Χτύπα το android version 8 με 10 φορές να σου ανοίξει σε advanced settings το developer options.
Δεύτερον φοράς stable έκδοση, δοκίμασε να ξεκλειδώσεις έτσι αλλά πιθανότατα θα χρειαστεί να περάσεις developer rom. Ναι μπορείς να περάσεις από stable σε dev. rom και με κλειδωμένο Bootloader.
Χτύπα το android version 8 με 10 φορές να σου ανοίξει σε advanced settings το developer options.
Δεύτερον φοράς stable έκδοση, δοκίμασε να ξεκλειδώσεις έτσι αλλά πιθανότατα θα χρειαστεί να περάσεις developer rom. Ναι μπορείς να περάσεις από stable σε dev. rom και με κλειδωμένο Bootloader.
Είμαι Developer και είχα και Usb Debugging ανοιχτό και κλειστό και δοκίμες αρκετές!! :p Αλλά τζίφος! Κατέβασα μόλις τη Dev 7.4.14 την περνάω από τον Updater μέσα;
Πέρασα την 7.4.14 έχει και ελληνικά και το απ'οσο μπορώ να καταλάβω σταμάτησαν και τα reboots . Να τον ξεκλειδώσω τον bootloader ή να τον αφήσω έτσι; Ρωτάω γιατί αφού μου έστρωσε μάλλον θα μείνω με αυτήν. Εκτός και αν έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο! Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση πάντως!
Μα για να περάσεις Ελληνική δεν ξεκλείδωσες bootloader;
Και τι ξερεις εσυ.. χαχαχα(ελπιζω να εχεις humor) Βασικά για να περάσω κάποια που να έχει ελληνικά και να σταματήσουν τα random reboots. Νομίζω ότι ψιλοέστρωσε με την 7.4.14 . Αν ξεκλειδωσω τον bootloader αλλάζει κάτι ; χάνω κάτι; Λέω να κρατήσω αυτήν να δω πως θα παει.