παιδια περασε κανεις την τελευταια dev που βγηκε 6.9.8/9 την ελληνικη λεω??????γιατι εγω την περασα πανω απο την 6.8.18 και μπορω να πω πως το κινητο το διαλυσα τελειως.πρωτα δεν ανοιγε και οταν το ανοιξα δεν ειχε ιμει????μπορει καποιος να μου πει πως την περασε ???αυτη η ρομ ειναι του gkalen???γιατι εγιναν ολα αυτα και πως θα τα διορθωσω τωρα????
[GTV-6.9.8/9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 15/9 18:20)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Αλλαξε καλωδιο usb γιατι εχω θεμα κ εγω κ οταν αλλαζω το βρισκει
-
Ο/H fatsionas έγραψε:
παιδια περασε κανεις την τελευταια dev που βγηκε 6.9.8/9 την ελληνικη λεω??????γιατι εγω την περασα πανω απο την 6.8.18 και μπορω να πω πως το κινητο το διαλυσα τελειως.πρωτα δεν ανοιγε και οταν το ανοιξα δεν ειχε ιμει????μπορει καποιος να μου πει πως την περασε ???αυτη η ρομ ειναι του gkalen???γιατι εγιναν ολα αυτα και πως θα τα διορθωσω τωρα????
Φυσικά θα χρειαστεί μετά σετάρισμα της συσκευής από την αρχή... -
Τώρα να επαναφέρω τις εφαρμογές που είχα από το backup της Miui ή θα τα κάνω όλα μαντάρα;!!!
-
Καντα απο την αρχη μονος σου εγω ποτε δεν κανω backup γιατι εχω λιγες εφαρμογες κ ξερω τι ζηταω απο το κινητο οποτε κανε ετσι κ εσυ κ βημα βημα ειναι σιγουρια
-
και πως την ριχνω μεσα τωρα στη φαση που ειμαι ???
[/quote]Μπορείς να κάνεις flash την ROM με χρήση του Sideload => Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)
[/quote]Ναι αλλα οταν παω κα ιδινω την εντολη να διαβασει οπως λεει ο οδηγος το update zip to cmd απανταει πως δεν μπορει διαβασει το αρχει ο... -
Ο/H kpol έγραψε:
ΑΠΛΑ Η ΡΟΜ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ....ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !
Η ROM από την στιγμή που είναι Developer = Σε ανάπτυξη, πάντα εμπεριέχει κινδύνους να έχει Bugs και προβλήματα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εκ των προτέρων τις ιδιαιτερότητες τις κάθε Developer Rom, την στιγμή που τις παραλαμβάνουμε.
Από την στιγμή που αποδέχεσαι να προχωρήσεις σε Flash των ROM, αποδέχεσαι αυτόματα και το ρίσκο να πάει κάτι στραβά...
Το ίδιο έχει συμβεί και στο Xiaomi.eu & en.miui.com ...
Παρ΄όλα αυτά μέχρι να βρεθεί ένας ποιο ασφαλής τρόπος μετάβασης στην νέα Marshmallow, η ROM έχει γίνει Suspend (Ανάκληση). -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H matzanas έγραψε:
οταν παω να κανω συνδεση στο google account η να βαλω fingerprint μου βγαζει αυτο το μυνημα
Αυτη η συσκευη ειναι κλειδωμενη!
Γεια σας εχασα το τηλεφωνο μου θα επικοινωνησω μαζι σας αργοτερα σας ευχαριστω για την κατανοηση!
απο εδω το συμπερανα οτι ειναι κλειδωμενη η συσκευη
Προφανώς μπορείς να μπεις στο Mi-Account (Mi - Cloud) σου, και να την ενεργοποιήσεις πάλι από την αναζήτηση συσκευής.
δεν εχει καμια επιλογη
-
Ωραια υπαρχει καποιος που να μπορει να βοηθησει σοβαρα να επαναφερουμε ενα κινητο ? διοτι εδω περα υπαρχει παραπομπη απο λινκ σε λινκ και το καθε λινκ δεν γινονται τα βηματα οπως αναφερουν οι οδηγοι και τελικα εισαι στο ενα βημα πριν παρεις το σφυρι και το σπασεις !!!!!!
-
Ο/H geo13z έγραψε:
ώρα να επαναφέρω τις εφαρμογές που είχα από το backup της Miui ή θα τα κάνω όλα μαντάρα;!!!
Ο/H kpol έγραψε:
και πως την ριχνω μεσα τωρα στη φαση που ειμαι ???
Μπορείς να κάνεις flash την ROM με χρήση του Sideload => Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)
Ναι αλλα οταν παω κα ιδινω την εντολη να διαβασει οπως λεει ο οδηγος το update zip to cmd απανταει πως δεν μπορει διαβασει το αρχει ο...
Το Sideload γίνεται από το PC και δεν χρειάζεται να υπάρχει η ROM στην συσκευή σου για να γίνει το flash.. -
Ο/H kpol έγραψε:
Ωραια υπαρχει καποιος που να μπορει να βοηθησει σοβαρα να επαναφερουμε ενα κινητο ? διοτι εδω περα υπαρχει παραπομπη απο λινκ σε λινκ και το καθε λινκ δεν γινονται τα βηματα οπως αναφερουν οι οδηγοι και τελικα εισαι στο ενα βημα πριν παρεις το σφυρι και το σπασεις !!!!!!
-
μπαινω....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα