Τρέχεις το fastboot devices...
και αν ειναι οκ δίνεις την εντολή flash και μετά boot..
fastboot flash recovery twrp_omega_3.1.0-0_orange.img
fastboot boot twrp_omega_3.1.0-0_orange.img
Πρώτη φορά με xiaomiκαι πρώτη μου δημοσίευση στο νήμα.
Να πω για αρχή ότι ένας από του λόγους που αποφάσισα να πάρω xiaomi είναι η ‘υπαρξη της Ελληνικής κοινότητας που τυχαία ανακάλυψα.
Στο ελληνικό κατάστημα μου αγόρασα την συσκευή , παρακάλεσα , (και οι άνθρωποι προς τιμή τους το έκαναν παρουσία μου) πέρασαν τηνσυγκεκριμένη ρομ (xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V8_XTRV_7.4.20.zip) χθες , αφού πρώτα ξεκλειδώσαμε την συσκευή μια βδομάδα νωρίτερα .
Θεωρώ ότι μπορούσα να την περάσω και μόνος μου , αλλά το άγχος την πρώτη φόρας μην καταστρέψω την συσκευή ..
Το πρώτο μου ερώτημα είναι ότι , σε ένα πίνακα κάπου εδώ στο site είχα δει ότι οι Ελληνικές developerέχουν τα goggle apps προεγκατεστήμενα , επίσης ότι διαθέτουν γραμματοσειρές.
Η δίκη μας δεν τα έχει και πρέπει να τα κατεβάσω χειροκίνητα ή κάτι δεν έκανα καλά;
Επίσης μπορεί να μου πει κάποιος πως επιλέγω να ‘παρακολουθώ’ το συγκεκριμένο νήμα;
Ότι δεν έχει εγκατεστημένο μπορεί να το βάλεις εσύ, δεν υπάρχει πρόβλημα, όσο για την παρακολούθηση θέματος από την στιγμή που έκανες ποστ αυτόματα πλέον το παρακολουθείς
Ότι δεν έχει εγκατεστημένο μπορεί να το βάλεις εσύ, δεν υπάρχει πρόβλημα, όσο για την παρακολούθηση θέματος από την στιγμή που έκανες ποστ αυτόματα πλέον το παρακολουθείς
Ευχαριστώ πολύ!
Θα εγκαταστήσω Gmail, Youtube και χάρτες.
Υπάρχει κάποια σημαντική goggleεφαρμογή που μου διαφεύγει και είναι απαραίτητη;
Κάτι ακόμη , έκανα διάφορους πειραματισμούς και επειδή θέλω να ο ξαναστήσω από την αρχή εφαρμογές κλπ , να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από τις ρυθμίσεις ή από recoveryκαι κάποια wipe; Είναι το ίδιο;
Προσωπικά κάνω από recovery και συγκεκριμένα WIPE > Advance wipe > και επιλέγω τα cache + data + dalvik cache
Τα οποία στην ουσία είναι το factory reset