Χαίρετε και πάλι. Είμαστε στην φάση που κάνουμε την αίτηση για το unlock. Στο πεδίο που γράφει να γράψουμε real reason τι να γράψω? Γιατί κάπου είδα ότι αν γράψω για να περάσω ελληνική rom δεν το δέχονται. Ή είδα λάθος?
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα παρακαλουσα τον διαχειριστη, το οτι χρειαζεται format data αν δεν βλεπει την internal sd μετα το 1ο φλασαρισμα του TWRP, να το βαλει στο 1ο post με τις οδηγιες για να μην την πατησουν και αλλοι.
Την πατησα πριν απο λιγο, πανικοβληθηκα φυσικα, και αρχισα να διαβαζω ολο το thread για να βρω τη λυση.
Ειδα οτι την εχουν πατησει πολλοι ετσι.
Να η ευκαιρία να διαβάσεις ΄το κάτι παραπάνω..
Σε όλα τα κινητα με android 6 το λέμε σχεδόν καθημερινά..
Φιλε μου, κανετε καταπληκτικη δουλεια εδω, νομιζω ολοι το καταλαβαινουμε.
Επειδη το προβλημα ειναι πολυ συχνο, ζηταω να μπει στο 1ο post για να γλυτωνουν οι χρηστες χαμενο χρονο (και εγκεφαλικα φυσικα...!!!).
αφού τη πέρασα ο bootloader είναι ακόμα unlocked δεν θα έπρεπε να γίνει locked ?εχω παραλείψει κατι ? τι κανω απο εδω και περα? ο σκοπος μου ειναι να βάλω την ελληνική κάνοντας με το σωστό τροπο το unlock tou bootloader . ( εχω ηδη developer account apo umi)
πήγα στο mi unlock κ στο 50% λεει Could not Verify device . no need to unlock this device .