Ναι και Οχι δεν υπάρχουν χρεώσεις ..Ο/H ioankara έγραψε:
Στο τρίτο πεδίο συμπληρώνουμε τον αριθμό του κινητού μας;
και αν ΝΑΙ, σου στέλνουν κάποιο μήνυμα; υπάρχουν χρεώσεις;
Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/Υ
- Οδηγός
- Σημαντικό
- MIUI V8
-
-
Σε ευχαριστώ πολύ, το έκανα και περιμένω...!!!!
Ελπίζω να πάνε όλα καλά. -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H ioankara έγραψε:
Στο τρίτο πεδίο συμπληρώνουμε τον αριθμό του κινητού μας;
και αν ΝΑΙ, σου στέλνουν κάποιο μήνυμα; υπάρχουν χρεώσεις;
Ο/H ioankara έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ, το έκανα και περιμένω...!!!!
Ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Σε ευχαριστώ ….!!!! -
Ευχαριστώ πολύ. Πολύ καλός οδηγός.
-
Γεια σας
Σκοπευω να αγορασω το Mi 4c κ μου ειπαν απο το ελληνικο ηλ. καταστημα οτι εχει ηδη ξεκλειδωτο bootloader κ root
Οταν φτασει στα χερια μου τι πρεπει να κανω ουτως ωστε να ειναι πληρως λειτουργικο?
Σαν πρωτο βημα να ακολουθησω την διαδικασια για αιτηση ξεκλειδωματος απο xiaomi κ ας ειναι ηδη unlocked?
Μπορειτε να με βοηθησετε νομιζω οτι ειναι μπερδεμενη η κατασταση..
Γιατι σε αλλο ποστ σχετικα με τα πρωτα βηματα που χρειαζεται να ακολουθησω ως νεος ιδιοκτητης xiaomi ενας φιλος μου προτεινε εφοσον θα ειναι ηδη unlocked να χρησιμοποιησω μεσω miflash μια Official Fastboot Global Developer, που έχει πλήρη Ελληνικά (αν κ θα προτιμουσα κ τα ιταλικα), αυτόματα updates και playstore και οπως λεει να μην ξανα-σχοληθω... -
Καλησπέρα και χρονια πολλά.
Εχω παραγγείλει για δικό μου άνθρωπο ένα redmi pro με 4gb ram 128 gb rom deca core helio MTK 6797 μετην κινέζικη και αγγλικη rom.
Θα΄ήθελα να ρωτήσω αφου του δημιουργήσω λογαριασμό, την αίτηση ξεκλειδώματος για λογαριασμό του μπορώ να την κάνω απο τι δικό μου λαπτοπ η όχι.Απο το δικό μου έχω κάνει και έχω ξεκλειδωσει το δικό μου τηλ redmi 3 note pro.
Κάπου διάβασα ότι υπάρχει πρόβλημα.
Παρακαλώ εάν μπορει κάποιος να μου το επιβεβαιώσει.
Ευχαριστώ -
Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/Υ
Φτιάξτου έναν καινούριο λογαριασμό με τον αριθμό του τηλεφώνου του και κάνε στο καπάκι αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader.
O κάθε λογαριασμός έχει δικαίωμα να ξεκλειδώνει 1 συσκευή/μήνα, άρα αν ξεκλείδωσες πρόσφατα τη δική σου, δε θα έχεις τη δυνατότητα να ξεκλειδώσεις κι άλλη.
Αποσυνδέσου προσωρινά από το δικό σου λογαριασμό κ συνδέσου στον νεοδημιουργημένο δικό του....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ευχαριστώ πολύ.Να είσαι καλά.
-
-
παιδια εχω ενα θεμα με την υποβολη αιτηματος ξεκλειδωματος.
εκανα mi account συμφωνα με τον οδηγο. αλλα οταν παω να μπω στην σελιδα για να υποβαλω το αιτημα μου βγαζει το εξης.... -
Και εγω εκανα την αιτηση το σαββατο 29 κ μου απαντησαν πριν καν κλεισει το 24ωρο ξημερωματα κυριακης με sms χωρις προβληματα κ καθυστερησεις !? Δημιουργια λογαριασμου μεσω mail κ στην συνεχεια επιβεβαιωση της ασφαλειας του λογαριασμου με προσθηκη αρ. τηλεφωνου ερωτησεις ταυτοποιησης συμπληρωματικα στοιχεια κλπ.
-
Ο/H cabdik έγραψε:
παιδια εχω ενα θεμα με την υποβολη αιτηματος ξεκλειδωματος.
εκανα mi account συμφωνα με τον οδηγο. αλλα οταν παω να μπω στην σελιδα για να υποβαλω το αιτημα μου βγαζει το εξης....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα