Διαφήμιση

AmazFit bt Xiaomi

• Η αλήθεια είναι πως ελάχιστοι έχουν πάρει το συγκεκριμένο Smartwatch, και δεν μπορώ να πω πως είναι και από τα καλύτερα κομμάτια της Xiaomi.
      Όντως έχει πολλές ελλείψεις σε ότι αφορά το Software και ελπίζω να βελτιώσουν σύντομα τους χρόνους αναβαθμίσεων.

@JohnPhone τα μηνύματά σου είναι πολύ εύστοχα και περιεκτικά, και μαθαίνουμε και εμείς πολλά πράγματα από τις έρευνες που έχεις κάνει και τους προβληματισμούς σου. :thumbsup:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H JohnPhone έγραψε:

Γεια σας φίλοι :)
      Έρχομαι και εγώ με τη σειρά μου να κάνω μερικές ερωτήσεις στην κοινότητα και στους κατόχους μιας και είμαι στα πρόθυρα της αγοράς.
      Θεωρώ το συγκεκριμένο ρολόι εξαιρετική περίπτωση για τα λεφτά του, αλλά πριν τα δώσω θα θελα να μου απαντήσει όποιος μπορεί, σε κάποιες λειτουργίες της συσκευής που αφορούν τις ειδοποιήσεις γιατί ποιο πολύ αυτές με ενδιαφέρουν. Οι υπόλοιπες λειτουργίες με υπέρ καλύπτουν. Ήδη ο φίλος απο πάνω έθεσε κάποια που με αφορούν κι εμένα.

1) Όταν έρχεται social μήνυμα (viber, skype, facebook κλπ), sms η άλλη ειδοποίηση, στο κινητό χτυπάει η δόνηση (μια φορά στα μηνύματα και συνεχόμενα στις κλήσεις; ) και εμφανίζεται στο ρολόι και απο ποια εφαρμογή είναι (εικονίδιο) και απο ποιον;
      2) Το περιεχόμενο η το όνομα του καλούντος στις κλήσεις, εμφανίζεται στα ελληνικά η θέλει χακεριές τελικά;
      3) Όταν δω κάποια ειδοποίηση, έχω δυνατότητα να την απορρίψω; Αν το κάνω η άπλα τη διαβάσω, σβήνει η ειδοποίηση στο κινητό η παραμένει;
      4) Αν μια ειδοποίηση υπενθύμισης πχ είναι επαναλαμβανόμενη (κάθε 1 ωρα πχ) θα δονείται κάθε μια ώρα και το ρολόι η όταν τη λάβω και δω την πρώτη τέλος μετά;
      5) Η δόνηση στο ξυπνητήρι και γενικότερα είναι αποτελεσματική (δυνατή) ;

Θα βοηθήσει πολύ όποιος απαντήσει και σε εμένα και στο φίλο απο πάνω.
      1) ερχεται ειδοποιηση κανονικα μπορεις να τη διαβασεις δονειται το ρολοι για την ειδοποιηση και αν την διωξεις με swipe απο το ρολοι feygei kai απο το κινητο. Στη κληση δονειται συνεχεια και απο το ρολοι μπορεις ειτε να τη κανεις mute ειτε να την απορριψεις.
      2) το ονομα εμφανιζεται κανονικοτατα χωρις καμια χακερια.. εγω εχω γλωσσα κινητου στα αγγλικα και απλα κατεβασα την εφαρμογη απο το playstore.
      3)σου απαντησα στο πρωτο σου ερωτημα
      4) δεν εχω επαναλαμβανομενες ειδοποιησεις για να σου πω
      5)η δονηση ναι ειναι αποτελεσματικη και μπορεις να την αυξησεις μεσω του ρολογιου την ενταση της.

=============== Μαι 18th 2017, 10:27am ===============

Ο/H andreas443 έγραψε:

Καλημέρα επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω και εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάποιες λεπτομέρειες
      1.στο ρολοι και στην εφαρμογή εμφανίζει χιλιόμετρα η μονο στο ρολοι και στην εφαρμογή μίλια γιατί κάτι τέτοιο διάβασα?
      2.ειδοποίησης από εφαρμογές μπορώ να βάλω όσες θέλω η μέχρι 10 όπως στο miband 2?
      3.ελληνικά εμφανίζει στις ειδοποιήσεις?
      4.η δόνηση είναι αρκετή για να σε ξυπνήσει?

