Διαφήμιση

AmazFit bt Xiaomi

• η miui Θέλει τέτοια κόλπα (για να μην κλείνουν οι εφαρμογές)
      αν θυμάμαι καλά πρέπει να καλιμπραρεις την πυξιδα πρώτα (νομίζω)
      πήγαινε στην πυξίδα και θα σε καθοδηγήσει για το καλιμπραρισμα
    • AmazFit bt Xiaomi

Εμένα μου από συνδέθηκε μια φορά και δεν ήξερα πως να το κάνω και πάλι connect και του έκανα επανεκκίνηση και όλα οκ.
      Τώρα αποσυνδεθηκε πάλι αλλά νομίζω είναι γιατί η μπαταρία του είναι στο 5%
      Νομίζω ότι στο 10 % αποσυνδέεται για να κρατήσει η μπαταρία όσο γίνεται περισσότερο σαν ρολόι.
      Ξέρει κανείς κατι σχετικό;συμβαίνει και σε εσάς ή να ψαχτω;
    • AmazFit bt Xiaomi

Ξαφνικά σταμάτησε να στέλνει ειδοποιήσεις push.
      Χωρίς κάποιον εμφανή λόγο.
      Είτε είναι connected είτε όχι απλά δεν ειδοποιεί.
      Καμιά ιδέα κανεις;

Άκυρο μάλλον έφταιγε το greenify.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

το app τρέχει πάντα ; έχεις κάνει τα κλασικά για να μην κλείνει ; (autostart / κλείδωμα την εφαρμογή για να μην κλείνει με τον καθαρισμό μνήμης κλπ; )
      Και εγω αντιμετωπιζω προβληματα αποσυνδεσης.Παιδια παρακαλω την βοηθεια σας για τις ρυθμισεις που λετε......................
    • Αρκεί να τρέξεις την εφαρμογή μετά να πατήσεις Ξ και να τραβήξεις το εικονίδιο προς τα κάτω (της εφαρμογής). Θα σου βγάλει μια κλειδαριά η οποία είναι ανοικτή. Θα την επιλέξεις για να κλειδώσει. Τώρα η εφαρμογή δεν θα κλείνει. Απλά όταν κάνεις επανεκκίνηση θα πρέπει να θυμάσαι να τρέχεις την εφαρμογή.
      Σε μένα έτσι δουλεύει μια χαρά. :thumbup:
      Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
      Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
      Amazfit Custom WatchFaces
    • Ο/H bzanios έγραψε:

Αρκεί να τρέξεις την εφαρμογή μετά να πατήσεις Ξ και να τραβήξεις το εικονίδιο προς τα κάτω (της εφαρμογής). Θα σου βγάλει μια κλειδαριά η οποία είναι ανοικτή. Θα την επιλέξεις για να κλειδώσει. Τώρα η εφαρμογή δεν θα κλείνει. Απλά όταν κάνεις επανεκκίνηση θα πρέπει να θυμάσαι να τρέχεις την εφαρμογή.
      Σε μένα έτσι δουλεύει μια χαρά. :thumbup:
      και γιατί δηλαδή να μην το βάλεις και στα autostart για να μην τρέχεις την εφαρμογή μόνος σου ;; :)))

παιδιά , βρίσκουμε το εικονίδιο "ΑΣΦΑΛΕΙΑ" , Αδειες , Αυτόματη Εναρξη

υ.γ. όποιος έχει miui για πάνω από 15 μέρες θα πρέπει να αυτομαστιγωθεί στην πλατεία αν δεν έχει διαβάσει/ψάξει για αυτά (0κ όχι τόσο απλά για τον χρήστη) πράγματα :)))
    • Φίλε @kodorevi8ulis
      Η αλήθεια είναι ότι είχα ξεκινήσει να γράφω και για το Autostart αλλά τελικά αποφάσισα ότι τα μικρά βηματάκια είναι πιο καλά. Δεν ήθελα να μπερδέψω τον φίλο μας με πάρα πολλές πληροφορίες - διαδικασίες. Παρόλα αυτά καλά έκανες και το ανέφερες, για να έχει μια πιο ολοκληρωμένη λύση του προβλήματος. :thumbup:
      Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
      Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
      Amazfit Custom WatchFaces
    • Διαφήμιση
    • Δραστηριότητα τρέξιμο στον διάδρομο: Στην αρχή ξεκίνησα με 6 χμ και το ρολόι έδειχνε 6,3 μια χαρά δηλαδή. Όταν ανέβασα ρυθμο στο 8χμ τρεξιματακι, το ρολόι έδειχνε 14χμ. Δεν μπορω να καταλάβω γιατί έπεσε τόσο εξω.

Στάλθηκε από το SM-T315 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • καλά κουμπωμένο ; μήπως το είχες ψιλό χαλαρό και με το έντονο τρέξιμο πήγαινε πέρα δώθε ;
    • b Στον διάδρομο υπολογίζει τα χλμ βάση της κίνησης του χεριού σου.. δεν έχουμε όλοι οι άνθρωποι τον ίδιο βηματισμό.. σαν κάνεις μικρότερα βήματα από τον μέσο άνθρωπο τότε θα γράψει παραπάνω... απο την αλλη ποιος σου είπε ότι οι διάδρομοι μετράνε σωστά

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Ο/H ktlk21 έγραψε:

b Στον διάδρομο υπολογίζει τα χλμ βάση της κίνησης του χεριού σου.. δεν έχουμε όλοι οι άνθρωποι τον ίδιο βηματισμό.. σαν κάνεις μικρότερα βήματα από τον μέσο άνθρωπο τότε θα γράψει παραπάνω... απο την αλλη ποιος σου είπε ότι οι διάδρομοι μετράνε σωστά

καλά αυτά τα περί βηματισμού ή διαδρόμου όμως αναφέρονται σε "σφάλμα" του 10% (άντε και λίγο παραπάνω) όχι σε 80-90% :)
    • Διαφήμιση
    • Μην το λες.. αν κάνεις μικρά και γρήγορα βήματα σε σχέση με κάποιον που έχει μεγαλύτερο διασκελισμο να γράψεις ακόμα και δίπλα χιλιόμετρα.. έτσι κι αλλιώς το ρόλοι το θες για έξω