Ελυσα τελικα το προβλημα μεσω αλλου οδηγου αλλα για καποιο λογο στο install δεν με αφηνει να επιλεξω starage σωστα.Με βαζει στην sd ενω εγω θελω εσωτερκο αποθηκευτικο χωρο.Και δεν εχω καν sd...
Αν δεν έχεις κάνει format data είναι λογικό να μην μπορεί να δει τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου σου.
Σου βγαζει φακέλους στην sd που λες?
Παιδια εχω προβλημα,εκανα ολα τα βηματα μεχρι το swipe to wipe αλλα βγαζει wippe completed και απο κατω failed και ακολουθουν διαφορα commands.Επισης ενω εχω βαλει την ρομ στον εσωτερικο χωρο αποθηκευσης δεν την βρισκει στο install.Τι να κανω?Εβαλα την τελευταια μη beta rom
Θα μπεις TWRP, θα κάνεις format data και αμέσως Reboot recovery. Μετά θα κάνεις wipe data και ΞΑΝΑ reboot recovery. Μετά θα κάνεις wipe data, cache και dalvik-cache. Τώρα σίγουρα το /data θα σου είναι mounted οπότε προχωράς σε εγκατάσταση της ROM. Κατά 99.9% δεν θα σου βγάλει errors και θα ανοίξει μια χαρά.
@exaras2002 Έχεις τις εφαρμογές root explorer, flash player, CM Transfer, Miui Hellas, Number fixer και SmartHome ? Αν όχι, ούτε εσύ έχεις κάνει σωστή εγκατάσταση και πρέπει και εσύ να ξαναμπείς TWRP να κάνεις τα παραπάνω που γράφω για τον MasterminD.
Προς άπαντες: Προσοχή με το format data διαγράφεται ΚΑΙ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος, άρα αν έχετε βάλει εκεί το zip της ROM, το κλαίτε. Θα πρέπει να τοποθετηθεί σε USB OTG ή εξωτερική SD Card. Επίσης παίζει αν δεν έχετε ούτε εξωτερική κάρτα μνήμης, ούτε OTG, μετά το 2ο reboot σε recovery που θα είναι ok το /data άρα και το /data/media/0 δηλαδή ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής, να συνδέσετε το τηλέφωνο στο PC και να περάσετε τότε το zip στο internal memory και να συνεχίσετε με την εγκατάσταση.
Αν δεν έχεις κάνει format data είναι λογικό να μην μπορεί να δει τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου σου.
Σου βγαζει φακέλους στην sd που λες?
Εκανα format data,απλα τωρα επιλεγω internal storage και ακομα δειχνει sd card και δεν μπαινει στον εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο.Εχει φακελο twrp
@MasterminD
Up a level ....
Και μετά θα διαλέξεις την εξωτερική sd για να φλασαρεις τη ρομ .
Mια χαρά είσαι τώρα , ο φάκελος twrp πρέπει να είναι μόνο στην εσωτερική μνήμη μετά το format data .
Τώρα πρέπει να έχεις τη ρομ σε μία sd για να την φλασαρεις
Αν βλέπεις φάκελο TWRP με κεφαλαία σημαίνει ότι είσαι στον εσωτερικό χώρο..
Μετά το format data έσβησες ότι είχες μέσα και τώρα πρέπει να ξανα περάσεις την ρομ.
Σύνδεσε το κινητο στον υπολογιστή και αν δεν το βλέπει μπες mount και κάνε disable mtp και μετα enable.
Λογικά θα το δει..
Αν δεν.. μπες στην διαχείριση συσκευών και πες μου πως το βλέπει.
Παιδια εχω προβλημα,εκανα ολα τα βηματα μεχρι το swipe to wipe αλλα βγαζει wippe completed και απο κατω failed και ακολουθουν διαφορα commands.Επισης ενω εχω βαλει την ρομ στον εσωτερικο χωρο αποθηκευσης δεν την βρισκει στο install.Τι να κανω?Εβαλα την τελευταια μη beta rom
Θα μπεις TWRP, θα κάνεις format data και αμέσως Reboot recovery. Μετά θα κάνεις wipe data και ΞΑΝΑ reboot recovery. Μετά θα κάνεις wipe data, cache και dalvik-cache. Τώρα σίγουρα το /data θα σου είναι mounted οπότε προχωράς σε εγκατάσταση της ROM. Κατά 99.9% δεν θα σου βγάλει errors και θα ανοίξει μια χαρά.
@exaras2002 Έχεις τις εφαρμογές root explorer, flash player, CM Transfer, Miui Hellas, Number fixer και SmartHome ? Αν όχι, ούτε εσύ έχεις κάνει σωστή εγκατάσταση και πρέπει και εσύ να ξαναμπείς TWRP να κάνεις τα παραπάνω που γράφω για τον MasterminD.
Xiaomi gr αντι mihellas,mi home αντί smart home όλες τις άλλες που ανέφερες τις έχει
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ευχαριστω παρα πολυ παιδια επιτελους ελληνικα στο κινητο μου!! μια ερωτηση θελω... ενημερωσεις θα ερχονται στο κινητο μου η πρεπει να παρακολουθω το site σας και να τις περναω μονος μου?? ευχαριστω πολυ!!
ευχαριστω παρα πολυ παιδια επιτελους ελληνικα στο κινητο μου!! μια ερωτηση θελω... ενημερωσεις θα ερχονται στο κινητο μου η πρεπει να παρακολουθω το site σας και να τις περναω μονος μου?? ευχαριστω πολυ!!
Για την ελληνική θέλει παρακολούθηση, είναι custom rom.
Καλημέρα, εκανα όλα τα παραπάνω (ξεκλείδωτος bootloader) και με πετάει έξω με μήνυμα error md5 not found.