Διαφήμιση

Την πρωτιά στο AnTuTu πήρε το iPhone 7 με σκορ-ρεκόρ 178.397 !

• Προφανώς και δεν είναι το ίδιο. Όπως είπα κιόλας μάλλον κάτι άλλο λες. Δεν σε είπα ψεύτη. Αλλά άλλο χρήση άλλο αυτό που λέμε Screen on time. Το οποίο μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν υπήρχε σίγουρα τώρα αν το πρόσθεσαν με τις τελευταίες αναβαθμίσεις δεν το γνωρίζω

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Η χρήση δεν είναι συνώνυμο της ανοιχτής οθόνης (δηλαδή 13 ώρες κ 3 λεπτά)?? 8|

Πως μπορείς να κάνεις χρηση, αν δεν έχεις ανοιχτή οθόνη?? :huh:

Αφού ή αναμονη, δηλαδή ανοιχτός υπολογιστής, ειναι κάτι ξεχωριστό (2 ημέρες κ 22 ώρες)... :thumbup:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H Omerta έγραψε:

Ρε αγόρι μου άλλο χρήση άλλο πόσες ώρες είναι ανοιχτή η οθόνη

2,5 μέρες βγάζω με το RN3 Pro 2,5 έβγαζα και με το 6 Plus. Ίδιος χρήστη, ίδιες εφαρμογές, ίδιος πάροχος, ίδια περιοχή, ίδια... ίδια... ίδια...

Αφόσον λες ότι "οθόνη" και "χρηση" δεν είναι ίδια, μπορείς να αναφέρεις τις βασικές τους διαφορές; Γιατί εγώ δεν τις ξέρω.

@demakhs Χρήση έγραφε το iPhone και όταν μιλούσε (οθόνη κλειστή)... ή όταν π.χ έτρεχε μια εφαρμογή στο παρασκήνιο για κάποιο λόγο (όταν εκτελούσε διεργασία εννοώ, όχι όταν ήταν απλά σε αναμονή) π.χ ανέβασμα αρχείου στο Dropbox με κλειστή οθόνη.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Ο/H Omerta έγραψε:

Ρε αγόρι μου άλλο χρήση άλλο πόσες ώρες είναι ανοιχτή η οθόνη

@demakhs Χρήση έγραφε το iPhone και όταν μιλούσε (οθόνη κλειστή)... ή όταν π.χ έτρεχε μια εφαρμογή στο παρασκήνιο για κάποιο λόγο (όταν εκτελούσε διεργασία εννοώ, όχι όταν ήταν απλά σε αναμονή) π.χ ανέβασμα αρχείου στο Dropbox με κλειστή οθόνη.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αφού ξέρεις και βλέπεις ότι δεν είναι ίδιο ποια διευκρίνηση θέλεις ακριβώς;
      ;)
    • Ο/H Omerta έγραψε:

Αφού ξέρεις και βλέπεις ότι δεν είναι ίδιο ποια διευκρίνηση θέλεις ακριβώς;
      Εγώ δεν είπα οτι ξέρω τί ακριβώς είναι η "Οθόνη". Ξέρω μόνο τί είναι η "χρήση".
      Προσωπικά δεν βλέπω διαφορά γιατί οι ημέρες που χρησιμοποιώ τις συσκευές με μία φόρτιση είναι οι ίδιες (2,5 για το RN3 pro - 2,5 για το iPhone 6plus).

Εάν λοιπόν υπάρχει κάποιος που έχει καταλάβει πώς μετράει και τί λαμβάνει υπόψη του το "οθόνη" πραγματικά θα ήθελα να μάθω!!!
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Διαφήμιση
    • Μάλλον εγώ δεν έχω καταλάβει τι ρωτάς. Στο iPhone χρήση και αναμονή είναι όπως τα λες. Στο Android υπάρχει ο χρόνος εκτός φορτιστή και γενικά πόσο καταναλώνει το κάθε τι. Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης χρησιμοποιούμε το ώρο sot (screen on time) Γιατί συνήθως αυτό που καταναλώνει πολύ μπαταρία είναι η οθόνη και γιατί αναγκαστικά οταν έχεις ανοιχτή την οθόνη κάτι θα κανεις με το κινητό οπότε θα είναι και σε "χρήση" βέβαια πολύ διαφορετικό από αυτό που ορίζει η Apple

• Ο/H demakhs έγραψε:

Η χρήση δεν είναι συνώνυμο της ανοιχτής οθόνης (δηλαδή 13 ώρες κ 3 λεπτά)??

Πως μπορείς να κάνεις χρηση, αν δεν έχεις ανοιχτή οθόνη??
      Εγώ πχ βάζω τραγούδια μέσω bluetooth στο speaker που έχω.

Μπορεί να παίζουν 6-7 ώρες συνεχόμενα από το κινητό και να μου καταναλώσει 20%. Αυτό συμβαίνει επειδή σε αυτές τις ώρες δεν είχα ανοίξει το κινητό (οθόνη) και δεν έπαιζε και η μουσική από το κινητό. Στην ουσία δούλευε μόνο το bluetooth, η sim και το wifi, γι`αυτό και η μικρή - μιδενική κατανάλωση.

Μπορεί να μιλάς με κάποιον στο τηλέφωνο 20 λεπτά και η οθόνη σου να άνοιξε 5 δεύτερα στην αρχή και 5 στο τέλος.

Γενικά υπάρχουν λειτουργίες που δεν σχετίζονται με την οθόνη.
    • Ο/H Omerta έγραψε:

Και; Βλέπω το iPhone 6s plus να έχει καλύτερη αυτονομία από οποιαδήποτε ναυαρχίδα κυκλοφορεί με κάτω από 3000 οπότε δεν έχει σημασία πόσο έχει αλλά το αποτέλεσμα. Το υπόλοιπο hardware βλέπω δεν τα θιγεις.
      Τι ακριβώς θα ήθελες να θίξω? Πραγματικά θεωρώ χωρίς ΟΥΣΙΑ μια τέτοια αντιπαράθεση, αφου στις περισσότερες περιπτώσεις οι συγκρίσεις γίνονται με υποκειμενικά κριτήρια και όχι με απόλυτες μετρήσεις, αφου πολλές φορές δεν είναι καν εφικτές λόγω διαφορετικών αντικειμένων σύγκρισης.
      Γενικότερα όμως μιλώντας για "ναυαρχίδες" η πιό εύκολη πρόταση που θα σου έδινα, ήταν να έριχνες μια ματιά στα κάμποσα συγκριτικά τεστ που υπάρχουν online και αφορούν τη σύγκριση iPhone 6s plus VS Mi Note Pro. Το Mi Note Pro, που στην πράξη κοστίζει σχεδόν τα μισά χρήματα απο το iPhone 6s plus, εάν δεν είναι καλύτερο σε μερικές περιπτώσεις απο το iPhone 6s plus, τουλάχιστον είναι ισάξιο του!

Σε κάθε περίπτωση θαυμάζω και εκτιμώ όλα αυτά τα ...τεχνολογικά θαύματα και δεν "υποβαθμίζω" ή "λοιδορώ" με ευκολία την δουλειά χιλιάδων ωρών κάποιων επιστημόνων που, με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά, προσπαθούν να κάνουν τη ζωή μας ευκόλοτερη... Η αγάπη που έχω για τα Xiaomi τηλέφωνα δεν με κάνει να "μισώ" ή να αντιπαθώ άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα.

Υ.Γ. Μιλώντας για αυτονομία, ρίξε και μια ματιά σε αυτό ΕΔΩ το ποστ... :D
    • Διαφήμιση
    • Την πρωτιά στο AnTuTu πήρε το iPhone 7 με σκορ-ρεκόρ 178.397 !

Σε ποιους τομείς; Δηλαδή είναι καλύτερο από το iPhone ή εξίσου καλό σε όλους τους τομείς; αυτό θα ήθελα να το δω... Επίσης για την αυτονομία δεν έχω να πω κάτι. Αυτό το θεωρείς δηλαδή ρεαλιστικό σενάριο; 35 ώρες; που μόνο εσύ έχεις βγάλει. Το κινητό σου θα συζητείται παγκοσμίως. Δεν το έχουν δει ακόμα εταιρείες για να τους δείξεις πως το κατάφερες..