AmazFit bt Xiaomi
-
-
Με την μπαταρία κανένα νεότερο έχουμε ???
-
Εμένα πάντως με αρκετή χρήση 4-5 μέρες με βγάζει.
-
-
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
ρε συ @miui_fan ούτε 3 ποστ δεν έχει που έβαλα το λινκ :p
Ο/H homer66 έγραψε:
@MIUI_ART πολυ καλα σχεδιακια , εβαλα μερικα στο ρολοι , να ρωτησω να τα βλεπουμε μεσα στην εφαρμογη για να κανουμε αλλαγη απο κει δε γινεται εε?
-
-
Καλωσ σας βρήκα.Σήμερα παρέλαβα κι εγώ!Εχω εντυπωσιαστεί.Δεν το φόρτισα καθόλου καθώς είχε 80% από το πρωί και με αρκετό ψάξιμο αυτή τη στιγμή είναι στο 72%
-
Ο/H homer66 έγραψε:
@MIUI_ART πολυ καλα σχεδιακια , εβαλα μερικα στο ρολοι , να ρωτησω να τα βλεπουμε μεσα στην εφαρμογη για να κανουμε αλλαγη απο κει δε γινεται εε?
στο ρολοι τα περασες? με ποιο τροπο? -
Ο/H makis855 έγραψε:
Ο/H homer66 έγραψε:
Λίγα post πιο πίσω αναφέρεται πως τα περνάς στο ρολόι. Δεν είναι δύσκολο, εκτός κι αν δεν έχεις κάνει ποτέ copy-paste η δεν το χεις γενικότερα. Για ρίξε μια ματιά και αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε -
Ο/H JohnPhone έγραψε:
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Ο/H homer66 έγραψε:
οκ το βρηκα , ευχαριστω!! -
Ο/H homer66 έγραψε:
-
Μόλις κυκλοφόρησε στο Play Store νέα έκδοση της εφαρμογής Amazfit Watch (1.7.1)
Τι νέο υπάρχει
-View sports activities (running, biking, etc.) from Amazfit Pace.
-Share activities from Amazfit Pace.
-Minor bug fixes.
Θα χαρώ πολύ αν δω σύντομα και νεο firmware που να διορθώνει το θέμα με το battery drain. Μια φορά τη βδομάδα περίπου, ξαφνικά χάνεται μεγάλο ποσοστό της μπαταρίας. Προχθές απο 55% μέσα σε μια ώρα πήγε 15% χωρίς να πειράξω τίποτα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες