εχω θεμα.δε μπορω να περασω μεσω flashtools την οποια ρομ προκειμενου να βαλω μετα την ελληνικη.πιστευω ειναι θεμα drivers τους οποιους δεν καταφερνω να περασω σε win7 32bit.καμια βοηθεια?
αν σου έβγαλε αυτόματη αναβάθμιση έχεις ακόμα official rom, οπότε για να πας σε ελληνική πρέπει να βάλεις TWRP και μετά την Ελληνική Ρομ με αυτόν τον οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά.
Λοιπόν το πάλεψα το ΣΚ και τελικά έφτασα στο σημείο που κάνεις fastboot το κινητό με την εντολή adb reboot bootloader για να του περάσω το recovery. Το κινητό μπαίνει σε fastboot mode αλλά μετά από μερικά δευτερόλεπτα βγαίνει και κάνει start.
Το ίδιο συμβαίνει και όταν το βάζω σε fastboot χειροκίνητα.
=============== Δεκ 5th 2016, 11:21pm ===============
Τελικά ήταν θέμα usb του υπολογιστή μου, προχωράω και θα σας ενημερώσω...
=============== Δεκ 6th 2016, 12:18am ===============
Φόρτωσα το recovery.img μου έβγαλε μήνυμα στο cmd ότι είναι ΟΚΑΥ αλλά όταν μπαίνω στο recovery mode δε μου εμφανίζει κάποιο μενού, εμφανίζει μόνο το εικονίδιο με το κινητό και το jack στο κάτω μέρος.
Υποθέτω ότι είναι κλειδωμένο το bootloader. Το παλικάρι που μου το πούλησε είπε ότι το είχε ξεκλειδώσει αλλά επειδή δέχθηκα την αναβάθμιση που μου έβγαλε αυτόματα μάλλον το κλείδωσα πάλι.
Καλημερα παιδια και χρονια πολλα στους Νικολες .
Εχθες πηρα στα χερια μου το νεο μου τηλεφωνο .
Με το που το ανοιξα και το εβαλα για φορτιση , εψαξα και μου εβγαλε αναβαθμιση την οποια και εκανε .
Απο τα λιγα που καταλαβαινω αυτη ειναι η Global Stable .
Τωρα για να ξακλειδωσω Bootloader (εχω κανει αιτηση και εχω το οκ ) πρεπει να βαλω την κινεζικη ή μπορω και με αυτην ?