Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/Υ
- Οδηγός
- Σημαντικό
- MIUI V8
-
-
Ο/H christon έγραψε:
τι κάνω τωρα για να τελειωσει η αιτηση?
-
συγγνωμη για την 2η αναρτηση! δεν ανανεωθηκε καλα μαλλον και δεν μου εβγαλε την απαντηση σου!
-
Αν θέλω στον Mi λογαριασμό μου που έχω κάνει το ξεκλείδωμα να αλλάξω το αρχικό νούμερο τηλεφώνου που είχα βάλει (και έκανα και το ξεκλείδωμα) πρέπει να ξανακάνω αίτηση ξεκλειδώματος? Το ξεκλείδωμα είχε γίνει με νούμερο τηλεφώνου άλλης ευρωπαϊκής χώρας. Ρωτάω γιατί θέλω να καταργήσω αυτό το νούμερο.Open-source is the future
-
Όχι δεν αλλάζει κάτι. Θα πας και θα προσθέσεις το νέο αριθμό και αν θες διαγράφεις τον παλιό πως έκανα εγώ.
Θα σου έρθει μήνυμα στο Νεο αριθμό για επιβεβαίωση.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Σ'ευχαριστώ @alvin1983 απλά επειδή δεν έβρισκα που μπορώ να κάνω την αλλαγή που λες γι'αυτό και ρώτησα. Μήπως μπορείς να μου πεις που μπορώ να πάω στις ρυθμίσεις για να κάνω αυτή την αλλαγή?Open-source is the future
-
Εδώ θα πας θα κάνεις log in και μετά κάτω στη καρτέλα recovery phone. Θα σου πει να σου στείλει μήνυμα για επιβεβαίωση πάτα ναι.
home?userId=1620538907#Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Αυτό το έχω κάνει αλλά νόμιζα ότι ήταν μόνο για recovery phone για κάποιο δεύτερο νούμερο αλλά απ'ότι φαίνεται έκανα λάθος. Οπότε το αφήνω όπως είναι
Ευχαριστώ πολύ και πάλιOpen-source is the future -
Πήγαινε και στο κινητό settings, mi acciunt, account security, phoneΑυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
@alvin1983 Ναι κι εκεί όλα οκ είναι έχει περαστεί το ελληνικό νούμερο
Μόνο άλλη χώρα είναι γραμμένη στις πληροφορίες αλλά αυτό λογικά είναι γιατί το ξεκλείδωμα το έχει συνδέσει με τον άλλο αριθμό και δε νομίζω να επηρεάσει στο μέλλον πουθενά αυτό. Το πολύ πολύ αν παρουσιαστεί ποτέ κάποιο πρόβλημα αφού έχει περαστεί το ελληνικό νούμερο μπορώ να ξεκλειδώνω ξανά και να συνδεθεί το νέο ξεκλείδωμα με την Ελλάδα....αν και δε νομίζω να έχω ποτέ τέτοιο πρόβλημαOpen-source is the future -
Πριν από μερικές μέρες δημιούργησα λογαριασμό στο mi.account.
Πριν από λίγο κάνω login για να κάνω αίτηση ξεκλειδώματος και μετά την "μπλε" οθόνη Unlock Your Mi Device αντί να μου ζητήσει στοιχεία για το κινητό όπως αναφέρει ο οδηγός ανοιξε η οθόνη για download της εφαρμογής miflash_unlock-en-3.3.827.31 και φυσικά την κατέβασα.
Να προχωρήσω στην διαδικασία που αναφέρει η σελιδα της xiaomi (boot με volume down + power button ...... ή κάτι έκανα λάθος? -
Βάλε οδηγούς στον υπολογιστή σου
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Και ακολούθησε τον οδηγό ξεκλειδωματος
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα