Και το προηγούμενο TWRP (πριν του Γιώργου) μια χαρά το έβλεπε το κρυπτογραφημένο /data και MTP δούλευε και απ' όλα. Και όταν προσπαθούσες να περάσεις τη ROM έχανε mounts. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην γίνει format data την πρώτη φορά. Έχεις το κεφάλι σου 100% ήσυχο.
5 φορες το εχω κανει και ολες αυτες ολες τις κινησεις σωστα και παιρνω το ιδιο λαθος με αποτελεσμα να μη βλεπει τη ρομ
Από του μενού του TWRP θα πας στην επιλογή mount/προσάρτηση και θα τσεκάρεις το /data και internal storage. Αν έχεις κάνει πράγματι format data + reboot δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα.
αφου δε το μπρικαραμε παλι καλα....αλλη μια γρηγορη ερωτηση τωρα που ξεθαρεψαμε.....για να περασω τη τελευταια αρομα, τη ριχνω στον αποθηκευτικο χωρο, μπαινω σε recovery, κανω τα απαραιτητα swipes και εγκατασταση......σωστα παιδια?
Παιδιά εγω το πήρα με Global Stable 8.2.1.0. Έχει google apps και ελληνικά αλλά η μπαταρία είναι για τα σίδερα, και με ανοιχτή οθόνη αλλά και όταν είναι αδρανές. Τέλοσπάντων ξεκίνησα να ξεκλειδώσω τον bootloader πήρα έγκριση αλλά θέλω να ρωτήσω 2 πραγματάκια. Πρώτον πριν ξεκινήσω το ξεκλείδωμα πρέπει να εγκαταστήσω την China developer απευθείας από τον updater? Και δεύτερον ποιά προτείνετε να βάλω στη συνέχεια από αυτές που έχει το site? (Εγώ έλεγα την V8.2.2.0 Stable αλλά θέλω να είμαι σίγουρος οτι έχουν λυθεί τα προβλήματα με τη μπαταρία)
Παιδιά εγω το πήρα με Global Stable 8.2.1.0. Έχει google apps και ελληνικά αλλά η μπαταρία είναι για τα σίδερα, και με ανοιχτή οθόνη αλλά και όταν είναι αδρανές. Τέλοσπάντων ξεκίνησα να ξεκλειδώσω τον bootloader πήρα έγκριση αλλά θέλω να ρωτήσω 2 πραγματάκια. Πρώτον πριν ξεκινήσω το ξεκλείδωμα πρέπει να εγκαταστήσω την China developer απευθείας από τον updater? Και δεύτερον ποιά προτείνετε να βάλω στη συνέχεια από αυτές που έχει το site? (Εγώ έλεγα την V8.2.2.0 Stable αλλά θέλω να είμαι σίγουρος οτι έχουν λυθεί τα προβλήματα με τη μπαταρία)
Ευχαριστώ.
China developer δεν μπορείς να περάσεις πάνω από Global Stable, μόνο Global developer. Όταν ξεκλειδώσεις με το καλό περνάς την XTRV developer. Η stable είναι πολύ πίσω, από άποψη features. Πάντως τόσο σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία όσο αναφέρεις, δεν έχει παρατηρηθεί στο nikel εδώ και αρκετό καιρό.
Nαι είναι για τα μπάζα. Οπότε κατεβάζω την την τελευταία global developer την περνάω από το updater και μετά συνεχίζω με mi unlock tool και τα σχετικά. Ευχαριστώ.
Πάντως αν θέλεις το βλέπουμε το πρόβλημα του battery drain που έχεις. Υπό φυσιολογικές συνθήκες το nikel βγάζει 5-6 ώρες SOT, σε 1.5-2 ημέρες χωρίς φόρτιση.
Αυτή τη στιγμή με 3-4 ώρες SOT με το ζόρυ βγάζει μια ημέρα.Θέλω να πιστεύω οτι φταίει η rom. Kάτσε να βάλω μια της προκοπής από εδώ και αν έχω πάλι πρόβλημα θα το κοιτάξουμε.
=============== Ιουν 5th 2017, 8:33pm ===============
Παιδιά στις ρομ το λινκ για τη τελευταια 7,5,25 δεν δουλευει. Υπαρχει προβλημα στο να βαλω τη προηγουμενη;(7,5,18) Ή να περιμένω να φτιάξετε το link?