Ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι χυμα στο τηλεφωνο....Τωρα πως βγαινω απο εδω και ξαναβλεπω την εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου?
Ειμαι στο σημειο που λεει install zip με πορτοκαλι και μαυρη οθονη.
Ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι χυμα στο τηλεφωνο....Τωρα πως βγαινω απο εδω και ξαναβλεπω την εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου?
Ειμαι στο σημειο που λεει install zip με πορτοκαλι και μαυρη οθονη.
Ενταξει λυθηκε με την βοηθεια του geoanto555 που τον ζαλισα απο την πρωτη μερα....Ειχα θεμα με το wipe εκανα format data την ξαναπερασα μεσα και ολα κομπλε!
Σας ευχαριστω πολυ ολους σας!
Μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι φοβαμαι μην κανω βλακεια???(redmi pro)
Εχω κανει ολα τα βηματα και ειμαι στο σημειο να κανω install αλλα δεν μου εμφανιζει την ρομ που περασα στην εσωτερικη μνημη του κινητου ενω βλεπω διαφορους φακελους.Τι κανω τωρα???
Ας το ξαναπω και εγω μaζι με ολους τους αλλους.Format data->yes->back->back->reboot to recovery->wipes->install την Ρομ(αν θελεις καλυτερα να την εχεις σε μια καρτα sd)
=============== Ιαν 16th 2017, 12:44am ===============
Για μια ακομη φορα θελω να ευχαριστησω τον φιλο @demakhs που αν και δεν μπορεσε να καθαρισει το πολυβολο του με βοηθησε αυτος,και για μια ακομη φορα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ STON Δασκαλο μου @geoanto555 που αν και τον κουρασα παλι λιγο βραδυατικα με βοηθησε να λυσω το προβλημα μου αλλα και να με μαθει και κατι καινουργιο και για εμενα τον ιδιο αλλα και για να βοηθαω και εγω με την σειρα μου.Σας ξαναλεω λοιπον πως οσο εχουμε τετοια ατομα στο Foroum μην φοβασται τιποτα.....
Καλημέρα και απο μένα.
Έκανα ακριβώς ότι έγραφε ο οδηγός δεν έβλεπε τη rom οπότε την έβαλα σε μια sd και έγινε η εγκατάσταση αλλά σε κάποια σημεία έβγαλε κόκκινα γράμματα.
Έκανα reboot άργησε λίγο να ανοίξει και άνοιξε απευθείας χωρίς να μου ζήτησει τις αρχικές ρυθμίσεις (όταν κάνεις καινούργια εγκατάσταση) και τα εικονίδια και οι ρυθμίσεις ήταν ακριβώς πριν το update... αλλά στο system βγάζει οτι έχω περασμένη την Ελληνική rom.
Το θέμα είναι οτι μου πετάει αρκετές φορές μύνημα σφάλματος το google play store (έκανα εκκαθάριση δεδομένων).
Στην επόμενη αναβάθμιση απλά πετάω τη rom και κάνω μέσω update το update και δεν χάνω τίποτα η πρέπει μέσω twp χωρίς να σβήσω τίποτα πατάω install;
Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να τα κάνω ξανά απο την αρχή ;
Να μην κάνω εγκατάστασεις εφαρμογών βάλω κάρτα sim μέσα και εχω θέματα...
Ευχαριστώ.
Ωραίος @NasDriver αυτό ήταν!
Και 2 τελευταία πραγματάκια και θα είμαι κομπλέ 0%!
1)Στην επόμενη αναβάθμιση απλά πετάω τη rom και κάνω μέσω update απο τις ρυθμίσεις το update και δεν χάνω τίποτα έτσι;
2)Και είναι καλό να το κάνω root αν ναι πως ; η να το αφήσω όπως είναι.
Eυχαριστώ!
1. Απλό install χωρίς wipe...εκτός και εάν είναι μεγάλο update, πχ από android 6 --> android 7 ή MIUI 8 ---> MIUI 9 οπότε κοιτάμε οδηγίες
2. Αφού ρωτάς απλά δεν τον χρειάζεσαι...αν ποτέ το χρειαστείς είναι εύκολο να γίνει