5.αν βάλω μουσική να παίζει στο κινητό μπορώ από το ρολοι να πάω στο επόμενο κομμάτι να σταματήσω την μουσική η τα media control λειτουργούν μονο αν περάσω μουσική μέσα στο ρολοι?

6.μπορώ από το ρολοι να ξεκινήσω να παίζει μουσική το κινητό χωρίς να το κάνω από το κινητό πρώτα?

7.στο θέμα ύπνου και βήματα είναι ακριβές πχ στο miband2 στο θέμα ύπνου είναι άψογο εδώ τι γίνετε?

Ευχαριστώ
      1) στο ρολοι εμφανιζει χλμ κανονικα και σε συγχρονισμο με strava εμφανιζει και παλι χλμ. βασικα εσυ επιλεγεις τι θες.
      2) διαλεγεις οποια εφαμοργη θες του κινητου για να παιρνεις τις ειδοποιησεις στο ρολοι ακομα flashscore κτλ δουλευουν καμπανα.
      3)ελληνικα ναι
      4) ναι και μπορεις να αυξησεις και την ενταση της αν θες
      5) νομιζω πρεπει να περασεις τη μουσικη στο ρολοι
      6) δεν νομιζω
      7) ειναι πιο ακριβες απο τo Miband λογω καλυτερου gps.

Ο/H JohnPhone έγραψε:

Ο/H andreas443 έγραψε:

Βρε παιδιά κάποιος να απάντηση στα από πάνω post μπας και το πάρουμε και εμείς
      Δυστυχώς δεν βλέπω κινητικότητα. Μάλλον θα έχουν πάει όλοι για τρέξιμο και δοκιμές :D
      Κάποια στιγμή, ελπίζω να φιλοτιμηθεί κάποιος και να βοηθήσει. Έχω ξεστραβωθεί απ' το διάβασμα και τα video reviews :S . Και δεν κατάφερα να πάρω επαρκείς απαντήσεις ούτε απ' αυτά. Οι περισσότεροι επικεντρώνονται στις αθλητικές ιδιότητες της συσκευής και το καταλαβαίνω γιατί ο προσανατολισμός της είναι τέτοιος. Στις smartwatch λειτουργίες ελάχιστα αναφέρονται. Αλλά είναι και αυτές πολύ σημαντικές, γιατί τη συσκευή (εγώ τουλάχιστον) δεν θα τη φοράω μόνο στο τρέξιμο.

Απ' αυτά που έχω διαβάσει και δει σε βίντεο, φαίνεται να προκύπτουν τα εξής: Ας τα επιβεβαιώσει η απορρίψει κάποιος κάτοχος....

Τα Θετικά:
      - Υψηλά επίπεδα αισθητικής και σχεδιασμού, πολύ καλή εφαρμογή στο χέρι και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης για τα λεφτά του. Και στην κυρίως συσκευή και στα λουράκια της. Τα οποία αλλάζουν εύκολα με οποιαδήποτε άλλα παρόμοιων διαστάσεων.
      - Δεν είναι ούτε βαρύ, ούτε ελαφρύ. Ούτε μεγάλο, ούτε μικρό σαν συσκευή.
      - Πολύ καλή διαχείριση της μπαταρίας, άρα και αναμονής (μπορεί και πάνω απο 5 μέρες), αν δεν είναι ενεργοποιημένες πολλές λειτουργίες για πολλές ώρες. Σε αυτό βοηθάει πολύ η τεχνολογία της οθόνης, παρότι είναι Allways On.
      - Την αναγνωσιμότητα της οθόνης σε εξωτερικές συνθήκες, την εκθειάζουν όλοι.
      - Οι αθλητικές-καταγραφικές λειτουργίες του είναι επαρκέστατες για την κατηγορία και τα λεφτά του.
      - Η απόκριση στην αφή και η κύλιση της οθόνης στα μενού είναι αποτελεσματική.

Τα Aρνητικά:
      - Πάρα πολλές ελλείψεις (μάλλον βιαστικό pre release), στο firmware. Το οποίο έρχεται σε 3 εκδόσεις (Κινεζικό, English, International η Global) με την εταιρία να ρίχνει το βάρος στην Κινέζικη version δίνοντας πιο συχνά ενημερώσεις οι οποίες ακόμη δεν έχουν κάνει τη συσκευή να δείχνει ολοκληρωμένη.
      - Πολύ κράξιμο στην εταιρία για την κακή και αργή υποστήριξη σε ενημερώσεις για τις υπόλοιπες εκδόσεις. Δεν ακούνε τον πελάτη, δεν απαντούν στα mails. Όλοι ζητούν updates.
      - Κακή συνεργασία της συσκευής με την προτεινόμενη εφαρμογή για το κινητό. Πολλές ελλείψεις και εδώ και επίσης πολύ κράξιμο στα σχόλια του Store περιμένοντας την επόμενη αναβάθμιση.
      - Ανύπαρκτη η προβληματική συνεργασία με τρίτες εφαρμογές fit.
      - Κακή αναγνωσιμότητα της οθόνης σε χαμηλές η ιδιαίτερες φωτιστικές συνθήκες (νύχτα, υπό γωνία) . Προβληματική χρήση και ρυθμίσεις του οπίσθιου φωτισμού της. Κακή ανάλυση, ευκρίνεια και ξεπλυμένα χρώματα (τις συγκρίνουν με τις Amoled) .
      - Δύσχρηστο, κρυμμένο και μικρό το κουμπί ενεργοποίησης στο πλάι.
      - Λίγα και όχι τόσο όμορφα τα watch feces. Τα αναλογικά μόνο 2. Δεν δείχνουν όλα τις απαιτούμενες πληροφορίες.
      - Πολλά προβλήματα με τις ειδοποιήσεις και την απεικόνιση τους. Το ίδιο και στις κλήσεις με τα ονόματα και τους αριθμούς.

Δεν τα λες και λίγα :roll: .

Όλα θα κριθούν απο το support και τα updates του firmware και της mobile εφαρμογής. Όλοι αυτό περιμένουν για να γίνει πιο ολοκληρωμένη η κατά τα άλλα εξαιρετική συσκευή. Εγώ το παρήγγειλα σήμερα πάντως και ελπίζω να μην το μετανιώσω.

Θερμή παράκληση να απαντήσει κάποιος σε όλα αυτά, αλλά και στα παραπάνω. Κάθονται πολλοί σε αναμμένα κάρβουνα......
      - 2 ειναι οι εκδοσεις οσο ξερω, η κινεζικη και η αγγλικη που αλλοι την ονομαζουν global
      - αν δεν ακουγαν τους πελατες δεν θα ειχε τοσο συχνα updates και το ρολοι δεν εχει καποια θεματα πλεον ..ουσιαστικα με τις αναβαθμισεις προσθετουν επιπλεον πραγματα που ζηταγαν οι καταναλωτες
      -συμφωνω απολυτα το μονο μεγαλο μειον ειναι η κακιστη εφαρμογη του ρολογιου ..μπορεις να το συνδεσεις με στραβα αλλα και εκει δεν μπορεις να δεις δραστηριοτητες γυμναστηριου μονο οσες εχουν δουλεψει με gps. βεβαια με τη νεα αναβαθμιση της εφαρμογησς προσθεσαν επιπλεον τα βηματα και τον υπνο οπου σου λεει αναλυρικα ποσο περπατησες ετρεξες εκεινη την ημερα κτλ,
      -δεν μπορεις να συγκρινεις την οθονη με amoled και γι αυτο δουλευει και τελειως διαφορετικα και γι αυτο κραταει και 4-5 μερες με ολα ανοιχτα..
      -τα watchfaces εχουν επικεντρωθει στις αθλητικες δραστηριοτητες , δεν ειναι smartwatch αλλα sportstrackers ..
      -exei 7 αναλογικα faces στα οποια 2 νομιζω βαζεις και δικο σου background οτι θες..επισης σε καποια faces μπορεις να αλλαξεις πως θα φαινονται οι δειχτες το γυρω γυρω κτλ.
      -το κουμπι απορω ποιος το χρησιμοποιει το ρολοι ενεργοποιειται πολυ απλα και με διπλο ταπ επανω στην οθονη οπως τα κινητα
      -κανενα προβλημα στην εμφανιση των ονοματων ..το μονο που συμβαινει καμια φορα ειναι οταν ερχεται μια ειδοποιηση και πας να τη διαβασεις μπορει εκει να εμφανιστει και καποια παλιοτερα πχ στο facebook συμβαινει περισσοτερα σε καποια σχολια.

