Μόλις φλάσαρα μεσα SP tools την τελευταία china dev, αλλα συνεχίζει να μην αναγνωριζει της sim και να βγαζει το μηνυμα Invalid device ID.
Καμια ιδέα?
Να δοκιμάσω με μια stable?
Nα δοκιμάσω με προηγούμενη?
Edit:
Έχω περάσει την τελευταία china dev δυο τρεις φορές, αλλά κανένα αποτέλεσμα...
Πέρασε την Ελληνική stable αλλά κάνε Format Data μέσα από TWRP Recovery. Ολα από την αρχή. Και βάλε τη ROM σε μία micro SD κάρτα. Δεν την βλέπει αλλιώς. Ή μέσω καλωδίου OTG με USB stick
SOS για κάθε ένα που θέλει να κάνει οτιδήποτε με τις rom.
Πριν από οτιδήποτε, κάντε backup τα αρχεία mpob_001 και mp6u_000 με root explorer: root/nvdata/md/nvram/nvd_imei/mpob_001,mp6u_000
Αν χρειαστούν ξαναπεράστε τα με τον ίδιο τρόπο. Περιέχουν τα στοιχεία με τα imei.
SOS για κάθε ένα που θέλει να κάνει οτιδήποτε με τις rom.
Πριν από οτιδήποτε, κάντε backup τα αρχεία mpob_001 και mp6u_000 με root explorer: root/nvdata/md/nvram/nvd_imei/mpob_001,mp6u_000
Αν χρειαστούν ξαναπεράστε τα με τον ίδιο τρόπο. Περιέχουν τα στοιχεία με τα imei.
Υπάρχει και ένα άλλο προγραμματάκι, το EFS_Backup_restore_AromaV2, για να κάνεις backup το efs partition που περιέχει τα imei μέσω twrp, αλλά εμένα δεν μου δούλεψε...
Μήπως γράφει η εφαρμογή ότι είναι μόνο για Qualcomm?
Έχεις δίκιο...
Ψάχνοντας βρήκα αυτό...
MTK Nvram Tool (Backup & Restore)
Hello there, I'm introducing a new tool for MTK(Mediatek) Based phones to those who are messing with invalid IMEI & WIFI MAC error. Mtk Nvram Tool is a Aroma Installer based script. Can only run through custom recovery. This tool can backup your current nvram(IMEI+WIFI MAC) folder from data partition to external sdcard & can restore it in any ROM. This is useful when wiping data partition. I hope you enjoy. *Note: This is a backup & restore tool. To fix Invalid IMEI & WIFI MAC backup required so do a backup first external sdcard required Features Based on Aroma Installer 2.56 Aroma installer Sense theme Simple UI
HOW TO: Download MTK Nvram Tool
Copy downloaded zip into Sdcard
Reboot into recovery
Choose install zip from Sdcard
Select MTK Nvram Tool Done Download
Καλησπερα παιδια. Εκτος οτι ακομα δεν εχετε βαλει στο πρωτο post οτι πρεπει να κανουμε Format Data για να μην βγαζει errors το TWRP δεν λετε και αν χρειαζεται και Factory reset πριν η μετα ενα αυτο και το αλλο, εφοσον ειναι αδυνατον να αναγνωρισει ο υπολογιστης την εσωτερικη μνημη πως στο ανεμο θα κανουν Install την Rom? Δοκιμασα απο το Mi Note Pro μου με USB OTG και μεσα στο TWRP δεν αναγνωριζει το USB στο συστημα ομως το βλεπει κανονικα το USB
Εκτος οτι ακομα δεν εχετε βαλει στο πρωτο post οτι πρεπει να κανουμε Format Data για να μην βγαζει errors το TWRP δεν λετε και αν χρειαζεται και Factory reset πριν η μετα
Έτσι μπράβο.... μάλωσέ τους... @demakhs και στο είπα δεν έκανες καλά τον οδηγό...
Την άλλη φορά θα βάλω τον @takisfrag σε συνεργασία με @Thracia και .......πυροτέχνημα...