Για να το δεις αναλυτικά, πρέπει να παρακολουθήσεις τα συγκριτικά τεστ που υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό Online, όπως ήδη σου έγραψα... Ενδεικτικά να σου πω λοιπόν, ότι εκτός απο τα ΜΙΣΑ χρήματα το Mi Note Pro έχει σαφέστατα καλύτερη οθόνη, καλύτερη αναλογία ppi (παρόλο που έχει και ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη), διπλάσια μνήμη RAM, και είναι και δίκαρτο! (Άσε που αισθητικά το θεωρώ, μαζί με χιλιάδες άλλους χρήστες, σαφώς πιό όμορφο, αλλά αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό!)Ο/H Omerta έγραψε:
Σε ποιους τομείς; Δηλαδή είναι καλύτερο από το iPhone ή εξίσου καλό σε όλους τους τομείς; αυτό θα ήθελα να το δω... Επίσης για την αυτονομία δεν έχω να πω κάτι. Αυτό το θεωρείς δηλαδή ρεαλιστικό σενάριο; 35 ώρες; που μόνο εσύ έχεις βγάλει. Το κινητό σου θα συζητείται παγκοσμίως. Δεν το έχουν δει ακόμα εταιρείες για να τους δείξεις πως το κατάφερες..
Όσο για τις τις 35 ώρες κατανοώ ότι σοκαρίστηκες, αλλά δεν χρειάζεται να γίνεσαι σαρκαστικός, όταν μάλιστα αποδεικνύεται ότι έχω φροντίσει για σένα ...ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ..!
Γιατί αναρωτιέσαι εάν αυτό το θεωρώ ρεαλιστικό όταν εγώ πρώτος έγραψα με σαφήνεια, "...Η μέτρηση έγινε σε "ιδανικές" συνθήκες που θα εξασφάλιζαν ένα μεγάλο ρεκόρ SOT και όχι σε φυσιολογικές συνθήκες καθημερινής χρήσης...."
Και εάν κάτι, όπως εσύ ισχυρίζεσαι, θα συζητείται παγκοσμίως, αυτό δεν θα είναι το κινητό του caeser, αλλά ότι ένα XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO έδωσε 35 ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΩΡΕΣ SOT! (λυπάμαι, αλλά αυτό ΔΕΝ αμφισβητείται!!!!)