Για να ξεκαθαρισω λοιπον επειδη βλεπω πολυ εχετε μεγαλο αγχος.
      Μιλαμε για ενα sportstracker με πειραγμενο android wear που μπορειτε να προμηθευτειτε την αγγλικη εκδοση περι τα 100 ευρω απο εξω.. και εχει gps bluetooth mp3 μετρησεις υπνου, τρεξιμο εκτος, σε διαδρομο , ποδηλασια εκτος. σε διαδρομο, κοπηλατικο πως λεγεται κτλ. Διαρκεια του ρολογιου 4-5 μερες με ολα ανοιχτα ενω ολα τα υπολοιπα υποφερουν να κρατησουν μια μερα..πανεμοργο , πολυ ελαφρυ κατι που σε βοηθαει απλα να γινει το καθημερινο σου ρολοι ωστε να εχεις και τις μετρησεις σου δηλαδη. σου δειχνει καιρο αναλογως που βρισκεσαι , εχεις οποια ειδοποιηση θες οπου μπορεις κιολας να τη δεις , ξυπνητηρι κτλ.
      Γι αυτα που προσφερει λοιπον στο σημερα παιζει χωρις ανταγωνισμο.
    • Ο/H Thanos Arazos έγραψε:

Ο/H JohnPhone έγραψε:

Ο/H andreas443 έγραψε:

Ο/H JohnPhone έγραψε:

Ο/H andreas443 έγραψε:

Βρε παιδιά κάποιος να απάντηση στα από πάνω post μπας και το πάρουμε και εμείς

- 2 ειναι οι εκδοσεις οσο ξερω, η κινεζικη και η αγγλικη που αλλοι την ονομαζουν global- αν δεν ακουγαν τους πελατες δεν θα ειχε τοσο συχνα updates και το ρολοι δεν εχει καποια θεματα πλεον ..ουσιαστικα με τις αναβαθμισεις προσθετουν επιπλεον πραγματα που ζηταγαν οι καταναλωτες
      -συμφωνω απολυτα το μονο μεγαλο μειον ειναι η κακιστη εφαρμογη του ρολογιου ..μπορεις να το συνδεσεις με στραβα αλλα και εκει δεν μπορεις να δεις δραστηριοτητες γυμναστηριου μονο οσες εχουν δουλεψει με gps. βεβαια με τη νεα αναβαθμιση της εφαρμογησς προσθεσαν επιπλεον τα βηματα και τον υπνο οπου σου λεει αναλυρικα ποσο περπατησες ετρεξες εκεινη την ημερα κτλ,
      -δεν μπορεις να συγκρινεις την οθονη με amoled και γι αυτο δουλευει και τελειως διαφορετικα και γι αυτο κραταει και 4-5 μερες με ολα ανοιχτα..
      -τα watchfaces εχουν επικεντρωθει στις αθλητικες δραστηριοτητες , δεν ειναι smartwatch αλλα sportstrackers ..
      -exei 7 αναλογικα faces στα οποια 2 νομιζω βαζεις και δικο σου background οτι θες..επισης σε καποια faces μπορεις να αλλαξεις πως θα φαινονται οι δειχτες το γυρω γυρω κτλ.
      -το κουμπι απορω ποιος το χρησιμοποιει το ρολοι ενεργοποιειται πολυ απλα και με διπλο ταπ επανω στην οθονη οπως τα κινητα
      -κανενα προβλημα στην εμφανιση των ονοματων ..το μονο που συμβαινει καμια φορα ειναι οταν ερχεται μια ειδοποιηση και πας να τη διαβασεις μπορει εκει να εμφανιστει και καποια παλιοτερα πχ στο facebook συμβαινει περισσοτερα σε καποια σχολια.

