[GTV-6.9.8/9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 15/9 18:20)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Εγω παντως την εβαλα σε δυο note 3 pro (kenzo)-πριν την ανακληση της-και δουλευει αψογα!!Το μονο που παρατηρησα-που δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο-ειναι οτι,ενω εχω τη σιμ (μια εχω wind) σε 2g,με το που ανοιγω το ασυρματο,μου βγαζει πανω στη μπαρα wind 4g!!Με το που κλεινω το ασυρματο,φευγει το 4g!!Εννοειται οτι στις ρυθμισεις ειναι κανονικα στο 2g...
-
Καλα νεα κι απο Redmi Note 4..Μολις ανοιξε το τηλεφωνo και κανει restore απο cloud.
-
-
Και εγώ έβαλα τη νέα στο redmi note 3 pro.
Βασικά από τα σχόλεια και από την εμπειρία του σεταρίσματος που είχα, είδα ότι η Ρομ αυτή γίνεται ινστόλ πιο εύκολα με το νέο twrp και όχι με το προτελευταίο.
Γι`αυτό και η Ρομ μόλις σετάρει το νέο κάνει reboot και ξαναμπένουμε στο twrp και δίνουμε ξανά κανονικά τα wipes και το install όπου τη 2η φορά γίνεται απροβλημάτιστα, όπως θα έπρεπε να γίνει την πρώτη φορά.
Δεν σας λέω να το κάνετε όλοι, απλά οκ, όσοι το κατέχετε λίγο αν κρατήσετε ένα back up nandroid σιγά το ρίσκο... -
Καλσπερα!Βλέπω έγινε ένας μικρός χαμός μεKENZO και ΜΜ!έβαλα την ανακληθεν έκδοση χτες το πρωι πριν γίνει ή ανάκληση χωρίς πρόβλημα!διαβάζω ότι σε κάποιο προηγούμενο μήνυμα οτι εμφανίζει ένδειξη 4G χωρίς να ισχύει!! υπάρχει τέτοια πιθανότητα?μέχρι χθες σε περιοχές που δεν είχα 4G τώρα μου το εμφανίζει!
Dolby Atmos και SuperSU είναι εγξατεστημενα -
Εμενα σε mi3 δεν μου την φλασαρει, μου βγαζει σφαλμα ακομα και μετα απο factory reset. Την εχω κατεβασει 3 φορες.
-
μοναδικο προβλημα οταν εγκατασταθηκε η νεα ρομ σε rn3 pro ηταν το πληκτρολογειο που ανεφερε οτι κατι δεν λειτουργει..με δευτερη εγκατασταση ολα ειναι καλα...περισσοτερο antutu 77800!(ενδεικτικα το αναφερω) πρακτικα εγινε πολυ ποιο γρηγορο το τηλεφωνο φωτεινοτητα στην οθονη λιγο εντονοτερη φορτιζει λιγο περισσοτερο γρηγορα...superSU και dolby atmos αφαντο αλλα δεν με νοιαζει..
-
Εμενα έχει και supersu και atmos. Απλά εγώ επειδή είχα stable πηγα με factory reset. Δεν ξέρω αν έπαιξε κάπου ρόλο ή αν μου το εμφάνισε μετά σαν εφαρμογές του cloud
-
καλημερα, ευχαριστω για την ρομ .... μηπως εχει και αλλος προβλημα με τον πλοηγο που εχει κινεζικα σαιτ ;Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
-
Ο/H hadji13p έγραψε:
Καλσπερα!Βλέπω έγινε ένας μικρός χαμός μεKENZO και ΜΜ!έβαλα την ανακληθεν έκδοση χτες το πρωι πριν γίνει ή ανάκληση χωρίς πρόβλημα!διαβάζω ότι σε κάποιο προηγούμενο μήνυμα οτι εμφανίζει ένδειξη 4G χωρίς να ισχύει!! υπάρχει τέτοια πιθανότητα?μέχρι χθες σε περιοχές που δεν είχα 4G τώρα μου το εμφανίζει!
Dolby Atmos και SuperSU είναι εγξατεστημενα
Εγώ το έγραψα αυτό για το 4g.Το ότι το βγάζει δε σημαίνει ότι ισχύει!! Πιθανώς πρόκειται για κάποιο bug. Γιατί όταν κλείνει το WiFi φεύγει το 4g!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα