Καλησπέρα ξανά. Να ζητήσω συγνώμη αν ρωτώίσως πράγματα χιλιοειπωμένα..
Όπως έγραψα πριν , την ρομ την πέρασαν παρουσία μου στο κατάστημα αγοράς .
Έκανα λίγο πριν μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων , για να στήσω την συσκευή και τις εφαρμογές μου σωστά , μια και 2-3 μέρες πειραματιζόμουν.
Δεν βρήκα την εφαρμογή supersu . Είχα την εντύπωση ότι την είχε η ρομ και κάτι δεν έκανα καλά;
Εκτός ανμου την κατέβασαν από play store και δεν το πρόσεξα.
Το λέω επειδή χρειάζομαι ρουτ για κάποιες εφαρμογές.
Δεν έκανα κάτι καλά ή την κατεβάζω από store ή από κάποιο site ;
Και όταν την τρέξω μου εξηγεί κάποιος τι κάνω ακριβώς στην εφαρμογή για κάνω ρουτ την συσκευή;
Και κάτι που ίσως δεν αφορά το νήμα εδώ αλλά το γράφω .
Χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα ( σε s3 και Huawei p8) την συγκεκριμένη εφαρμογήγια την status bar ( για την πρεσβυωπία )
play.google.com/store/apps/details?id=com.urbandroid.inline
Επέλεξα και αυτόματη έναρξη από τα δικαιώματα αλλά δεν τρέχει. Ασυμβατότητα ή δεν κάνω κάτι σωστά;
Ευχαριστώ για την υπομονή!
Όπως έγραψα πριν , την ρομ την πέρασαν παρουσία μου στο κατάστημα αγοράς .
Έκανα λίγο πριν μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων , για να στήσω την συσκευή και τις εφαρμογές μου σωστά , μια και 2-3 μέρες πειραματιζόμουν.
Δεν βρήκα την εφαρμογή supersu . Είχα την εντύπωση ότι την είχε η ρομ και κάτι δεν έκανα καλά;
Εκτός ανμου την κατέβασαν από play store και δεν το πρόσεξα.
Το λέω επειδή χρειάζομαι ρουτ για κάποιες εφαρμογές.
Δεν έκανα κάτι καλά ή την κατεβάζω από store ή από κάποιο site ;
Και όταν την τρέξω μου εξηγεί κάποιος τι κάνω ακριβώς στην εφαρμογή για κάνω ρουτ την συσκευή;
Και κάτι που ίσως δεν αφορά το νήμα εδώ αλλά το γράφω .
Χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα ( σε s3 και Huawei p8) την συγκεκριμένη εφαρμογήγια την status bar ( για την πρεσβυωπία )
play.google.com/store/apps/details?id=com.urbandroid.inline
Επέλεξα και αυτόματη έναρξη από τα δικαιώματα αλλά δεν τρέχει. Ασυμβατότητα ή δεν κάνω κάτι σωστά;
Ευχαριστώ για την υπομονή!