Έπειτα από πολλές προσπάθειες και ψάξιμο κατάφερα να κάνω λειτουργική τη συσκευή χρησιμοποιώντας το "maui META".
Πλέον η συσκευή δουλεύει κανονικά.
Το μόνο που έχει μείνει είναι ότι στα δίκτυα WIFI βγάζει μαζί με αυτά που βρίσκει και ένα NVRAM warning error.
Είμαι στο ψάξιμο για να λύσω και αυτό...
Έπειτα από πολλές προσπάθειες και ψάξιμο κατάφερα να κάνω λειτουργική τη συσκευή χρησιμοποιώντας το "maui META".
Πλέον η συσκευή δουλεύει κανονικά.
Το μόνο που έχει μείνει είναι ότι στα δίκτυα WIFI βγάζει μαζί με αυτά που βρίσκει και ένα NVRAM warning error.
Είμαι στο ψάξιμο για να λύσω και αυτό...
Θα μας πεις τι ακριβώς έκανες να το προσπαθήσουμε και εμείς οι κακομοιμοι
Aκολούθησα αυτή τη διαδικασία για τα IMEΙ.Τα βήματα στις φωτογραφίες.
Βασικό να έχει μπει στη συσκευή official ROM με sp tools.
Το πρόγραμμα "maui META" θα το ανεβάσω στο Dropbox και θα βαλω το link.
Έχω μείνει ακόμα με το Nvram warning, χωρίς να προκαλεί κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία, και αποτι βλέπω η Mac address της συσκευής είναι λάθος.
Παιδες πήγα να εγκαταστησω την ρομ και όταν την πέρασα στον εσωτερικό χώρο το zip, οταν μπαίνω όμως σε recovery δεν μπου δείχνει καθόλου αρχεία στον εσωτερικό χώρο (το οποίο είναι ο φάκελος sdcard). Τι κάνω τώρα SD card δεν έχω να βάλω για να δοκιμασω. Ευχαριστω εκ των προτέρων.
@Konstantinos papakostas, TWRP > WIPE > FORMAT DATA > YES > BACK > BACK > REBOOT > RECOVERY > SWIPE TO ALLOW MODIFICATION > αντιγραφή ξανά την ρομ στον εσωτερικό χώρο > INSTALL > επιλέγεις την ρομ > SWIPE TO FLASH > REBOOT TO SYSTEM > αν ρωτήσει για εγκατάσταση super su του λες όχι
Ναι αλλά αν κάνω wipe προφανώς θα τα σβήσει όλα δηλαδή μετά δεν θα μπορώ να μπω στο android για να περάσω την ρομ. Αυτή την στιγμή δηλαδή όταν κάνω mount (όταν το έχω στο recovery) κ όταν πάω να την περάσω από τον υπολογιστή δεν γίνεται. Το βλέπει αλλά δεν δείχνει εσωτερικό χώρο.
Δεν έχεις επιλογές, ή κάνεις αυτά που σου έγραψα ακριβώς με τα βήματα που σου έγραψα (δεν έχω γράψει πουθενά mount ή advance wipe ή να μπεις σε android-rom)...ή θα ταλαιπωρείσαι άδικα για ώρες ίσως και μέρες
Το καταλαβα τι εννοεις και δεν ειναι πρωτη φορα που αλλαζω ρομ σε κινητο απλα λες "αντιγραφη ξανα την ρομ στον εσωτερικο χωρο", αυτο πως το κανω μεσα απο το recovery αν δεν κανω mount.
Το καταλαβα τι εννοεις και δεν ειναι πρωτη φορα που αλλαζω ρομ σε κινητο απλα λες "αντιγραφη ξανα την ρομ στον εσωτερικο χωρο", αυτο πως το κανω μεσα απο το recovery αν δεν κανω mount.
Όπως είσαι στο twrp συνδεσε το τηλέφωνο με το pc και αντέγραψε την δεν χρειάζεται κανένα mount
You may think you can fly - but you better not try