Ο/H NasDriver έγραψε:
Τρέχεις ξανά το unloc tool για να ξεκλειδώσεις τον bootloader χωρίς καμία αλλαγή σε ρομ
Ευχαριστώ πολύ παιδιάΟ/H makismakis2004 έγραψε:
Μονο mi unlock
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H NasDriver έγραψε:
Τρέχεις ξανά το unloc tool για να ξεκλειδώσεις τον bootloader χωρίς καμία αλλαγή σε ρομ
Ευχαριστώ πολύ παιδιάΟ/H makismakis2004 έγραψε:
Μονο mi unlock
Δοκίμασε να κάνεις Unlock με την ROM που έχεις τώρα.Ο/H paf21 έγραψε:
ο δικό μου πέρασε και μετά από έλεγχο βλέπω ότι κλείδσε ο bootloader. Τώρα ξανά κινέζικη DEV και ξεκλείδμα;
Ευχαριστώ πολύ, ξεκλείδωσε. Λέω να την ξαναφλασάρω γιατί δεν έχω root. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δοκίμασε να κάνεις Unlock με την ROM που έχεις τώρα.
Βγάλε το supersu.zip που είναι στο φάκελο της ROM, και κάντο Flash από το TWRP Recovery.Ο/H paf21 έγραψε:
Λέω να την ξαναφλασάρω γιατί δεν έχω root. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;
Προφανώς σου ζητάει τον κωδικό που έχεις στο Mi-Account που είναι δηλωμένη η συσκευή σου.Ο/H matzanas έγραψε:
Παιδια ΣΟΣ!!
Η εγκατασταση της καινουριας ρομ δεν πετυχε και εκανα restore την παλια αλλα ειχε καπια θεματακια και εκανα επαναφορα.. τωρα δεν με αφηνει να μπω μεσα στις ρυθμισεις και να βαλω accounts λεγοντας μου κατι για ενεργοπιοιηση τηλεφωνου τι να κανω?
να κανω ξανα unlock με την ρομ που εχω τωρα? η να βαλω την dev
Ποια Custom ROM ?Ο/H Nikos Almpanis έγραψε:
παιδιά μια βοήθεια έβαλα την custom rom και μου βγάζει η συσκευή είναι κλειδωμένη..μου έβγαζε ένα κωδικό για να βάλω για να το ξεκλειδώσω και έλεγε δεν είναι σωστός