Αν το παρελαβες έτσι ναι.
Από πιο κατάστημα;
Από πιο κατάστημα;

Even dead i will fight.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑν δεν γυρίζει με τον κλασικό τρόπο μπορεί να το κάνεις με το "test point"..Ο/H grk έγραψε:
Αν το PC βλέπει το κινητό ως 900Ε τι σημαίνει? Δεν υπάρχει τρόπος να το φτιάξω?
sorry αλλά ποιος είναι ο κλασικός τρόπος?Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αν δεν γυρίζει με τον κλασικό τρόπο μπορεί να το κάνεις με το "test point"..Πρέπει να σηκώσεις πλακέτα και να βραχυκυκλώσεις 2 σημεία..Ο/H grk έγραψε:
Αν το PC βλέπει το κινητό ως 900Ε τι σημαίνει? Δεν υπάρχει τρόπος να το φτιάξω?
μήπως έχει το Kate ? ποια fastboot rom του έκανες flash ?Ο/H kostas07_88 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,
Σε συνέχεια του φίλου grk το κινητό είναι bricked και του έκανα τη διαδικασία του test point και το φλάσαρα επιτυχώς, παρ' όλα αυτά δεν θέλει να ανοίξει για κανέναν λόγο. Είδα σε άλλο thread ότι παρόμοια περίπτωση διορθώθηκε με το να βγάλεις για λίγο τη μπαταρία, εμένα για κάποιο ανεξήγητο λόγο επιμένει, ούτε fastboot ούτε καν bootloop ούτε τίποτα.
Έχετε καμιά ιδέα, πραγματικά χρειάζομαι τα φώτα σας.
Δε νομίζω να είναι το Kate, του έβαλα την official stable 7.2.5.0.Ο/H NasDriver έγραψε:
μήπως έχει το Kate ? ποια fastboot rom του έκανες flash ?Ο/H kostas07_88 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,
Σε συνέχεια του φίλου grk το κινητό είναι bricked και του έκανα τη διαδικασία του test point και το φλάσαρα επιτυχώς, παρ' όλα αυτά δεν θέλει να ανοίξει για κανέναν λόγο. Είδα σε άλλο thread ότι παρόμοια περίπτωση διορθώθηκε με το να βγάλεις για λίγο τη μπαταρία, εμένα για κάποιο ανεξήγητο λόγο επιμένει, ούτε fastboot ούτε καν bootloop ούτε τίποτα.
Έχετε καμιά ιδέα, πραγματικά χρειάζομαι τα φώτα σας.![]()
Απλώς ήθελα να αποφύγω την αποστολή σε Κίνα για αυτό το παλεύω.Ο/H osalonikios έγραψε:
Aν το τηλέφωνο είναι καινούριο κακώς ασχολείσαι.
Το στελενεις πίσω και ζητάς επιστροφή χρηματων ή αντικατάσταση με άλλο καινούριο.