Διαφήμιση

AmazFit bt Xiaomi

• Ο/H andreas443 έγραψε:

καλησπέρα γίνετε να το ρολοι να συγχρονιστεί με το mifit υπάρχει τέτοια δυνατότητα?
      πρώτα από όλα πρέπει να κάνεις unpair το mi band (αν έχεις)
      δεύτερον έχει επιλογή αλλά δε ξέρω πως παίζει , επειδή έχω το app για το amazfit με πετάει εκεί , αν δε το έχω ίσως κάνει

υ.γ. γενικά η κινέζικη έκδοση παίζει με το mi fit
    • καλημέρα, πως γίνεται να είναι συνέχεια συνδεμένο το κινητό με το ρολόι; γιατί χάνει συχνά την σύνδεση το δικό μου
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pit13 έγραψε:

καλημέρα, πως γίνεται να είναι συνέχεια συνδεμένο το κινητό με το ρολόι; γιατί χάνει συχνά την σύνδεση το δικό μου
      το app τρέχει πάντα ; έχεις κάνει τα κλασικά για να μην κλείνει ; (autostart / κλείδωμα την εφαρμογή για να μην κλείνει με τον καθαρισμό μνήμης κλπ; )
    • @kodorevi8ulis τα κλασικά λες εεεεε; Δεν είχα κάνει κάτι απο αυτά... Ευχαριστώ πάντως. θα δω σήμερα πως θα πάει, αν αποσυνδεθεί καθόλου
    • Ο/H pit13 έγραψε:

@kodorevi8ulis τα κλασικά λες εεεεε; Δεν είχα κάνει κάτι απο αυτά... Ευχαριστώ πάντως. θα δω σήμερα πως θα πάει, αν αποσυνδεθεί καθόλου
      εεε για miui είναι κλασικά :))
    • Παιδιά για να δέχεσαι τις ενημερώσεις στο Amazfit (κλήσεις - μηνύματα κ.τ.λ) θα πρέπει να είναι συνέχεια σε λειτουργία η εφαρμογή στο κινητό; Σήμερα το παρέλαβα και παίζω μαζί του για να το μάθω. Αυτό με τις αποσυνδέσεις το έχω και εγώ και όντως παρατηρώ ότι η εφαρμογή είναι κλειστή.
      Το GPS είναι ενεργοποιημένο συνέχεια ή ενεργοποιείτε αυτόματα όταν χρειάζεται; Γιατί δεν βλέπω κάποια επιλογή στο μενού.
      Ευχαριστώ.
      Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
      Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
      Amazfit Custom WatchFaces
    • Διαφήμιση
    • το gps για να είναι ενεργό θα πρέπει να αθληθείς :)
      να δηλώσεις δηλαδή ότι κάνεις τρέξιμο / περπάτημα κλπ για να ενεργοποιηθεί κι αυτό
      γενικά δεν υπάρχει λόγος να είναι ενεργό ενώ π.χ. είσαι σπίτι σου
    • Ο/H bzanios έγραψε:

Παιδιά για να δέχεσαι τις ενημερώσεις στο Amazfit (κλήσεις - μηνύματα κ.τ.λ) θα πρέπει να είναι συνέχεια σε λειτουργία η εφαρμογή στο κινητό; Σήμερα το παρέλαβα και παίζω μαζί του για να το μάθω. Αυτό με τις αποσυνδέσεις το έχω και εγώ και όντως παρατηρώ ότι η εφαρμογή είναι κλειστή.
      Το GPS είναι ενεργοποιημένο συνέχεια ή ενεργοποιείτε αυτόματα όταν χρειάζεται; Γιατί δεν βλέπω κάποια επιλογή στο μενού.
      Ευχαριστώ.
      Καλησπέρα φίλε μου.ποτέ το παραγγείλεις αν επιτρέπετε και από που;Επίσης πώς σου φάνηκε σαν πρώτη εντύπωση.το περιμένω και εγώ πώς και πώς και με ζωνουν τα φίδια :) :)
    • To πήρα από Honor... H πρώτη εντύπωση από τις πρώτες ώρες χρήσης είναι πολύ καλή. Βέβαια σ' αυτό συμβάλει και το γεγονός ότι υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης WatchFaces. Με αρέσουν τα ρολόγια αλλά τα βαριέμαι γρήγορα, γι' αυτό και ήθελα ένα smartwatch με αυτή την δυνατότητα. Την παραγγελία την έκανα το Σαββάτο το βράδυ και το παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι με DHL. Βέβαια αυτό οφείλετε ότι το πήρα από Ευρωπαϊκή αποθήκη με +23 Ευρώ περίπου. Για να είμαι σίγουρος για τα έξοδα τελωνίου (τα οποία δεν υπήρξαν), μια και από Κινέζικη αποθήκη το βρήκα στα 85 με 90 Ευρώ ενώ τώρα το πήρα στα 106 + τα έξοδα αποστολής. Νομίζω ότι άξιζε μια και στην χώρα μας δεν το βρήκα κάτω από 150 Ευρώ. Ταυτόχρονα έχω παραγγείλει και λουράκια, ένα σε μαύρο και ένα μπρασελέ μια και αυτό που πήρα είναι το πορτοκαλί το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ. :thumbup:

