Μπαααα....Ακόμα τίποτα εγω.
AmazFit bt Xiaomi
-
-
Παιδιά όσοι έχετε αλλάξει λουρί που μπορώ να βρω κάνα καφέ δέρμα γιατί έχω μια βάφτιση και δεν έχω άλλο ρολόι που να πάω με το κόκκινο!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Είμαι κάτοχος του ρολογιού AMAZFIT, γενικά είναι πολύ καλό και ευχαριστημένος. Τα μόνο που με ενοχλεί είναι ότι όταν τελειώνω το τρέξιμο ή στο τέλος ενός αγώνα πρέπει να πατήσω 2 φορές στην οθόνη, να το γυρίσω στην άλλη καρτέλα και μετά να πατήσω το στοπ και όλα αυτά με ιδρωμένα χέρια και κουρασμένος. Υπάρχει άλλος τρόπος πχ να το ρυθμίσω να κλείνει από το κουμπί που υπάρχει
-
επειδή βαριέμαι τώρα το ψάξιμο στην κλασική σελίδα (γιατί συγχίζομαι με αυτά που βλέπω
)
έχει υπόψιν κανείς κανά digital watchface αλλά να έχει ξοδέψει ο δημιουργός του 10 λεπτά από τον χρόνο του και να μην έχει βάλει τα κλασικά θολά ό,τι ναναι wallpaper που δεν λαμβάνουν υπόψιν καν ότι κάτω υπάρχει μαύρο στη συσκευή; -
σχολιο 395
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H barimagas έγραψε:
σχολιο 395
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σχόλιο 390 είδες;;; -
παιδες σημερα ηρθαν κατι βτ ακουστικα απο κινα αλλα το αμαζφιτ και το κινητο μου xperia z5 δεν το βρισκουν με τιποτα το κουλο ειναι οτι το κινητο της μανας μου samsung a5 το βρισκει κανονικα, τι λετε να παιζει?
-
Δύσκολο ας ρωτήσω...Έχει κανεις από Αθήνα,καβάτζα 2η βάση φόρτισης για πούλημα;Κατάφερα και την έχασα προχθές,γυρνώντας από διακοπές....
Υγ)Τη βρήκα ευτυχώς σήμερα χύμα στο αμάξι!Εβαλα παραγγελία άλλη μια όμως καλού κακού! -
@kodorevi8ulis
Επειδή και εμένα δεν με αρέσει καθόλου που τα faces είναι για στρογγυλές οθόνες και όχι για κομμένες όπως το δικό μας, προσπαθώ να κατανοήσω τις απατήσεις που έχει το amazfit.
Παρόλα αυτά σήμερα τελείωσα την πρώτη προσπάθειά μου και θα ήθελα να σας την παρουσιάσω. Δεν ξέρω αν αρέσει, σίγουρα θέλει βελτιώσεις, αλλά ακόμα προσπαθώ να βρω με αντίστροφη ανάλυση πια χρώματα επιτρέπονται - αναλύσεις κ.τ.λ., οπότε τα γραφικά είναι ακόμα απλά.
Dropbox - MyFace2.wfz
Θέλει δουλειά ακόμα, αλλά νομίζω είναι καλή αρχή.
Μια βελτιωμένη - διαφοροποιημένη έκδοση :
και το αρχείο για κατέβασμα : Dropbox - MyFace1_2.wfz
-
How to turn off Move Alert on Amazfit Pace
For some reason this setting is a bit hidden. To turn it off just swipe left to see the “Daily Overview” then tap and hold on it until the display shrinks a little bit. You should now see a “Details” screen right now, swipe down from the top and it will open “Settings”, now scroll down and you should see “Move Alert”. Tap to turn it off.
All done!
Amazfit Central - The Best Amazfit News Aggregator -
είμαι κ εγώ κάτοχος του amazfit και είμαι αρκετά ικανοποιημενος με το ρολογακι ... ένα θέμα όμως ρε παιδιά στο κινητό μου κάθε λίγο κ λιγάκι ανοίγει η εφαρμογή και το bt .... το κάνει συνέχεια και όταν το ρολόι είναι σπίτι κ εγώ στη δουλειά !!!!! τι μπορώ να κάνω γιαυτό.Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
-
Κοψε της το δικαίωμα-άδεια να αλλάζει την κατάσταση του μπλε δοντιού
(Όχι ότι έχεις τρομερή κατανάλωση αν μείνει ανοιχτό)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες