Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά.
- Οδηγός
- ROM
- RedMi PRO
- MIUI V8
-
-
Ο/H panokali έγραψε:
Γι'αυτό ρώτησα...
Στο μήνυμα αυτό
xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=272743#post272743
Σου βαλα οδηγό...
Εσύ απάντησες για updater....
Αν ήταν τόσο εύκολο λες να μην στο λέγαμε? -
Προφανώς η απειρία μου με εμποδίζει γενικώς! Η μία μέθοδος στον οδηγό που μου έβαλες είναι να φλασαρω μέσω updater. Αυτό απέτυχε. Δε νομίζω λοιπόν ότι δεν ακολούθησα τη συμβουλή σου.
Η άλλη είναι με το sp flash tool και δεν την έχω δοκιμάσει λόγω έλλειψης χρόνου. Άρα για να καταλάβω κι εγώ ο πτωχος, να προχωρήσω με την πρώτη μέθοδο (sp flash tool) ;
Εάν σας βασανιζω, δεν είναι υποχρεωτικό να βοηθήσετε.... (με όλη την καλή διαθεση).
-
άσε τις κλάψες...
όσοι απαντάνε, να βοηθήσουν θέλουν...
πάρτο απ την αρχή με αυτά που σου είπε ο @geoanto555 και όλα θα γίνουν!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H panokali έγραψε:
Η άλλη είναι με το sp flash tool και δεν την έχω δοκιμάσει λόγω έλλειψης χρόνου. Άρα για να καταλάβω κι εγώ ο πτωχος, να προχωρήσω με την πρώτη μέθοδο (sp flash tool) ;
Μέσω updater θα μπορούσες να περάσεις αν είχες official rom...
Διάβασε τον οδηγό με το flash tool.. Είναι πολύ εύκολος.. -
εκλεισα κι εγω τωρα 5 ωριτσες αλλα τζιφος, αν μου περισσευανε θα το πεταγα ανετα απο το παραθυρο.
εχουμε και λεμε, 28-10-2016 ειχα παρει εγκριση για ξεκλειδωμα του bootloader. Ερχεται λοιπον σημερα το κινητο, ( x20 32gb) και χαρουμενος λεω αντε σε μιση ωριτσα θα χουμε βαλει την thunder αφου την ειχα ηδη κατεβασμενη. Ερχομενος απο samsung και αλλες κινεζικες συσκευες μου φανηκε θεωρητικα σχετικα ευκολη η διαδικασια. Αμ δε!
Εχω κανει τα παρακατω αλλα ο bootloader παραμενει κλειδωμενος (βασικα αυτο ειναι και το προβλημα μου)
1) απο fastboot μεσω adb φαινεται οτι ο bootloader ειναι κλειδωμενος
αφου επικοινωνει μεσω adb σημαινει οτι οι drivers ειναι σωστα περασμενοι ετσι? ρωταω γτ με το mipcsuite δεν μπορει να επικοινωνησει κι εφαγα 1-2 ωρες μονο για αυτο σβηνωντας-ξαναπερνωντας χειροκινητα κλπ τους drivers (εχω και win 10 και ξερω πως υπαρχει και προβλημα με ψηφιακες υπογραφες κλπ) αλλα μαλλον δεν φταινε οι drivers για αυτο. Η συσκευη φαινεται στην διαχειριση συσκευων σαν android phone/android bootloader inteface.
2) αφου το παρατησα το θεμα με το misuite ειπα να προσπαθησω να το ξεκλειδωσω για να βαλω την ελληνικη. Η rom που ειχε το κινητο ηταν Version: V8.1.2.0.MHQCNDI (MIUI8) . Λογικα ειναι η official τελευταια ετσι? Εννοειται πως δεν γινονταν unlock μεσω miflashunlock και επερνα το μνμ YOUR DEVICE IS NOT SUPPORT BY MI UNLOCK. Εκανα λοιπον αιτηση εκ νεου, μου ηρθε μνμ την ενεργοποιησα και περιμενα.
Ωστοσο αφου μου ειχαν (και εχουν) βγει τα ματια απο το διαβασμα εδω μεσα στο forum ειδα οτι θα ηταν καλυτερα να εχεις developer rom για το unlock οποτε μπηκα εδω en.miui.com/download-304.html
και κατεβασα κι εβαλα την Version: 6.11.17 (MIUI8) την οποια εβαλα μεσω update χειροκινητα. Στις ρυθμισεις της συσκευης την γραφει σαν 6.11.17 (MIUI8) beta.
Οποτε ξαναπροσπαθησα παλι μεσω miflashunlock και εξακολουθει το μνμ YOUR DEVICE IS NOT SUPPORT BY MI UNLOCK.
Ωραια συσκευη αλλα πολυ ταλαιπωρια, ελπιζω τουλαχιστον να αξιζουν τον κοπο οι ελληνικες γτ η κινεζικη ηταν γτπ γενικα.
Καθε βοηθεια και σκεψη ευπροσδεκτη! -
Μπορεί να μην τα καταφέρεις, προς ώρας, με τα xiaomi, αλλά στην έκθεση πρέπει να τα πας καλά...
Το android phone/android bootloader inteface είναι σωστό, επικοινωνία έχουμε..
Δες κ εδω:Πρόβλημα με UNLOCK BootloaderΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Παιδια καλημέρα. Όλα καλά πήγαν... Πέρασα την κινέζικη. Έκανα έλεγχο bootloader (2 φορές) και μου τον βγάζει ξεκλειδωμένο!!!
Καλό αυτό; Να προχωρήσω με τον οδηγό αυτού του thread;
Ευχαριστώ πολύ!!! -
-
-
-
Με το sp flash tool όπως μου είπες...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0