2η Αθηναϊκή Συνάντηση φίλων της MIUI
-
-
Ζωγράφισες πάλιΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H caeser έγραψε:
Αυτά είναι μπράβο πολύ καλό !!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Την περίμενα πως και πως , αλλά τελικά τζιφος...δεν τα κατάφερα να έρθω...
Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Αυτά είναι μπράβο πολύ καλό !!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σιγά ρε παιδια σκιαχτηκαμε με τις μεταμόρφωσεις... Πολυ καλο... well done!!
REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV -
Ο/H GEORGE13 έγραψε:
Οπως τα λες Τακη ηταν υπεροχα μηπως σε κουβεντα που εγινε αλλα οχι εντονη να βρεθει στανταρ σημειο συναντησης χωρος να εχουμε προσβαση σε προτζεκτορα κ να υπαρχει σαφως κ λαπτοπ να το δουμε πιο ζεστα
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H Zaglakas Panos έγραψε:
Την περίμενα πως και πως , αλλά τελικά τζιφος...δεν τα κατάφερα να έρθω...
Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν πειράζει ας είμαστε καλά ! στην επόμενη τότε .
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H caeser έγραψε:
"Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
-
-
Εγώ πάντως ψήνομαι για δημιουργία κάποιου είδους "συλλόγου" με χώρο που θα μπορούμε να μαζευόμαστε με ετήσια συνδρομή,πιστεύω ότι πολλά νέα μέλη θα έρχονται να λύνουν τις απορίες τους,και γενικά αν βρεθούν άτομα να το τρέξουν μόνο καλά θα δούμε από μιά τέτοια κίνηση.
Μιά ιδέα πέταξα να υπάρχει..........."Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
-
Ο/H Liopetis έγραψε:
Εγώ πάντως ψήνομαι για δημιουργία κάποιου είδους "συλλόγου" με χώρο που θα μπορούμε να μαζευόμαστε με ετήσια συνδρομή,πιστεύω ότι πολλά νέα μέλη θα έρχονται να λύνουν τις απορίες τους,και γενικά αν βρεθούν άτομα να το τρέξουν μόνο καλά θα δούμε από μιά τέτοια κίνηση.
Μιά ιδέα πέταξα να υπάρχει...........
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Η συνδρομή θα έχει στόχο να καλύπτει τα έξοδα του χώρου ενοίκιο,φως,internet ίσως μιά καθαρίστρια κλπ κλπ,όσο για το δεύτερο είτε το γράψεις σε κάποιον τι πρέπει να κάνει είτε του το δείξεις νομίζω ότι θα το μάθει έτσι κι αλλιώς,εξάλου όλα είναι θέμα συμφωνίας κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να "διδάξει" τον άλλο αν δεν θέλει.Είμαι σίγουρος όμως ότι μ`αυτό τον τρόπο θα μπούν κιάλλοι στην XIAOMI που ίσως να φοβούνται το φλασάρισμα και τα υπόλοιπα που αφορούν τις rom.Ισως το να " μπεί " κάποιος στο σύλλογο θα πρέπει να μην υπόθεση μιάς μέρας ( για να αποφύγουμε το παραπάνω που λογικά φοβάσαι ) μπορεί να μπούν προυπόθεσεις π.χ.για να γίνει μέλος κάποιος να πρέπει να προταθεί από δύο "πλήρη" μέλη.
Σκέψου όμως απ`την άλλη τα καλά που θα έχει ένα τέτοιο ενχείρημα,δεν θέλω να μακρηγορήσω ένα μόνο θα σου πώ εγώ πέρασα καλά προχθές !"Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα