Μόλις έβαλα την 6.11.24 xtrv πάνω απτην αντίστοιχη 11.10 που δούλευα πριν και σφάλμα ανάγνωσης sim.
Στην έκδοση modem βγάζει άγνωστο, Imei έχει κανονικά και WiFi λειτουργεί...
Συγγνώμη για την αναφορά της προηγούμενης rom εννοούσα την 11.17.
Ξαναπέρασα την προηγούμενη όλα δουλεύουν.
Αν κάνω factory reset και data κτλ θα πρέπει να περάσω τα παααντα απτην αρχή πάλι... Άλλη λύση?
υπάρχει το mi account που επαναφέρει τα μισά (ρυθμίσεις κλπ) και το titanium backup που επαναφέρει τα αλλα μισα (εφαρμογές κλπ), μετά από μια καθαρή εγκατάσταση....
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
υπάρχει το mi account που επαναφέρει τα μισά (ρυθμίσεις κλπ) και το titanium backup που επαναφέρει τα αλλα μισα (εφαρμογές κλπ), μετά από μια καθαρή εγκατάσταση....
Άρα δεν το γλιτωνουμε...
Γιατί βγαίνουν τέτοια σφάλματα δεν μπορώ να το καταλάβω.
Έχω ενα Samsung S3 με rom απο xda που την αναβαθμιζω συχνα πυκνα και δεν έχω τέτοια θέματα...
Συγγνώμη για την αναφορά της προηγούμενης rom εννοούσα την 11.17.
Ξαναπέρασα την προηγούμενη όλα δουλεύουν.
Αν κάνω factory reset και data κτλ θα πρέπει να περάσω τα παααντα απτην αρχή πάλι... Άλλη λύση?
Βάζοντας την 6.11.24 "έχασα" τη sim.
Στα καπάκια φλασαρα την προηγούμενη (αυτή που είχα μέχρι πριν δηλαδή) και όλα λειτουργούν πάλι.
Με wipe dalvik and cache κάθε φορά, όχι από back up...
Βάζοντας την 6.11.24 "έχασα" τη sim.
Στα καπάκια φλασαρα την προηγούμενη (αυτή που είχα μέχρι πριν δηλαδή) και όλα λειτουργούν πάλι.
Με wipe dalvik and cache κάθε φορά, όχι από back up...
Μείνε σε αυτή αφού είναι οκ και δοκίμασε με επόμενο update που θα βγει της xtrv μήπως δεν θα έχεις εκεί το ίδιο πρόβλημα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk