ναι μπορεις και εγω με αυτο τον οδηγο κινηθηκα και ολα καλαΟ/H George Kaggelaris έγραψε:
Μόλις ξεκλείδωσα με Global Stable 8.1.1.0 και θέλω να περάσω την Ελληνική XTRV για το Kate. Μπορώ να ακολουθήσω τον οδηγό για το Kenzo; Το TWRP είναι το ίδιο;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
-
Ο/H RadioactiveToy έγραψε:
Από Ελλάδα τίποτε δεν κάνει εκτός από κάλτσα?
Ο/H thanos485 έγραψε:
Όσοι θέλετε θήκες και τζαμάκια προς το παρόν Ali express και ebay -
Ρε παιδιά θα τρελαθώ. Έκανα έγκατασταση την τελευταία ελληνική Stable και όλα καλά. Έκανα επανεκκίνηση στο twrp και είδα ότι άλλαξε από το twrp του mic στο twrp του Alka! Και δεν είμαι και root! Πως γκενεν αυτό;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
και να υποθεσω εχεις κινεζικα...ετσι την πατησα και εγω και δεν ξερω πως να το γυρισω στα αγγλικα
-
Όχι όχι δεν έχω κινέζικα αλλά άλλη version twrp!
-
Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα που παρέθεσα προηγουμένως;
Στάλθηκε από το Lenovo TAB S8-50F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Μπες σε fastboot και κάνε flash το twrp που είχες
Σε ευχαριστώ πολύ. Αυτό έκανα κάθε φορά αλλά άλλαζε σε κάθε reboot μόνος του ο recovery. Τελικά κάποια στιγμή εδέησε και έμεινε o twrp του mic...
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.. Εγω πήρα το redminote 3 se από Ελλάδα. Προσπαθώ να το ξεκλειδώσω και δε μου κάνει verify τη συσκευή φτάνει μέχρι το 50%.φοραει την τελευταία global stable Rom.. Έχει ιδέα κάποιος? Μήπως να φλασαρω developer πρώτα για να το δεχτεί?
Ο/H Krasdimi έγραψε:
φιλος πήρε από τον Αλή μία flip μαύρη...Genuine leather πολύ καλή...Τι ζηλεψα 6-7 γιουρο
Με την Rom απο Σκωτσόβολο τι λέτε να την αλλάξω, μπορώ να κανω root σε αυτή? Xposed υπάρχει?all Mi-ght ...for our right!! -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα