Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά.
- Οδηγός
- ROM
- RedMi Note 4
- MIUI V8
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Εχτές έστησα Redmi Note 4 και είχα ακριβώς το ίδιο θέμα, με τον τρόπο που σου είπα παραπάνω λύθηκε...
-
Ο/H maddoggr έγραψε:
σε πιστεύω δεν είναι εκεί το θέμα, έχω σβήσει ότι συσκευές και οδηγούς υπήρχαν μέσα στα windows και πέρασα αυτό που είπες παραπάνω το θέμα είναι ότι δεν το βλέπει με τίποτα και όπως είπα η πλάκα είναι ότι πριν 2 εβδομάδες έκανα ακριβώς την ίδια διαδικασία χωρίς πρόβλημα..
Μια επιλογή (αντι του ξηλώματος drivers) είναι και η επαναφορά σε Restore Point -
Αν πας στο επιλογές για προγραμματιστές στο κινητό έχει και το "Ανακάλεσε τις άδειες USB debugging", στην ουσία καταργείς την ασφαλή σύνδεση.
Και δοκίμασε μετά πάλι με adb devices να συνδεθείς εκ νέου με τον υπολογιστή... -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H maddoggr έγραψε:
σε πιστεύω δεν είναι εκεί το θέμα, έχω σβήσει ότι συσκευές και οδηγούς υπήρχαν μέσα στα windows και πέρασα αυτό που είπες παραπάνω το θέμα είναι ότι δεν το βλέπει με τίποτα και όπως είπα η πλάκα είναι ότι πριν 2 εβδομάδες έκανα ακριβώς την ίδια διαδικασία χωρίς πρόβλημα..
Μια επιλογή (αντι του ξηλώματος drivers) είναι και η επαναφορά σε Restore Point
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αν πας στο επιλογές για προγραμματιστές στο κινητό έχει και το "Ανακάλεσε τις άδειες USB debugging", στην ουσία καταργείς την ασφαλή σύνδεση.
Και δοκίμασε μετά πάλι με adb devices να συνδεθείς εκ νέου με τον υπολογιστή...
-
Άρα υποθέτω ότι στο χθεσινό pc δεν είχε γίνει το update ακόμα
-
ΈΛΕΟΣ!!!! τελικά όντως κάποιο update στα 10 φταίει..... το δοκίμασα στο virtual και το έβλεπε αλλά από εκεί δεν μπορούσα να περάσω το twrp, ευτυχώς είχα μια παλιά εγκατάσταση από τα 10 σε ένα δίσκο και ανταλλακτικά και έκατσα και έφτιαξα άλλο μηχάνημα στα γρήγορα
-
@maddoggr άλλο μηχάνημα ??
Πληροφοριακά μόνο πάνω σε αυτό ...
Ο/H maddoggr έγραψε:
το δοκίμασα στο virtual και το έβλεπε αλλά από εκεί δεν μπορούσα να περάσω το twrp,
-
Ο/H Bodai έγραψε:
@maddoggr άλλο μηχάνημα ??
Πληροφοριακά μόνο πάνω σε αυτό ...
Ο/H maddoggr έγραψε:
το δοκίμασα στο virtual και το έβλεπε αλλά από εκεί δεν μπορούσα να περάσω το twrp,
-
Ο/H maddoggr έγραψε:
απλά μετά από 2 ώρες προσπάθεια να το κάνω να δουλέψει στα 10αρια δεν είχα διάθεση να ψάξω το γιατί....
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H maddoggr έγραψε:
απλά μετά από 2 ώρες προσπάθεια να το κάνω να δουλέψει στα 10αρια δεν είχα διάθεση να ψάξω το γιατί....
όταν έχω χρόνο θα κάτσω να κάνω μια σύγκριση την εγκατάσταση των 10αριών που δεν είναι ενημερωμένα με την άλλη μήπως βγάλω άκρη.
τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη για την βοήθειά τους -
@maddoggr μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι τα 10άρια σου πήραν τα κάτωθι updates τις τελευταίες μέρες?
Το screenshot παρείχε ενας άλλος φίλος και τωρα προσπαθώ να την διασταυρώσω ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα