Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά.

• Οδηγός
    • ROM
    • RedMi Note 4
    • MIUI V8
    • Ο/H demitris έγραψε:

Δούλεψε εννοείται και αυτό...Τελευταία ερώτηση (λέμε τώρα... :) )

Δεν βλέπει το zip... κόβω το .. χέρι μου το έβαλα ....

αν το περάσω σε sd ξανά τώρα, θα το δει???
      Nαι πέρνα το με sd ή OTG. Για κάποιον λόγο και σε εμένα το έκανε αυτό και δεν ξέρω γιατί.. Ίσως κάποιος μας διαφωτίσει γιατί με το που μπαίνει το TWRP διαγράφεται η ROM.
      Sent from my Nokia 3310 using Mapatalk
    • Ο/H demitris έγραψε:

Δεν βλέπει το zip... κόβω το .. χέρι μου το έβαλα ....
      Στο έσβησε βρε το format data... (μην κόβεις χέρι για΄τίποτα όμως)
      Βάλτο στην κάρτα και θα είσαι οκ

@sylvester εσύ την διαγράφεις...........
      Διάβασε τι σου λέει πριν κάνεις format data....

• Μα όταν κάνεις format data το zip σβήνει !

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά πρωτού κάνω φορμάτ και wipes το παρατήρησα αυτό και σε Redmi Note 4 αλλά και σε Redmi Pro διαγράφεται η ρομ που έχω χύμα μέσα στο κινητό κατά την είσοδο στο twrp.

Σας το χα γράψει και πιο παλιά.
    • Ο/H sylvester έγραψε:

διαγράφεται η ρομ που έχω χύμα μέσα στο κινητό κατά την είσοδο στο t
      Αυτό που λες πριν το install δεν μπορεί να γίνει....

• Τί να σου πω, δεν ξέρω το λόγο... Μου έγινε σε 3 κινητά... Τώρα αν 3 φορές είναι σύμπτωση τί να πω...
    • Εγώ πάντως που φλάσαρα πριν τρεις ωρίτσες ένα rn4 πριν κάνω format data ή tom υπήρχε μέσα κανονικά μετά το format χάθηκε την έβαλα πάλι μέσα χυμα και φλάσαρα

• Διαφήμιση
    • Ο/H sylvester έγραψε:

Τί να σου πω, δεν ξέρω το λόγο...
      Μπορεί να μην βλέπει απλά τον αποθηκευτικό σου χώρο... Αυτό είναι άλλο.

• Ο/H takisfrag έγραψε:

Εγώ πάντως που φλάσαρα πριν τρεις ωρίτσες ένα rn4 πριν κάνω format data ή tom υπήρχε μέσα κανονικά μετά το format χάθηκε την έβαλα πάλι μέσα χυμα και φλάσαρα

Σε πιστεύω :P

Απλά μου έτυχε 3 φορές για αυτό και το ξαναεπισήμανα... Για το λόγο αυτόν αγόρασα OTG και sd card.. Μπορεί κάποιες φορές να πιάνει και άλλωτε όχι... Λάθος πάντως αποκλείεται να έκανα... Όσο ήμουν σε china developer για να ξεκλειδώσω τον bootloader φόρτωσα το λογισμικό χύμα στη μνήμη του κινητού και κατά την είσοδο μετέπειτα στο TWRP δεν υπήρχε τίποτα. Αυτό συνέβη σε 2 Redmi Note 4 που έκανα τον προηγούμενο μήνα καθώς και σε ένα Redmi Pro που το έκανα σήμερα..

Τώρα σου είπα. Κάποιες φορές μπορεί να μένει και άλλωτε όχι..
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H sylvester έγραψε:

Τί να σου πω, δεν ξέρω το λόγο...
      Μπορεί να μην βλέπει απλά τον αποθηκευτικό σου χώρο... Αυτό είναι άλλο.
      Τί εννοείς να μην βλέπει τον αποθηκευτικό χώρο?? Μια χαρά τον έβλεπε γενικά εκτός από την rom... Ήταν σαν η εγκατάσταση του recovery να έκανε φορμάτ και την ίδια την εσωτερική μνήμη του κινητού
    • Ο/H sylvester έγραψε:

Ο/H takisfrag έγραψε:

Εγώ πάντως που φλάσαρα πριν τρεις ωρίτσες ένα rn4 πριν κάνω format data ή tom υπήρχε μέσα κανονικά μετά το format χάθηκε την έβαλα πάλι μέσα χυμα και φλάσαρα

Σε πιστεύω :P

Απλά μου έτυχε 3 φορές για αυτό και το ξαναεπισήμανα... Για το λόγο αυτόν αγόρασα OTG και sd card.. Μπορεί κάποιες φορές να πιάνει και άλλωτε όχι... Λάθος πάντως αποκλείεται να έκανα... Όσο ήμουν σε china developer για να ξεκλειδώσω τον bootloader φόρτωσα το λογισμικό χύμα στη μνήμη του κινητού και κατά την είσοδο μετέπειτα στο TWRP δεν υπήρχε τίποτα. Αυτό συνέβη σε 2 Redmi Note 4 που έκανα τον προηγούμενο μήνα καθώς και σε ένα Redmi Pro που το έκανα σήμερα..

Τώρα σου είπα. Κάποιες φορές μπορεί να μένει και άλλωτε όχι..

Ναι βρε δεν λέει κανείς ότι κάνεις λάθος ,και εγώ όταν έσβησε και την ξανά έβαλα μέσα χυμα ενώ ήμουν σε twrp δεν την έβλεπε και έκανα reboot to recoveri και την είδε !!

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H sylvester έγραψε:

Μια χαρά τον έβλεπε
      Εγώ θα σου πω οτι υπο φυσιολογικές συνθήκες δεν γίνεται να βάλεις την ρομ μέσα και να στην σβήσει αν δεν το κάνεις εσύ....
      Από κει και πέρα μπορείς να έχεις την δική σου άποψη...
      Ας μην κουράζουμε και τους υπόλοιπους.... Ας το αφήσουμε΄...