Για να ξεκαθαρισω λοιπον επειδη βλεπω πολυ εχετε μεγαλο αγχος.
      Μιλαμε για ενα sportstracker με πειραγμενο android wear που μπορειτε να προμηθευτειτε την αγγλικη εκδοση περι τα 100 ευρω απο εξω.. και εχει gps bluetooth mp3 μετρησεις υπνου, τρεξιμο εκτος, σε διαδρομο , ποδηλασια εκτος. σε διαδρομο, κοπηλατικο πως λεγεται κτλ. Διαρκεια του ρολογιου 4-5 μερες με ολα ανοιχτα ενω ολα τα υπολοιπα υποφερουν να κρατησουν μια μερα..πανεμοργο , πολυ ελαφρυ κατι που σε βοηθαει απλα να γινει το καθημερινο σου ρολοι ωστε να εχεις και τις μετρησεις σου δηλαδη. σου δειχνει καιρο αναλογως που βρισκεσαι , εχεις οποια ειδοποιηση θες οπου μπορεις κιολας να τη δεις , ξυπνητηρι κτλ.
      Γι αυτα που προσφερει λοιπον στο σημερα παιζει χωρις ανταγωνισμο.

Μεγάλη χαρά μου έδωσες. Απλά συγχαρητήρια έχω να σου δώσω :thumbsup: . Αυτός είναι ο ορισμός της βοήθειας και του review. Κακό να μη σε βρει λοιπόν, ούτε εσένα ούτε κάποια συσκευή σου :lol: .

Έτσι όπως τα λες λοιπόν, όλα (η σχεδόν όλα) φαίνεται να λειτουργούν φυσιολογικά και αποτελεσματικά. Και αυτό εννοείται πως είναι το επιθυμητό.
      Νομίζω όμως, πως αυτό συνέβη μετά τα τελευταία 2 firmware updates. Μέχρι πριν είχε πολλά θέματα η συσκευή. Στις αναζητήσεις μου, είχα διαβάσει πολλά μηνύματα που έστελναν χρήστες στην εταιρία και δεν έπαιρναν ποτέ απάντηση. Κάτι που τους είχε εκνευρίσει και γι' αυτό έκραζαν πολύ. Όλα αυτά όμως συνέβαιναν 2+ μήνες πριν. Μάλλον τα άκουσαν στην Huami-Xiaomi και αντέδρασαν όπως έπρεπε. Άλλωστε αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντα με τις καινούργιες συσκευές.
      Οπότε πολύ καλά το κατάλαβες. Και εγώ, και νομίζω όλοι όσοι ενδιαφέρονται σοβαρά για τη συσκευή, έχουν άγχος και είναι φυσιολογικό. Κανένας δεν θέλει να πάρει μια συσκευή που δεν υποστηρίζεται σωστά, που έχει ελλείψεις και που μπορεί να μην λυθούν ποτέ τα θέματά της. Απ' ότι φαίνεται λοιπόν δεν ισχύει αυτό και μάλλον θα πηγαίνει και όλο προς το καλύτερο :) .

Θα χαρώ πολύ αν μου απαντήσεις σε ακόμη μερικές ερωτήσεις (όποτε μπορέσεις φυσικά) :

1) Ποια συσκευή αγόρασες εσύ; English, China, Global-International η όπως τις λένε τέλος πάντων.
      2) Ποιο firmware τρέχει τώρα, που ολα δουλεύουν σωστά;
      3) Σε περίπτωση που φάει τα ψωμιά της η μπαταρία κάποια στιγμή, αντικαθίσταται; Ανοίγει απο κάτω η συσκευή με κάποιο τρόπο και αλλάζει; Έχεις δει η ξέρεις κάτι τέτοιο;
      4) Πως φορτίζεις τη συσκευή; Μέσω υπολογιστή η με κάποιο εξωτερικό usb τροφοδοτικό (που είναι και πιο βολικό) ; Ρωτάω γιατί εγώ θέλω να το φορτίζω με κάποιο τροφοδοτικό και θέλω να ξέρω τι έξοδο πρέπει να έχει (5volt αλλά πόσα mA ? ) Έχει κάποιο manual η συσκευή; Λέει πουθενά κάτι τέτοιο;

Και πάλι σ' ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H JohnPhone έγραψε:

Ο/H Thanos Arazos έγραψε:

Μεγάλη χαρά μου έδωσες. Απλά συγχαρητήρια έχω να σου δώσω :thumbsup: . Αυτός είναι ο ορισμός της βοήθειας και του review. Κακό να μη σε βρει λοιπόν, ούτε εσένα ούτε κάποια συσκευή σου :lol: .

Έτσι όπως τα λες λοιπόν, όλα (η σχεδόν όλα) φαίνεται να λειτουργούν φυσιολογικά και αποτελεσματικά. Και αυτό εννοείται πως είναι το επιθυμητό.
      Νομίζω όμως, πως αυτό συνέβη μετά τα τελευταία 2 firmware updates. Μέχρι πριν είχε πολλά θέματα η συσκευή. Στις αναζητήσεις μου, είχα διαβάσει πολλά μηνύματα που έστελναν χρήστες στην εταιρία και δεν έπαιρναν ποτέ απάντηση. Κάτι που τους είχε εκνευρίσει και γι' αυτό έκραζαν πολύ. Όλα αυτά όμως συνέβαιναν 2+ μήνες πριν. Μάλλον τα άκουσαν στην Huami-Xiaomi και αντέδρασαν όπως έπρεπε. Άλλωστε αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντα με τις καινούργιες συσκευές.
      Οπότε πολύ καλά το κατάλαβες. Και εγώ, και νομίζω όλοι όσοι ενδιαφέρονται σοβαρά για τη συσκευή, έχουν άγχος και είναι φυσιολογικό. Κανένας δεν θέλει να πάρει μια συσκευή που δεν υποστηρίζεται σωστά, που έχει ελλείψεις και που μπορεί να μην λυθούν ποτέ τα θέματά της. Απ' ότι φαίνεται λοιπόν δεν ισχύει αυτό και μάλλον θα πηγαίνει και όλο προς το καλύτερο :) .

Θα χαρώ πολύ αν μου απαντήσεις σε ακόμη μερικές ερωτήσεις (όποτε μπορέσεις φυσικά) :

1) Ποια συσκευή αγόρασες εσύ; English, China, Global-International η όπως τις λένε τέλος πάντων.
      2) Ποιο firmware τρέχει τώρα, που ολα δουλεύουν σωστά;
      3) Σε περίπτωση που φάει τα ψωμιά της η μπαταρία κάποια στιγμή, αντικαθίσταται; Ανοίγει απο κάτω η συσκευή με κάποιο τρόπο και αλλάζει; Έχεις δει η ξέρεις κάτι τέτοιο;
      4) Πως φορτίζεις τη συσκευή; Μέσω υπολογιστή η με κάποιο εξωτερικό usb τροφοδοτικό (που είναι και πιο βολικό) ; Ρωτάω γιατί εγώ θέλω να το φορτίζω με κάποιο τροφοδοτικό και θέλω να ξέρω τι έξοδο πρέπει να έχει (5volt αλλά πόσα mA ? ) Έχει κάποιο manual η συσκευή; Λέει πουθενά κάτι τέτοιο;

Και πάλι σ' ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια.

