Τότε κάνε ξανά φλας την τελευταία official developer να βρει πάλι το imei της συσκευής .
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όποιος βρει το λογο για τον οποίο άλλα αναγνωρίζουν και άλλα όχι τις sim αναλόγως τη rom...Θα του κάνουμε εικόνισμα!
Πραγματικά όμως...
Έχω γίνει expert στο να "γράφω" τα imei της συσκευής με το metaMAUI.
Πάντως, ακόμα και με fastboot εγκατάστασης της τελευταίας official china dev (6.12.1), τα imei στη δική μου συσκευή δεν επανήλθαν (για άλλη μια φορά).
Ο μόνος τρόπος είναι να ακολουθήσω διαφορετικές επιλογές στο SP Tools για να επέμβω στα imei (επιλογή Format + Download (όχι μόνο Download) και τσεκαρισμένο το preloader).
Επειδή είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και το ελυσα το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όσο είχα έκδοση baseband που τελείωνε σε p50 δεν είχα sim παρά μόνο με stable roms μόλις άλλαξε και έγινε p58 όλα δουλεύουνε ρολόι,δεν ξέρω μπορεί να ειναι και τυχαίο αλλά αυτό έχω να παρατήρησω σαν οπτική διάφορα συγκρίνοντας τις roms
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επειδή είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και το ελυσα το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όσο είχα έκδοση baseband που τελείωνε σε p50 δεν είχα sim παρά μόνο με stable roms μόλις άλλαξε και έγινε p58 όλα δουλεύουνε ρολόι,δεν ξέρω μπορεί να ειναι και τυχαίο αλλά αυτό έχω να παρατήρησω σαν οπτική διάφορα συγκρίνοντας τις roms
Αυτό (p58) το έκανες εσύ ή εγινε αφού πέρασες κάποια rom
Πάντως, ακόμα και με fastboot εγκατάστασης της τελευταίας official china dev (6.12.1), τα imei στη δική μου συσκευή δεν επανήλθαν (για άλλη μια φορά).
Ο μόνος τρόπος είναι να ακολουθήσω διαφορετικές επιλογές στο SP Tools για να επέμβω στα imei (επιλογή Format + Download (όχι μόνο Download) και τσεκαρισμένο το preloader).
Έχεις βρει τρόπο να περνάς imei ενώ αρχικά δεν σου αναγνωρίζει τις sim?
Λοιπόν θα σας πω τι έκανα εγώ και επανήλθε καταρχήν είχα ελληνική stable.Περασα china developer με το spflash tool αλλά αντί για download επέλεξα firmware update επίσης επειδή ξεκινώντας το φλασαρισμα μου πέταγε error και σταμάτησε ή διαδικασια αλλαξα το αρχείο cust.img της china devrom με αυτό από την global stable.Μετα πέρασα κανονικά china dev αλλά κλείδωσε το τηλεφωνο και έκανα ξανά διαδικασίες για ξεκλειδωμα bootloader και στη συνέχεια ακολούθησαν τον οδηγό του forum για εγκατάσταση πρώτη φορά ελληνική rom.Κανονικα εάν πάνε όλα καλά θα έχετε κανονικά sim.
Αυτό (p58) το έκανες εσύ ή εγινε αφού πέρασες κάποια rom
=============== Δεκ 7th 2016, 6:32pm ===============
Έχεις βρει τρόπο να περνάς imei ενώ αρχικά δεν σου αναγνωρίζει τις sim?
Ναι, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα metaMaui.
Έχω ανεβάσει το link κάπου σε αυτό το thread (σελίδα 37 νομίζω).
Και μάλιστα δεν χρειάζεται ούτε rootαρισμα.
Έχω ανεβάσει το link κάπου σε αυτό το thread (σελίδα 37 νομίζω).Και μάλιστα δεν χρειάζεται ούτε rootαρισμα.
To θέμα με το Nvram warning το έλυσες?
Και αυτό ναι.
Υπάρχει ένα apk (αναζήτηση στο google, nvram warning fix apk).
Έχοντας φτιάξει τα imei, κανείς unlock, περνάς Twrp, περνάς τη rom που θέλεις (με βασική προϋπόθεση να κάνεις και rootαρισμα αν δεν έχει ήδη η rom), ανοίγεις τη συσκευή σεταρεις χωρίς να συνδεθείς σε wifi η data, εγκαθιστάς την εφαρμογή, την τρέχεις, reboot και bingo...