Πω πω παιδεμα !
συνδεση στο play store με δικο μου gmail
εγκατασταση play services info
ενημερωση υπηρεσιες google play
διαγραφη play services info
διαγραφη gmail
ετοιμο
να ρωτησω ........ αν διαγραψω το mi account που χρησιμοποιησα για να ξεκλειδωσω τον bootloader υπαρχει προβλημα ? εχει αποθηκευτει μεσα στο τηλεφωνο ? θα μπορει αλλος χρηστης να βαλει δικο του ?
γιατι το τηλεφωνο θα το δωσω
ευχαριστω
να ρωτησω ........ αν διαγραψω το mi account που χρησιμοποιησα για να ξεκλειδωσω τον bootloader υπαρχει προβλημα ? εχει αποθηκευτει μεσα στο τηλεφωνο ? θα μπορει αλλος χρηστης να βαλει δικο του ?
γιατι το τηλεφωνο θα το δωσω
Αφου θα το δώσεις να τον βγάλεις το mi account σου και στην ερώτηση να επιλέξεις πλήρη διαγραφή..
Εδω και 2 βδομαδες εχω το Redmi Note 4 64gb και θελω να περασω την Ελληνικη stable Rom! Διαβαζοντας εδω ειδα πως υπαρχει πιθανοτητα να ειναι στο κινητο unofficial Rom περασμενη.... Μην το γνωριζοντας αυτο εκανα την διαδικασια ξεκλειδωματος του bootloader και εγινε κανονικα το επιβεβαιωσα και με τον οδηγο που υπαρχει στο φορουμ! Στην συνεχεια περασα κανονικοτατα τον TWRP. Εβαλα screenshots να δειτε ποια εκδοση εχω και τι διαδικασια χρειαζεται απο εδω και περα για να μην κανω καμια χοντρη πατατα.... Το φορουμ ειναι ολα τα λεφτα!! Αν δεν υπηρχε θα ειχα brikarei το κινητο σιγουρα...
Καλησπέρα στη κοινότητα. Καταρχήν είμαι καινούριος στο φόρουμ. Είμαι κάτοχος εδώ και μία εβδομάδα του LeEco Le Max 2 και επειδή ήθελα κινητό για τη γυναίκα της παρήγγειλα το Redmi Note 4 το οποίο θα μου έρθει αύριο στα χέρια μου. Έχοντας μια μικρή εμπειρία από τις διαδικασίες φλασαρίσματος μπορείτε να με ενημερώσετε, επειδή δεν το έχω ψάξει διεξοδικά το θέμα, ποιά rom με ελληνικά να βάλω;
Θα ήθελα μια ρομ που να έχει βελτιώσει τη κάμερα και να είναι λιγότερο ενεργοβορα. Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση! Το LeEco δε το σπρωχνω με τίποτα!! Φιλικά πάντα...