Διαφήμιση

AmazFit bt Xiaomi

• Ο/H yiatsou έγραψε:

Maik666 ευχαριστώ για την απάντηση. Μια ακόμα ερώτηση: Αφού δεν μπορείς να απαντήσεις την κλήση μπορείς να συνδέσεις bt ακουστικά και όταν την δεις στο ρολόι να απαντήσεις από τα ακουστικά;

Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ αυτό κάνω. Τα ακουστικά είναι συνδεδεμένα και με ρολόι για μουσική και με τηλέφωνο για ομιλία.
      Βασικά τι τηλέφωνο στη θήκη. Με καλούν, βλέπω στο ρολόι ποιος είναι και απαντάω από ακουστικά χωρίς να ακουμπήσω τηλέφωνο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • παιδιά κάποιος να με βοηθήσει με το BT που συνεχεια ανοίγει μονο του μου έχει σπάσει τα νεύρα υπάρχει λύση? ψάχνω από το προ και δεν μπορώ να βρω κάτι
    • Ο/H g.shock έγραψε:

Παίδες καλημέρα,
      Δώστε μου λίγο τα φώτα σας παρακαλώ. Θέλω να κάνω αγορά το συγκεκριμένο ρολόι και ακόμα δεν έχω καταλάβει ποια έκδοσή να πάρω ?....την αγγλική η την κινέζικη ?
      Ποιες είναι ουσιαστικά οι διαφορές τους ???....η κινέζικη έκδοση είναι ακριβότερη απο την αγγλική , γιατί ?
      Επίσης θα ήθελα να μάθω εάν ο μετρητής παλμών (H.R.) μπορεί (εαν του ζητηθεί) να κάνει συνεχόμενη μέτρηση. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για εμένα διότι με την γυμναστική που κάνω θέλω να κρατάω συγκεκριμένους παλμούς και θέλω να το παρακολουθώ real time.

Σας ευχαριστώ πολύ.
      Κανένας τίποτα ??? :( :( :(
    • Διαφήμιση
    • Ο/H g.shock έγραψε:

Ο/H g.shock έγραψε:

Παίδες καλημέρα,
      Δώστε μου λίγο τα φώτα σας παρακαλώ. Θέλω να κάνω αγορά το συγκεκριμένο ρολόι και ακόμα δεν έχω καταλάβει ποια έκδοσή να πάρω ?....την αγγλική η την κινέζικη ?
      Ποιες είναι ουσιαστικά οι διαφορές τους ???....η κινέζικη έκδοση είναι ακριβότερη απο την αγγλική , γιατί ?
      Επίσης θα ήθελα να μάθω εάν ο μετρητής παλμών (H.R.) μπορεί (εαν του ζητηθεί) να κάνει συνεχόμενη μέτρηση. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για εμένα διότι με την γυμναστική που κάνω θέλω να κρατάω συγκεκριμένους παλμούς και θέλω να το παρακολουθώ real time.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Η αγγλική με την κινεζική έχουν διαφορές στη γλώσσα και στο ότι η κινεζική παίρνει updates ποιο συχνά. Αυτά διάβασα, αυτά σου λέω.
      Το ρολόι έχει επιλογή να μετρά συνέχεια καρδιακούς παλμούς και όταν ανοίγεις το sports mode ανοίγει αν θες το gps αλλά και η μέτρηση καρδιακών παλμών. Φυσικά αυτό σημαίνει αυτόματα και μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας.
      Ελπίζω να σε βοήθησα.

• Ο/H maik6600 έγραψε:

Ο/H g.shock έγραψε:

Ο/H g.shock έγραψε:

Παίδες καλημέρα,

Σας ευχαριστώ πολύ.
      Η αγγλική με την κινεζική έχουν διαφορές στη γλώσσα και στο ότι η κινεζική παίρνει updates ποιο συχνά. Αυτά διάβασα, αυτά σου λέω.
      Το ρολόι έχει επιλογή να μετρά συνέχεια καρδιακούς παλμούς και όταν ανοίγεις το sports mode ανοίγει αν θες το gps αλλά και η μέτρηση καρδιακών παλμών. Φυσικά αυτό σημαίνει αυτόματα και μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας.
      Ελπίζω να σε βοήθησα.

Αν η κινέζικη η κινέζικη μπορεί να βγάλει και την αγγλική γλώσσα νομίζω οτι είναι μονόδρομος...τα updates είναι σημαντική υπόθεση.
    • Ο/H g.shock έγραψε:

Ο/H maik6600 έγραψε:

Ο/H g.shock έγραψε:

Ο/H g.shock έγραψε:

Παίδες καλημέρα,

Σας ευχαριστώ πολύ.
      Ελπίζω να σε βοήθησα.

Αν η κινέζικη η κινέζικη μπορεί να βγάλει και την αγγλική γλώσσα νομίζω οτι είναι μονόδρομος...τα updates είναι σημαντική υπόθεση.

Η κινεζική που αλλάζεις τη γλώσσα είναι περίπου στο 80% μεταφρασμένη. Εμένα μου τη σπάνε τα κινέζικα και το προτιμώ έτσι.
      Όσο αφορά τα updates έχεις δίκιο αλλά δεν είπα ότι δεν παίρνει​. Απο ότι κατάλαβα το κινέζικο παίρνει 4 updates, το αγγλικό 1 πολύ αργότερα που τα περιλαμβάνει και τα 4.
      Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.

• AmazFit bt Xiaomi

Και εγώ έτσι νομίζω. Όταν το πήρα εγώ δεν είχε όλα τα sports στο αγγλικό αλλά μετά μπήκαν με πόση καθυστέρηση δεν ξέρω ,αλλά μπήκαν.
      Περιμένω τώρα να δω ποτέ θα μπουν στην εφαρμογή ο ύπνος τα βήματα και δεν ξέρω τι άλλο γιατί είναι κουραστικό να τα βλέπεις από το ρολόι.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Εμένα ρε παιδιά με την εκδοση απο το store τα ειχε υπνο και βήματα... Και έχω την αγγλική έκδοση

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Καλησπέρα και πάλι. Επανέρχομαι με μια ακόμα ερώτηση. Οι επαφές στα Ελληνικά εμφανίζονται στο ρολόι?

Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση