Καλησπερα Ότι μετά δεν ανοίγει το τηλέφωνο και παρέμεινε στο Mi
Το λοιπόν επειδή δεν βλέπω να βγαίνει άκρη. Πέρνα με sp flash την fastboot ROM που είχες περάσει και πριν και σου δούλευε.
Μετά θα βάλεις πάλι από fastboot mode/booloader το TWRP που θα κατεβάσεις από εδώ. Το συγκεκριμένο TWRP (του cofface) υποστηρίζει encryption και ΔΕΝ θα χρειαστεί λογικά να κάνεις format data, τα wipe θα τα πάρει χωρίς κόκκινα errors (αν δεν τα πάρει να μας το πεις). Απλά η πρώτη οθόνη θα είναι στα κινέζικα οπότε κάνεις long swipe όπως είσαι και μέσω αυτού του οδηγού γυρίζεις σε Αγγλικά.
Μετά κατεβάζεις την ελληνική developer 7.1.19 ROM για το nikel από εδώ, την πετάς στην SD Card (λογικά μπορείς από το recovery αλλιώς κάντο από πριν δηλαδή μετά το spflash με την fastboot ROM), κάνεις τα 3 wipes (data, dalvik, cache) - θα σε αφήσει μην ανησυχείς - και μετά reboot system. Αν ανοίξει τότε μας την κάνει το format τη δουλειά (βασικά το TWRP αλλά τέσπα), αν ΔΕΝ ανοίξει κοιτάμε κάτι άλλο (και εσύ περνάς μια dev eu όπως είσαι, μέσω TWRP με τα κλασσικά 3 wipes πριν το Install, την οποία κατεβάζεις από εδώ).
@GeoX23
Επειδή το αφεντικό σου κονομαει από το site μας , από τις ρομς μας , τη δουλειά μας και τα ξενύχτια μας και σ'εβαλε να γράψεις και παράπονα δεν θέλω να πω περισσότερα γι'αυτα που έγραψες , αλλα επειδή τη δουλειά λοιπόν την κάνουμε εμείς και εμείς πάλι παιδευομαστε με τη ρομ του Nikel 2,5 μήνες χωρίς να τα κονομαμε θα σε ενημερώσω ότι σήμερα θα γίνει δοκιμή της 8.1.8.0 του Nikel για να δούμε αν λυθεί το πρόβλημα στις συσκευές που δεν διαβάζει τις σιμ.
Ελπίζω να δουλέψει η δοκιμαστική ρομ και να μπορείτε να συνεχίσετε να τα κονοματε , να έχετε ευχαριστημένους πελάτες ,και αν σας τύχει και καμμία άλλη στραβή αργότερα , εδώ θα'μαστε να έρχεστε να μας γράφετε για τις αηδιες που κάνουμε εδώ κ.λ.π. κ.λ.π.
ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ
ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ME NIKEL ΔΕΝ ΒΛΈΠΕΙ ΤΙΣ ΣΙΜ ΣΤΗΝ 8.1.8.0 , ΔΕΝ ΤΗΝ ΈΒΛΕΠΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ 8.1.6.0 ΚΑΙ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ 8.1.3.0 , ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΕΣΤ , ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Π.Μ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΛΙΝΚ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!
Ρε παιδιά προς θεού , δεν είπα ότι φταίτε εσείς σε κάτι ούτε σας κατηγόρησα για τις ρομ σας . Απλά ανέφερα το RN4 σαν συσκευή γιατί έχει γενικά θέμα στο μεγαλύτερο φάσμα των Rom σε σχέση με άλλες συσκευές Xiaomi .
Το αφεντικό μου ούτε κονομάει ,ούτε με έβαλε να το γράψω (δεν είμαστε 5 χρονών ) , ούτε τίποτα Άλλος τεχνικός μας τα έφερε για να τα φτιάξουμε αν μπορούμε και τα ανέλαβα εγώ γιατί έχω κάποια σχετική εμπειρία με την Miui , κλειδώματα , bootloader κλπ . Μην ρίχνετε κατηγόριες χωρίς να γνωρίζετε ακριβώς τι είναι ο άλλος , που δουλεύει και τι βγάζει από όλο αυτό .
Επίσης γιατί είδα ότι αναφέρθηκαν για το κέρδος και τους οδηγούς και ότι αν δεν ήταν οι οδηγοί δεν θα είχα πελάτες και άλλα πολλά .
Δηλαδή οδηγοί για format Windows να σβηστούν γιατί τα μαγαζιά βγάζουν κέρδος από έναν τζάμπα οδηγό που τους προσφέρθηκε εν γνώση του εκδότη του οδηγού .
Να σβήσουμε και όλα τα How To videos και posts γιατί μπορεί από το αποτέλεσμα τους ο άλλος να βγάζει λεφτά ...
Τι λογική είναι αυτή δηλαδή ? Ας λήξει επιτέλους αυτό το θέμα , εγώ αναφέρθηκα στο RN4 σαν συσκευή και καθαρά σαν συσκευή , ούτε ανέρεσα την δουλειά των παιδιώ εδώ μέσα ούτε κανενός .
Ευχαριστώ και ελπίζω να μην προσβάλλεται κανένας από τα παραπάνω
Στο TWRP μου βγαζει αυτο, στο sp flash μου βγαζει αυτο το σφαλμα. το κινητο ειναι με ξεκλειδωτο bootloader κ εχει φυσικα το TWRP. μια βοηθεια κ απο εδω
εχω περασει την stable την τελευταια την ελληνικη κ την κανω εγκατασταση μεσω micro cd αλλα μετα κολλαει στο φορτωμα με τις τελειες του androit να φορτωνουν διαρκως