Φίλε @panagiotis mpelesis καλώς ήλθες στο Forum.
      Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
      Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
      Amazfit Custom WatchFaces
    • Ο/H bzanios έγραψε:

To πήρα από Honor... H πρώτη εντύπωση από τις πρώτες ώρες χρήσης είναι πολύ καλή. Βέβαια σ' αυτό συμβάλει και το γεγονός ότι υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης WatchFaces. Με αρέσουν τα ρολόγια αλλά τα βαριέμαι γρήγορα, γι' αυτό και ήθελα ένα smartwatch με αυτή την δυνατότητα. Την παραγγελία την έκανα το Σαββάτο το βράδυ και το παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι με DHL. Βέβαια αυτό οφείλετε ότι το πήρα από Ευρωπαϊκή αποθήκη με +23 Ευρώ περίπου. Για να είμαι σίγουρος για τα έξοδα τελωνίου (τα οποία δεν υπήρξαν), μια και από Κινέζικη αποθήκη το βρήκα στα 85 με 90 Ευρώ ενώ τώρα το πήρα στα 106 + τα έξοδα αποστολής. Νομίζω ότι άξιζε μια και στην χώρα μας δεν το βρήκα κάτω από 150 Ευρώ. Ταυτόχρονα έχω παραγγείλει και λουράκια, ένα σε μαύρο και ένα μπρασελέ μια και αυτό που πήρα είναι το πορτοκαλί το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ. :thumbup:

Φίλε @panagiotis mpelesis καλώς ήλθες στο Fo

Ο/H bzanios έγραψε:

To πήρα από Honor... H πρώτη εντύπωση από τις πρώτες ώρες χρήσης είναι πολύ καλή. Βέβαια σ' αυτό συμβάλει και το γεγονός ότι υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης WatchFaces. Με αρέσουν τα ρολόγια αλλά τα βαριέμαι γρήγορα, γι' αυτό και ήθελα ένα smartwatch με αυτή την δυνατότητα. Την παραγγελία την έκανα το Σαββάτο το βράδυ και το παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι με DHL. Βέβαια αυτό οφείλετε ότι το πήρα από Ευρωπαϊκή αποθήκη με +23 Ευρώ περίπου. Για να είμαι σίγουρος για τα έξοδα τελωνίου (τα οποία δεν υπήρξαν), μια και από Κινέζικη αποθήκη το βρήκα στα 85 με 90 Ευρώ ενώ τώρα το πήρα στα 106 + τα έξοδα αποστολής. Νομίζω ότι άξιζε μια και στην χώρα μας δεν το βρήκα κάτω από 150 Ευρώ. Ταυτόχρονα έχω παραγγείλει και λουράκια, ένα σε μαύρο και ένα μπρασελέ μια και αυτό που πήρα είναι το πορτοκαλί το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ. :thumbup:

Φίλε @panagiotis mpelesis καλώς ήλθες στο Forum
      Ελπίζω να το χαρείς φίλε μου.Εγώ μου φαίνεται έκανα πατάτα που το πήρα από κινεζική αποθήκη και στο τέλος θα πληρώσω Και τελωνείο λογικά και θα μου βγει μια ή άλλη αν το έπαιρνα από Ευρωπαϊκή+ τον 1μήνα και που περιμένω για να παραλάβω.Τελικά δν αξίζει για Αγορές από κινεζικές αποθηκες,άντε μόνο σε μικροπράγματα μικρής αξίας..Δεν πειράζει και ζεις μάθαινεις.εν το μεταξύ έχω παραγγείλει και τα Bluetooth της xiaomi Και Τον car charger.θα μας κλεισει τα σπίτια αυτή η xiaomi. :D :D
    • Διαφήμιση
    • Εμένα πάντως μετά από 20 μέρες φουλ χρήση,δε μου έχει κάνει καμία αποσύνδεση ακόμα και με την εφαρμογή κλειστή,με IPhone 7 Plus.

Ερώτηση τώρα.Πρωτη φορά έγραψα μια μικρή δοκιμαστική με το ποδήλατο.Το υψόμετρο που βγάζει όμως είναι κουκουρουκου.Μενω Άνω Κορυδαλλο και με βγάζει ότι ξεκινάω από τα 30μ και μόλις φτάσω φυσικά Θηβων,γίνομαι "υποβρύχιος"!

Υπάρχει τρόπος calibration;