Γιατί δεν δοκιμαζετε tempered από redmi note 2 κάποιοι λένε ότι ταιριάζει.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτό έχω εγώ και πήρα αλλά 2 να έχω δεν είναι τέλειο έχει ένα μικρο κενό πάνω και κάτω αλλά η ποιότητα μαμαει,πάντα για Nillkin μιλάμε.Ο/H GR-Macedon έγραψε:
Γιατί δεν δοκιμαζετε tempered από redmi note 2 κάποιοι λένε ότι ταιριάζει.
Ειναι 9H tempered glass; ειδα εχει 6-7 διαφορετικά.. . Σε ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια/πληροφορία πάντως.Ο/H Damned έγραψε:
Φίλε μην το πάρεις είναι μάπα το πήρα εγώ και δεν καθόταν καλά στις γωνίες και επίσης είναι πολύ λεπτό κι ευαίσθητο οπότε θέλει προσοχή όταν το τοποθέτησής.Exω ένα κουπόνι για protectionfilms24 για 15% έκπτωση και δωρεάν μεταφορικά εαν το θέλει κάποιος.Ο/H RockHead έγραψε:
Αν και το εχω ανοιγοκλείσει αρκετές φορές λογω του οτι το εχω φυλαγμένο γιατι δεν εχω θηκη ακομα, το εχω ετοιμο φορτωμένο με αρκετά apps δεν εχει τύχει κατι τετοιο.. Ποιο app εγκατεστησες τελευταίο; Εισαι. Root;Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Έχει τύχει σε κανέναν να αργεί να κάνει επανεκκίνηση με την δική μας Stable 8.1.1.0 και να βγάζει κυκλάκι κινούμενο;
Κολάει στο RN3; ειναι smooth; Και εγω nova εχω στο αλλο κινητό...ειναι καλός. Αλλά στο carousel ας πουμε καμιά φορα κολάει..Ο/H Chaos έγραψε: