Λοιπόν δεν έχει να κάνει με link πήγαινε ρυθμίσεις μετά κάτω κάτω σχετικά με το τηλέφωνο μετά έκδοση kernel και χτύπα πολλές φορές πάνω του να μπει στο cit μετά δες τα μικρόφωνα
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπήκα αλλά δε βλέπω κάποιο τεστ σχετικά με το ακουστικό του τηλεφώνου. Με τα μικρόφωνα το κάνω αλλά μου επιστρέφει αυτό που είπα από τα ηχεία του τηλεφώνου και όχι από το ακουστικό, δε βρήκα κάτι τέτοιο (μόνο για headset που έχει να κάνει με εξωτερικά ακουστικά). Ξέρεις ποιο είναι και αν υπάρχει?
Μπήκα αλλά δε βλέπω κάποιο τεστ σχετικά με το ακουστικό του τηλεφώνου. Με τα μικρόφωνα το κάνω αλλά μου επιστρέφει αυτό που είπα από τα ηχεία του τηλεφώνου και όχι από το ακουστικό, δε βρήκα κάτι τέτοιο (μόνο για headset που έχει να κάνει με εξωτερικά ακουστικά). Ξέρεις ποιο είναι και αν υπάρχει?
Το μικρόφωνο κορυφής που πρέπει να λέει αν θυμάμαι καλά είναι το ακουστικό σου επάνω αν εκεί έχεις το πρόβλημα εφόσον ακούς την φωνή σου θεωρώ ότι λειτουργεί τότε δοκίμασε να ξανά φλασάρεις την rom ,εάν σου λειτουργούσε πριν θα λειτουργήσει και πάλι .
Μικρόφωνο κορυφής δε βλέπω να υπάρχει. Λέει mic και sub mic αλλά πάντα μου γυρνάει από το speaker και όχι από το ακουστικό.
Την ROM την ξαναφλάσαρα χθες αλλά δεν άλλαξε κάτι.
Μήπως να τα ξανακάνω όλα από την αρχή, δηλαδή wipe τα πάντα.. μετά να βάλω την beta και μετά αυτήν? Δηλαδή να την φλασάρω σαν να είχα android 5..?
Λοιπόν τσέκαρα τώρα στο δικό μου γιατί τώρα εδώ που είμαι μπορώ μόνο με το mi3 είναι όπως στο είπα (μικρόφωνο κορυφής αλλά ή φωνή γυρίζει από το ίδιο το ακουστικό όχι κάτω στο μικρόφωνο) κάνε όπως ειπες από την αρχή τα βήματα αλλά νομίζω μόνο wipe cachedalvik όχι wipe All αυτό μόνο αν χρειαστεί και δεν λύσεις το πρόβλημα
Επομένως μάλλον δεν είμαι τυχερός. Ή κάτι κάνω λάθος?
Λοιπόν δες τι θα κάνεις.. Μπες στο twrp/backup και κάνε τικ σε ένα από όλα εκεί μέσα και πάρτο backup...
Μετά κάνε boot κανονικά και σύνδεσε το κινητό στο pc . Σβήσε το μεμονομένο αρχείο που πήρες backup Και εκεί μέσα βάλε τα αρχεία απο αυτό που έχεις*(παλιο)...
Ετσι θα κάνεις restore εύκολα.
Πολύ σωστή η σκέψη για το να κάνω και καλά backup για να δημιουργηθεί ο φάκελος στην εσωτερική μνήμη. Δυστυχώς όταν είχα κάνει backup με βάση τα βήματα του 1ου ποστ του παρόντος νήματος, μου είχε δημιουργηθεί απλώς ένα αρχείο με όνομα .nomedia με μέγεθος 0bytes και που προφανώς όταν το ανοίγω με notepad δεν έχει τίποτα μέσα. Άρα μάλλον δε μου έγινε τότε σωστά το backup.
Ο φάκελος MIUI που είχα κρατήσει έχει τους φακέλους .cache, backup, debug_log, gallery, lockscreen, powerkeeper, sound_recorder, theme. Στον φάκελο backup υπάρχει το .nomedia.
Πέρα από αυτό, όταν κάνω backup στην τρέχουσα έκδοση, μου δημιουργεί έναν φάκελο BACKUPS με ένα φάκελο μέσα και έναν υποφάκελο μέσα κτλ.. όπου και να βάλω το .nomedia δεν το βλέπει το TWRP (παρόλα αυτά είναι 0 bytes).