1) καλυτερα να αγορασεις την αγγλικη εκδοση γιατι με τη κινεζικη θα πρεπει να μπεις σε διαδικασια αλλαγης firmware κτλ
      2) τωρα εμενα τρεχει την 1,3,2β
      3) εχω την εντυπωση οτι καπως πρεπει να ανοιγει αλλα δεν παιρνω ορκο. αλλωστε σαν τα κινητα θα ειναι και αυτο ποσο θα το κρατησεις 1-2-3 χρονια πιστευω θα κρατησει
      4)εχει μια βαση που βαζεις τη συσκευη και μετα τη φορτιζεις με ενα απλο usb, δεν ξερω ποσα mA. manual exei nai αλλα σε 2 μερες το εχεις μαθει το ρολοι..αν και εχει 1-2 κρυφα σημεια που θα τα βρεις και αυτα σιγα σιγα.

Το προβλημα ειναι οτι σχεδον ολα τα review στο ιντερνετ ειναι απ οταν βγηκε η συσκευη και οπου σωστα λενε για τα προβληματα της...ευτυχως για εμας τα ακουσε η huami και τα διορθωνει αυτα. πλεον την θεωρω μια σχεδον τελεια συσκευη για αυτα που προσφερει. προσωπικα δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα και ως sports watch το χρησιμοποιω 3-4 φορες την εβδομαδα.
    • ειδατε στη σημερινη αναβαθμιση του app του play store που πλεον δειχνει και βηματα και υπνο ?
      Images
      • rweererrt.png

231,61 kB, 540×960, viewed 189 times
      :Chief Wiggum: POCO X3 PRO (8/128) :thumbup: :Homer3:
    • Μια ακόμη ευχάριστη προσθήκη. Ελπίζω να βάζουν όλο και περισσότερα. Και να κοιμάσαι κι εσύ λίγο περισσότερο :lol: .

Πρόσεξα στη φώτο πως την ημερομηνία (στις ώρες του ύπνου) την γράφει ανάποδα. Είχα την αίσθηση οτι τα είχαν φτιάξει όλα αυτά. Imperial και Meteric νομίζω πως τα λένε. Αυτό έχει να κάνει με την εφαρμογή η με το ρολόι; Και στα δυο έτσι το δείχνει;

Οπότε πάμε στα επόμενα ερωτήματα:

1) Έχει επιλογή στις ρυθμίσεις του ρολογιού για εμφάνιση της ώρας σε 12ωρο και 24ωρο;
      2) Έχει επιλογή στις ρυθμίσεις του ρολογιού για εμφάνιση της ημερομηνίας όπως θέλει ο χρήστης;
      3) Έχει επιλογή στις ρυθμίσεις του ρολογιού για εμφάνιση της απόστασης σε Km και Miles;

Στην εφαρμογή του κινητού δεν βλέπω κάπου τέτοια ρύθμιση.

Παρήγγειλα την English version και θέλω να πιστεύω πως δεν θα κάνουν την βλακεία να δώσουν αυτές τις ρυθμίσεις μόνο στις International versions της συσκευής.
    • Δυστυχως φιλε μου οι ωρες υπνου ειναι εκει τριγυρω (σημερα λεει 4.54 ) καθε πρωι με ξυπνανε τα γατια :P
      οσο για την ωρα στο μετρικ το εχω και το δειχνει ετσι και εκει νομιζω ειναι και η επιλογη χιλιομ - μιλια και
      μεσα απο τις ρυθμισεις του ρολογιου εχει 12/24 να φαινεται η ωρα
      :Chief Wiggum: POCO X3 PRO (8/128) :thumbup: :Homer3:
    • Διαφήμιση
    • Καθε φορά που πάω να το φορτίσω στη βάση φόρτισης το βάζω και το βγάζω πολλές φορές μέχρι να ξεκινήσει να φορτίζει. Έχει κανένας άλλος ίδιο θέμα; έχετε κανένα κόλπο στον τρόπο που το κουμπώνετε στη βάση φόρτισης;
    • Ο/H kokorets έγραψε:

Καθε φορά που πάω να το φορτίσω στη βάση φόρτισης το βάζω και το βγάζω πολλές φορές μέχρι να ξεκινήσει να φορτίζει. Έχει κανένας άλλος ίδιο θέμα; έχετε κανένα κόλπο στον τρόπο που το κουμπώνετε στη βάση φόρτισης;

Απο που το φορτίζεις; Απο PC η απο φορτιστή (τροφοδοτικό usb) ; Μήπως έχει πολύ μικρή έξοδο σε mA, αν πρόκειται για τροφοδοτικό; Μήπως είναι ξεζουμισμένη η μπαταρία του (το αφήνεις να σβήσει τελείως; ) .

Δεν έχω τη συσκευή, αλλά υποπτεύομαι οτι παίζουν τα εξής παρακάτω και θα σου πρότεινα να τα τσεκάρεις:

1) Σιγουρέψου πως δεν είναι πουθενά χτυπημένο η κομμένο το καλώδιο.
      2) Σιγουρέψου πως είναι σωστά κουμπωμένο το καλώδιο και στη βάση φόρτισης και στην USB που παίρνει ρεύμα.
      3) Σιγουρέψου πως δεν είναι προβληματική η θύρα USB που το συνδέεις, αν το φορτίζεις απο PC (δοκίμασε σε άλλη) .
      4) Σιγουρέψου πως δεν είναι προβληματικός ο φορτιστής, αν το φορτίζεις με εξωτερικό τροφοδοτικό (δοκίμασε άλλον αν έχεις) .
      5) Κοίταξε τις ακίδες της βάσης φόρτισης. Είναι όλες στο ίδιο ύψος; Μήπως κάποια είναι πιο κοντή και δεν πατάει καλά;
      6) Σιγουρέψου πως οι επαφές στο ρολόι είναι καθαρές. Καλού κακού καθάρισε τες με μια ελαφρώς υγρή μπατονετα γιατί απ' τον ιδρώτα πιάνουν βρώμα και μπορεί να μην αφήνουν τις ακίδες της βάσης φόρτισης να δώσουν ρεύμα άμεσα.

Στη χειρότερη περίπτωση έχει πρόβλημα η μπαταρία η η συσκευή, αλλά το βλέπω λίγο δύσκολο (εκτός κι αν είσαι πολύ γκαντέμης :( ). Νομίζω τα εξάντλησα όλα. Μάλλον το 6 θα είναι. Για ψαξτο και πες.
    • Σε ευχαριστώ για την απαντηση, είναι το 2 ή το 6 θα το κοιτάξω και θα σου πω.
      Με το ίδιο καλώδιο - φορτιστή φορτίζω και τις άλλες συσκευές και δεν έχω προβλημα.
      Μάλλον δεν κάθεται καλά στον φορτιστή γιατί δυσκολεύομαι από την πρώτη φόρτιση!
      Θα το δω αύριο προσεκτικά..
    • Καλημέρα. Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σας παιδιά! Ευχαριστούμε.

Και δυο ερωτήσεις απο εμένα.

1. Οταν έρχεται notification από gmail εμφανίζεται μόνο ο τίτλος του email η και το κείμενο (πρώτες λέξεις ή ολόκληρο με scroll?). Το ίδιο ισχύει και για notification από viber, messenger εμφανίζεται όλο το κείμενο του text?
      2. Αν έρθουν πολλά μηνύματα από τα παραπάνω τα βλέπεις όλα ή μονο το τελευταίο;

Ευχαριστώ πολυ!!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H yorgos00 έγραψε:

Καλημέρα. Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σας παιδιά! Ευχαριστούμε.

Και δυο ερωτήσεις απο εμένα.

1. Οταν έρχεται notification από gmail εμφανίζεται μόνο ο τίτλος του email η και το κείμενο (πρώτες λέξεις ή ολόκληρο με scroll?). Το ίδιο ισχύει και για notification από viber, messenger εμφανίζεται όλο το κείμενο του text?
      2. Αν έρθουν πολλά μηνύματα από τα παραπάνω τα βλέπεις όλα ή μονο το τελευταίο;

Ευχαριστώ πολυ!!!

1. Μπορείς να το δεις όλο με scroll προς τα κάτω. Πάντα μιλάμε για νορμάλ μέγεθος email. Στο viber άμα έρθει εικόνα σου βγάζει ότι στάλθηκε εικόνα.

2. Μπορείς να δεις όλα αλλά άμα περάσεις ένα μετά σβήνεται από το ρολόι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk