Διαφήμιση

Βοηθεια κλειδωσε το τηλ

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Το id αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να το δεις....
      Στο βγαζε όσο είχες Miui όταν σου ζητούσε να κάνει login στο account..
      Για το θέμα αλλαγής μην βιάζεσαι, να το μελετήσουμε λίγο πρώτα..
      Έχεις ένα teamviewer να μπω λίγο;

Ο/H kostasrose έγραψε:

Ο/H k30taas έγραψε:

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Αρχικά θα βάλουμε μία official rom...Κανονικά πρέπει να τα επαναφέρει μόνο του,,,
      Αν όχι θα δούμε τι θα κάνουμε..
      Ξεκαθάρισε μου λίγο κάτι... Το id που έχει το κινητό σου είναι δικό του έτσι;
      επειδή είμαι λιγο ασχετος που είναι το id να το δω? και αν θες βοηθησε με πως να περασω τωρα official rom
      Το ID είναι το username που πήρες όταν δημιούργησες λογαριασμό. Πρέπει να είναι ένας 10ψήφιος αριθμός τύπου 162χχχχχχχ πρέπει να βρίσκεται είτε μέσα στο e-mail που δέχθηκες για την δημιουργία λογαριασμού καθώς και στο μήνυμα αιτήματος ξεκλειδώματος bootloader. Ακόμα ένας τρόπος να βρεις τον αριθμό είναι στο login του mi account το βγάζει συνήθως αυτόματα.
      teamviewer που εννοεις στο σταθερο υπολογιστη? αυτό που λες geoanto555 wrote το εχω είναι το: 162΄****462
    • Εγκατέστησε στον υπολογιστή σου teamviewer θα σου χρειαστεί...
      Αυτο το id που μου δωσες το έχεις δημιουργήσει εσύ ή όχι.. Ας ξεκαθαρίσουμε αυτό.

• Ο/H NasDriver έγραψε:

Vag Vag Excellent, αν δεις το πρόβλημα με την συσκευή έχει φτάσει 7 σελίδες γιατί και εμείς από εδώ προσπαθούμε να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο άγνωστο σε όλους μας να διορθώσει την συσκευή του. Έλα στη θέση του αγοραστή αλλά έλα και στη θέση του @geoanto555 και του όποιου geoanto555 που προσπαθεί να βοηθήσει...με όλο αυτό το μπέρδεμα που έχει γίνει με την συσκευή.

Αν είστε στην ίδια πόλη καλό θα ήταν να βρεθείτε από κοντά και να δούμε τι θα κάνετε

Kαλημερα φιλε.Εγω για να βοηθησω ηρθα και δεν ειχα καμια ορεξη να να μπω σε τετοια διαδικασια...αλλα οταν βλεπω να μιλανε ετσι "ο νταης" αντε εγω ειμαι ενα απλο μελος ενας βλ@κας η οτιδηποτε..αυτος που ειναι mod μπορει να μιλαει ετσι και να το συνεχειζει επι ωρες?παλι καλα που βγηκατε κανα δυο και μιλησατε...ειδικα αν δε με ξερουν και δεν ξερουν καν τι εχει γινει ειναι μαρτια.
      Ο αλλος λεει ειναι πολυ ασχημο πραγμα να αγορασεις κινητο και να μη δουλευει!Το κινητο δουλευε ΚΑΝΟΝΙΚΑ και αριστα μεχρι που δεν νξερω τι εχει πατησει.
      Δυστυχως δε μενουμε στην ιδια πολη και ανθρωπος το στειλε μπας και το φτιαξω...ουτε δουλεια εγινε τσαμπα και τα 15ε για τα μεταφορικα.
      Είσ΄Έλληνας;Τί προσκυνάς;Σηκώσου απάνω!Εμείς και στους θεούς ορθοί μιλούμε!

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Εγκατέστησε στον υπολογιστή σου teamviewer θα σου χρειαστεί...
      Αυτο το id που μου δωσες το έχεις δημιουργήσει εσύ ή όχι.. Ας ξεκαθαρίσουμε αυτό.
      το εχω στον υπολογιστη. αυτος ο αριθμος υπηρχε από την αρχη που πηρα το τηλ και μολις τον ειδα στις ρυθμισεις πηρα τηλ τον βαγγελη που το ειχα αγορασει και μου πως ηταν ο δικος του λογαριασμος και μου εδωσε τον κωδικο τον οποιο το περασα εκεινη την ωρα εφοσον μιλούσαμε από άλλο τηλ... δεν τον κρατησα ουτε ξαναασχοληθηκα με τον λογαριασμο μεχρι την προηγουμενη βδομαδα που ειδα πως δεν παιζαν μερικα βιντεο ηθελαν να γινει ληψη κλπ. και από τοτε αρχισε το πρόβλημα επερνα τον βαγγελη να μου δωσει τον κωδικο να κανω αποσυνδεση δεν το σηκωνε μετα εγω πατησα εκει που ελεγε ξεχασατε τον κωδικο σας? και μπηκα σε κατι σαιτ τις xioami μπας και αλλαξω κωδικο αλλα δεν τα καταφερα τους εστειλα ένα μηνυμα μου στειλαν και αυτοι δεν καταλαβα και πολλα απλως νομιζω πως στην αρχη αλλαξα το imail εβαλα το δικο μου και ισως κλειδωσα τον λογαριασμο από κει.... δεν ξερω .
    • Ο/H Vag Vag Excellent έγραψε:

