Με το που μπαίνω στο twrp αμέσως τσεκάρω στο install και δεν υπάρχει τίποτα. Όλα αυτά τα λέω χωρίς να έχω κάνει τα wipes
Αυτό που έκανα τώρα είναι να ξαναφλασάρω την china developper με sp flash tools και από εκεί το recovery να επιλέξω το recovery του Mic για να φλασαριστεί με αυτό. Αλλά και πάλι τίποτα.
Ρίχνεις την rom μέσα στο κινητό χύμα σωστά ; Μετά κάνεις την εγκατάσταση του TWRP δίνεις τις εντολές fastboot boot recovery.img μπαίνει στο recovery κάνεις όλα τα wipes σωστά,και μετά δεν βγαίνεις πας πίσω πίσω και κάνεις το install της rom δεν μπορεί να χάνεται !
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατεβάζεις δηλαδή την rom συνδέεις το κινητό την ρίχνεις μέσα χυμα και μετά δεν την βλέπει;
Κάνεις τα wipes dalvik art cashe data cashe πας πίσω πίσω στο install και κάτω κάτω δεν έχει το αρχείο της rom δεν μπορεί κάτι δεν κάνεις σωστά
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Bάζω την ρομ χύμα μέσα στο κινητό
Κάνω εγκατάσταση το recovery και κατά την πρώτη είσοδο στο twrp πατάω να δω το storage του κινητού πρωτού κάνω τα wipes και η ρομ δεν υπάρχει πουθενά. Θεωρητικά δεν θα έπρεπε να δω την ρομ??? Αν κάνω τα wipes και δεν δει τη ρομ μετά το κινητό θα πάθει bootloop ες αεί και επειδή δεν προορίζεται για μένα φοβάμαι μη πάθει τίποτα παραπάνω και ψάχνομαι μέχρι μεθαύριο...