Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά.

• Οδηγός
    • ROM
    • RedMi Note 4
    • MIUI V8
    • παιδια καλησπερα (η καλημερα)
      δε ξερω μαλλον εκανα καποια μ#@$%κια με τους drivers και το κινητο εχει πελαγωσει
      περασα twrp πηγα να κανω wipe και δε μπορουσα, υπηρχαν καποια ερορς
      δε βρησκει τη ρομ μεσα το κινητο, δε μπουταρει η συσκευη (κολλαει στο mi) και δε το διαβαζει το adb

υπαρχει καποιος παρακαλω πολυ που να μπορει να βοηθησει απο αθηνα?
    • Καλημέρα δοκίμασε να δεις εάν μπαίνει twrp με volume+ και power εάν μπει κάνεις format data εάν σου ζητήσει κωδικό βάζεις yes έπειτα πίσω πίσω reboot to recovery θεωρητικά πρέπει να βλέπει την συσκευή οπότε ξανά βάζεις την rom μέσα (ή rom σβήνει μετά το Format) και πας instal και την φλασάρεις.

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • και εγώ πέρασα τις τελευταίες dev αλλά και stable και έχω πρόβλημα στην sim ποια έκδοση εσάς δουλεύει κανονικά να την βάλω. Ευχαριστώ
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Panos Vgs έγραψε:

περασα twrp
      Όπως στα λέει ο Τάκης..
      Αν δεν έχει μείνει το twrp , μπες κ ξανα φλάσαρε σε fastboot mode.

• παιδια καλημερα

ευχαριστω για τις απαντησεις σας...επειδη εψαχνα και φαινοταν πολυ χαλια το πραγμα, περασα fastboot global ρομ, ευτυχως απροβληματιστα...

το κινητο ειναι φιλου που μαλλον θα επιστρεψει κινα, οποτε δεν ασχολουμαι αλλο...μπορειτε να μου πειτε τι πιστευεται οτι πηγε τοσο στραβα?
      ουτε απο adb να μη το διαβαζει?

οκ με αυτη τη συσκευη δε θα ασχοληθω αλλο, οπως ειπα θα τη στειλω πισω, αλλα περιμενω αλλα 2 κινητα για μενα, δεν θελω να εχω παλι τα ιδια...
    • Κοίτα όταν κάνεις instal τo twrp κοιτάς εάν βγάλει σφάλματα ή κόκκινα τότε πας πίσω πίσω και κάνεις format data και τα υπόλοιπα που είπαμε και όλα οκ !!

• δεν εβγαλε κατι απο σφαλμα, στο cmd τουλαχιστον οταν περασα twrp
      απλα μετα μεσα φαινονταν ολα να πανε στραβα και να μη δουλευει τιποτα (η συσκευη δεν εβλεπε ουτε τον εσωτερικο της χωρο ουτε usb otg και μαλλον δε θα εβλεπε ουτε sd μνημη αν την εβαζα)
      επισης στο σημειο που το αφησα δε θα μπορουσα να περασω και twrp μιας και δεν εβλεπε το κινητο στο abd οποτε με το command line δε θα μπορουσα να κανω και πολλα πραγματα...καμμια ιδεα γιατι μπορει να εγινε ολο αυτο το μπερδεμα?

επισης σε περιπτωση που εχω type c θυρα υπαρχει περιπτωση να εχω και αλλα προβληηματα?
    • Διαφήμιση
    • Τότε είναι θέμα drivers αλλά επιμένω ότι αφού το έβλεπε πριν και μέσο adb πέρασες το twrp και δεν το έβλεπε μετά τότε είναι από σφάλμα ,για μένα βέβαια βγαλει δεν βγάλει κάνε αυτό που σου είπα να είσαι σίγουρος !!

• πολύ lag εχει η συσκευή, τουλάχιστον με τα 2GB έκδοση. Βαριά πολύ η ROM MIUI γενικά, αφήνει 300-500MB μόνο ελεύερο. Όποτε βγαίνω απο πρόγραμμα όλο just a second λεει.

Με άλλες συσκευές της Xiaomi με 2GB δεν είχα αυτό το θέμα, πήγαινε ρολόι.
    • Ο/H netblaster έγραψε:

Βάζοντας την 6.11.24 "έχασα" τη sim.
      Στα καπάκια φλασαρα την προηγούμενη (αυτή που είχα μέχρι πριν δηλαδή) και όλα λειτουργούν πάλι.
      Με wipe dalvik and cache κάθε φορά, όχι από back up...
      Το ίδιο έκανε και σε μένα... και επέστρεψα στα αυγά μου 6.11.17
      Μηχανήματα του διαβόλου ;)
    • Μετά από εγκατάσταση αρκετών ROM από εδώ κατέληξα στην παλιά GTV 6.10.13 που δουλεύει λίγο καλήτερα απότις άλλες (Οι άλλες συνέχεια μηνύματα λάθους, ή δεν δούλευε η sim) δύο προβληματάκια μένουν, αν έχετε λύση. Πετάει που και που μήνυμα λάθους για Play Store και δεν λειτουργή το κλείσιμο με την έξυπνη θήκη (στις άλλες λειτουργούσε). Έχετε βρει κάποια λύση. Ευχαριστώ πολύ (Note 4 της γυναίκας)

• Διαφήμιση