εδωσε στιγμα χθες καπου στον κορυδαλλο ( οχι μεσα ελπιζω). ωστοσο εγω ειχα κανει lost mode απο εχθες μιας και δεν ειχα την δυνατοτητα να ψαχτω σε forum μεσω του κινητου της γυναικας μου (το σημα στο καραβι ξερετε ... ) αλλα ουτε και την ψυχραιμια για να ειμαι ειλικρινης. δεν εχω κανει wipe μονο εχω ενεργοπεισει το lost mode.απο το τελευταιο σημα χθες που εδωσε το κινητο δεν υπαρχει αλλη δραστηριοτητα ειναι offline. σημερα πηγε η μητερα μου και εκανε δηλωση απωλειας με ολα τα στοιχεια που αναφερω παραπανω. οποιαδηποτε συμβουλη ευπροσδεκτη και συγνωμη για το κατεβατο παιδια ! σας ευχαριστω εκ των προτερων
-
Να κάνεις wipe (έπρεπε ήδη να το έχεις κάνει άμεσα) και να το ξεχάσεις.
-
Ο/H theopan έγραψε:
Να κάνεις wipe (έπρεπε ήδη να το έχεις κάνει άμεσα) και να το ξεχάσεις.
-
-
Επίσης αν θέλεις να στείλεις μήνυμα στον κλέφτη η στον κλεπταποδόχο ώστε να σας επιστρέψει το κινητό μπείτε πάλι στο Mi Cloud ===> find device ===>lock phone + μήνυμα που να λέει << Έχασα το κινητό μου παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στον αριθμό 69********* @SecretCeremony εφάρμοσε κατά γράμμα αυτά που σου λέω, ενημέρωσε για της οποίες ενέργειες έκανες και αν σε βοήθησε ο οδηγός μου. Περαστικά στον πατέρα σου και εύχομαι το αίσιο τέλος της περιπέτειας, να γνωρίζεις ότι ο οδηγός έχει 100% επιτυχία με αποδείξεις από αρκετά μέλη που τον ακολούθησαν.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην George Kaggelaris: Διαγραφή κειμένου που κάνει αναφορά σε παράνομο λογισμικό με τη χρήση του οποίου ενδέχεται κάποιος κακόβουλος να έχει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα. ().
-
@theopan Με όλο τον σεβασμό στο πρόσωπο σου, αλλά βιάζεσαι μην τους προτρέπεις σε άμεσο σφράγισμα της συσκευής, περιμένουμε 2 με 5 μέρες ο οδηγός έχει πολύ καλά αποτέλεσμα στην ανεύρεση, ο ευρών έχει δικαίωμα βάση νόμου 14 ημέρες να το δηλώσει στην αρμόδια Αστυνομική Αρχή. Γιατί μιλάμε για απώλεια και όχι κλοπή.
-
Ο/H derveni έγραψε:
Επίσης αν θέλεις να στείλεις μήνυμα στον κλέφτη η στον κλεπταποδόχο ώστε να σας επιστρέψει το κινητό μπείτε πάλι στο Mi Cloud ===> find device ===>lock phone + μήνυμα που να λέει << Έχασα το κινητό μου παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στον αριθμό 69********* @SecretCeremony εφάρμοσε κατά γράμμα αυτά που σου λέω, ενημέρωσε για της οποίες ενέργειες έκανες και αν σε βοήθησε ο οδηγός μου. Περαστικά στον πατέρα σου και εύχομαι το αίσιο τέλος της περιπέτειας, να γνωρίζεις ότι ο οδηγός έχει 100% επιτυχία με αποδείξεις από αρκετά μέλη που τον ακολούθησαν
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες