Παιδια εχω κανει ολα τα βηματα κανονικα για να περασω την ελληνικη ρομ,εχει ανοιξει η συσκευη με το λογοτυπο MI και οι τελιτσες κατω στο adroid φορτωνουν,παρ'ολα αυτα δεν εχει κανει ακομα εγκατασταση και εχουν περασει 35 λεπτα περιπου ,να ανησυχω?
Παιδια εχω κανει ολα τα βηματα κανονικα για να περασω την ελληνικη ρομ,εχει ανοιξει η συσκευη με το λογοτυπο MI και οι τελιτσες κατω στο adroid φορτωνουν,παρ'ολα αυτα δεν εχει κανει ακομα εγκατασταση και εχουν περασει 35 λεπτα περιπου ,να ανησυχω?
Μπες σε fastboot και δες τον bootloader,μπορεί να κλείδωσε
You may think you can fly - but you better not try
το εκανα παλι install αλλα τα ιδια παλι,μενει στην μαυρη οθονη με το adroid και τις τελιτσες.κατα το intall εβγαλε κατι κοκκινα στις 2 πρωτες σειρεσ νομιζω,αλλα δεν προλαβα να δω κατι και στην συνεχεια ολα καλα,χωρις κανενα σφαλμα,εγραψε done....
το εκανα παλι install αλλα τα ιδια παλι,μενει στην μαυρη οθονη με το adroid και τις τελιτσες.κατα το intall εβγαλε κατι κοκκινα στις 2 πρωτες σειρεσ νομιζω,αλλα δεν προλαβα να δω κατι και στην συνεχεια ολα καλα,χωρις κανενα σφαλμα,εγραψε done....
Το έχουμε ξαναδεί δυστυχώς το έργο, όταν γίνεται format παρουσιάζεται πολλές φορές αυτό το πρόβλημα (υπάρχουν τουλάχιστον 3 περιπτώσεις εδώ μέσα μαζί με του φίλου). Είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι φταίει είτε το recovery, είτε το format αυτό καθαυτό διότι μαζί με data σβήνει και internal storage και στο πρώτο boot κάτι δεν κάθεται σωστά στο σύστημα και δεν μπορεί να ξεκινήσει.
παιδια τελικα μετα το factory reset που εκανα ανοιξε και προχωρησε .μολις τωρα ανοιξε με την ελληνικη ρομ κανονικα..εκανα το factory reset που ειπε ο θανασης και τωρα ολα κομπλε!σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια και τις συμβουλες σας:-)