ρε παιδια ενταξει αμα μου απαντησει οκ, αλλα αν όχι γιατι ο ανθρωπος είναι... να μην πω, δυο τηλ πηρα από αυτόν πριν ένα μηνα και επειδή το ένα ηταν διαφορετικο από αυτό που μου ειπε του εβαλα λιγο χερι και πιθανον να παρεξηγηθηκε. Ξερω πως ισως νομιζετε πως το εχω κλεμμενο αλλα δεν ισχυει κατι τετοιο, το θεμα είναι πως αν δεν εχω βοηθεια από εδώ μεσα από που αλλου να εχω. δεν υπαρχει καποια λυση από την xiaomi κλπ?
Δυστυχώς σε θέματα ασφάλειας λογαριασμών δεν μπορεί να γίνει τίποτα ούτε από την Xioami.
Θα πρέπει να συνεργαστείς με τον αρχικό κάτοχο της συσκευής να την ελευθερώσει από τον λογαριασμό του, ή να σου δώσει όλα τα στοιχεία για να μπορέσεις να την ξεκλειδώσεις.
Από την στιγμή που αγοράζεις ένα μεταχειρισμένο κινητό ένα ρίσκο το έχεις..
Στο είπα από την αρχή...
Μπορείς να λύσεις το πρόβλημά σου μόνο αν βρεις τον κωδικό του λογαριασμού που έχει το τηλέφωνο...
Γράψε στο φόρουμ που το αγόρασες. Θα το δει λογικά και θα σου απαντήσει. Από ότι βλέπω είναι πωλητής κατά συνήθεια. Και πως εμπιστεύεσαι πωλητές που μπορεί να διακινούν και κλεμμένα ή έστω ελαττωματικά; Λύση θα βρεις στο πρόβλημά σου αλλά δεν θα συνιστούσα σε άλλους τέτοιες συναλλαγές.