Δοκίμασε πρώτα έτσι...TWRP...install την τελευταία και βλέπουμε
Δυστυχως το τηλεφωνο "σερνεται¨...επανηλθανε οι επαφες αλλα μεχρι εκει...καμερα δεν ανοιγει,ραδιοφωνο δεν εχει ηχο,πολυ αργη αποκριση στο volume down/up,"μπερδεμα"του ηχου απο ακουστικα και bluetooth,γενικως μαυτο χαλι...την εκανα την πατατα απο το τιποτε.......
κράτα αντίγραφα ή κάνε συγχρονισμό και μετά factory reset > TWRP > WIPE > swipe to factory reset > reboot system μόλις τελειώσει
Σ ευχαριστω πολυ....θα το επαναφερω στην 9.5 και θα προσπαθησω να βαλω τις επαφες μου,,,αν γινει και ειμαι σχεδον οπως ημουν θα το αφησω ετσι....αλλιως θα κανω οτι μου λες....μετα απο το factory reset και reboot σε ποια κατασταση θα ειναι το τηλεφωνο?εννοω με ποια rom?πως θα συνεχισω μετα?
ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ
Βάλε το ζιπ της Ρομ στη κάρτα σου ..
Μπες σε twrp
Επέλεξε Wipe και σύρε δεξιά τον κέρσορα για swipe to factory reset..
Πας πίσω στο αρχικό μενού του twrp και επελεξε τώρα Install ..
Διάλεξε το ζιπ της Ρομ και σύρε δεξιά για swipe to confirm flash..
Αφού τελειωσει η εγκατάσταση πατάς στο αριστερό κουμπί που λέει wipe cache and dalvik και σύρε δεξιά πάλι ..
Μετά Reboot system ..
Έτοιμος .. κάνα 10 λεπτο ν'ανοιξει το τηλέφωνο..
καλησπέρα παιδιά. θέλω και εγώ να αλλάξω το ρομ σε retmi pro. όλα καλά επικοινωνώ με τον υπολογιστή αλλά όταν εγκαθιστώ το twrp και ανοίγω με power+, κολλάει και δεν ανοίγει. Μένει στο λογότυπο MI.
Δεν μπαίνει στο twrp. Σε fast boot μπαίνει....
Είναι κάτι που κάνω λάθος;
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά.
Unofficial έχει αφού έχει μισά Αγγλικά μισά Ελληνικά , Απόστολε σε Omega , η λύση είναι μία, official CN κλείδωμα bootloader , ξεκλείδωμα νόμιμο , TWRP , format data , xtrv.
Υ.Γ την official την περνάμε με mi flash , fastboot ROM , fastboot mode σε ξεκλείδωτο bootloader ή sp flashing tool , και κλειστό, fastboot ROM και κλειδωμένο bl , μετά τα άλλα όπως είπαμε , με clean all και αφού ανοίξει μετά , κλειδώνουμε με fastboot oem lock μέσω cmd και adb, ξεκλειδώνουμε με mi unlock tool νόμιμα , TWRP , format data , πέρασμα xtrv από υπολογιστή , install xtrv , τέλος.