Ο αλλος λεει ειναι πολυ ασχημο πραγμα να αγορασεις κινητο και να μη δουλευει!Το κινητο δουλευε ΚΑΝΟΝΙΚΑ και αριστα μεχρι που δεν νξερω τι εχει πατησει.Δυστυχως δε μενουμε στην ιδια πολη και ανθρωπος το στειλε μπας και το φτιαξω...ουτε δουλεια εγινε τσαμπα και τα 15ε για τα μεταφορικα.
      @Vag Vag Excellent ότι έγινε έγινε! Τελείωσε το θέμα, μην κολλάς τώρα, λύση θα βρεθεί πιστεύω απλά θα ταλαιπωρηθεί λίγο ο φίλος
      μέχρι να το φέρει στα συγκαλά του το κινητό μιας και από ότι είδα δεν γνωρίζει πολλά από αυτά! Δεν έχει λόγο να απαντάς στα πάντα που γράφονται! Άσε να πέσει και τίποτα κάτω δεν θα χτυπήσει χαλί έχουμε!!! Αν θες να συμμετέχεις βοηθώντας από δω και πέρα οκ αλλιώς ας τελειώσουν τα άκυρα σχόλια εκτός θέματος και οι επεξηγήσεις του τι έγινε! Το εμπεδώσαμε.
    • Αφήστε το παιδιά το ψάχνω εγώ.....

• Διαφήμιση
    • παιδια ολα καλα με το γιωργο....σοι ειμαστε και φιλαρακια τελικα!!!δυστυχως γινοντια κι αυτα!!!προσπαθουε να κανουμε το καλυτερο!!1000 συγνωμη για τα μηνυματα που διαβασατε απο χθες! :) :)

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
    • Ο/H Vag Vag Excellent έγραψε:

παιδια ολα καλα με το γιωργο....σοι ειμαστε και φιλαρακια τελικα!!!δυστυχως γινοντια κι αυτα!!!προσπαθουε να κανουμε το καλυτερο!!1000 συγνωμη για τα μηνυματα που διαβασατε απο χθες! :) :)

Τώρα είσαι ωραίος !!! Μπράβο :)

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H takisfrag έγραψε:

Ο/H Vag Vag Excellent έγραψε:

παιδια ολα καλα με το γιωργο....σοι ειμαστε και φιλαρακια τελικα!!!δυστυχως γινοντια κι αυτα!!!προσπαθουε να κανουμε το καλυτερο!!1000 συγνωμη για τα μηνυματα που διαβασατε απο χθες! :) :)
      Τώρα είσαι ωραίος !!! Μπράβο :)

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      οταν προτρεχουμε και εχουμε και λιγα νευρα απο κουραση κλπ αυτα παθενουμε! τελος καλα ολα καλυτερα.. ;)
      μακαρι να βγαλουμε ακρη και με το κινητο το υανθρωπου να ηρεμησει κι αυτος... εχω ενα τηλεφωνο απ αυτο που πηρα το κινητο μηπως και εχει καποιο δκκο του account ..
      μου το χε πουλησει για καινουργιο αλλα ποτε δε ξερεις... ο κωστας το πηρε το μαιο το κινητο απο μενα...δεν ξερω μηπως εχει βαλει καποιο email κλπ και δε το θυματε...μπερδεμα.
      εγω παντως το email μου δεν ειναι εκει μεσα πουθενα.

Για το κνητο που ανεφερα οτι του δωσα τον κωδικο @k30taas ηταν για το αλλο mi4 με τα 3γβ ραμ!!!αυτο τωρα που εχεις ειναι το πρωτο ετσι???με τα 2γβ.... κατσε γιατι τα χυμε μπερδεψει λιγο...

εδιτ. θα ιεμαι πισω το απογευμα

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
    • Διαφήμιση
    • Βαγγέλη πρώτον το κινητό το πήρα τέλος Ιουλίου και όχι το Μάιο και το άλλο με τα 3ram τον Αύγουστο, τον κωδικό μου τον έδωσες για το πρώτο ,το άλλο δεν το είχα πάρει ακόμα... Άλλωστε το άλλο μέχρι που το έδωσα δεν είχε ποτέ λογαριασμό ουτε προβλημα... Μην τα μπερδευουμε άλλο μπας και βγει καμία άκρη.